Hotel Zdravilišče Laško****

Thermana vas razvaja (8. 5.-24 .6. 2016)

DODATNI 15 % popust v maju! Več

Oddih pred poletjem (1. 6.-24. 6. 2016)

Izognite se gneči in si privoščite mini oddih še pred...Več

Thermana poletje (24.6.-11.9.2016)

15 % FIRST MINUTE POPUSTA za rezervacije in plačila do...Več

Športni vikendi v Thermani Laško...

Vsi ljubitelje hoje v naravi, rekreacije in druženja...Več

Ayurveda detox vikend (3.-5. 6. 16)

Oblikujte, negujte in razstrupite telo na naraven način!Več

Jesenske počitnice (26. 10. – 6. 11....

20 % First Minute popusta za rezervacije in plačila do...Več

Programi postenja s Simono Šket v letu...

8 - dnevni ali 3 - dnevni program revitalizacije uma in...Več

Aktivno za seniorje

Novo okolje, prijetni ljudje, nepozabna doživetja ... Vse...Več

V Zdravilišču Laško smo ponosni na bogato zgodovino in še bogatejšo tradicijo, iz katere smo se razvili v sodoben in kakovosten center zdravstvenega in wellness turizma s programi in storitvami za zdravje in dobro počutje. V objemu voda in gričev Vam nudimo prostor, kjer boste lahko umirili ritem življenja in storili nekaj za svoje zdravje in dobro počutje.


Hotel je zasnovan brez arhitektonskih ovir, zato je njegov dostop netežaven in primeren tudi za goste, ki imajo posebne potrebe. Prav tako je del sob v celoti prilagojen osebam, ki imajo težave z gibanjem in potrebujejo nadzor medicinskega osebja ter nego.


Za vaše maksimalno ugodje smo uredili prijetne družabne salone in restavracijo. V ponudbi lahko izberete restavracijo Vrelec, kavarno ali družabni salon Biedermeier in Banketni salon. Odločitev je vaša.


Preživite dan v sproščujočih termalnih bazenih, kjer lahko izbirate med notranjim ali zunanjim bazenom, poizkusite ultimativno ugodje masažnega bazena, se podajte na vodno preizkušnjo Kneipove poti, ter vaše otročičke razvajajte v bazenu narejenem prav zanje.


Tisti, ki prisegate na zdravilno moč savne boste pri nas uživali posebej raznoliko ponudbo, saj v Savna centru lahko izbirate med kar sedmimi.  Strokovno razvajanje vam omogočamo tudi v Centru zdravja in lepote, kjer bo naše osebje v kozmetičnem salonu, salonu za pedikuro in masažnem salonu, poskrbelo, da vaše želje ne ostanejo neizpolnjene. Uredili smo tudi prostore za najbolj romantične kopeli.


Obiščite strokovno vodene in posebej za vas oblikovane programe fizioterapije in delovne terapije v prostorih Centra medicine.
Pri nas se lahko tudi poročite in uredite pričesko frizerskem salonu. 
Na dosegu roke pa je seveda tudi trgovina in poslovno konferenčno središče.

Hotel najdete

Kompleks leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji, v središču parka. Do mestnega jedra Laškega imate le 15 minut poživljajočega sprehoda.
 

Prostorske zmogljivosti

Hotel ponuja 208 sob s 365 ležišči. Vse sobe so visoke kategorije štirih zvezdic. Poudarjamo pa, da je 48 sob z 98 ležišči prilagojenih invalidom.

Oprema v sobah

Kopalnica: vse sobe imajo na voljo tuš in WC, sušilec za lase in kopalni plašč. 
Spalni prostor: mini bar, TV s kabelskim priključkom, internetni priključek ali wireless LAN, klima.
Povprašajte za sobe z balkonom in pogledom na reko Savinjo.