Darilni boni Thermana laško

Darilni boni

Ko ne veste kaj podariti, imamo v Thermani zmeraj rešitev. Nikoli ne boste zgrešili, če boste vašim bližnjim podarili zdravje ali boljše počutje. Izberite enega izmed najbolj popularnih darilnih bonov pri nas ali pa se odločite za nakup vrednostega darilnega bona in izbiro prepustite obdarjencu.

Vrednostni boni

Ponudba družbe Thermana d. d. je široka in raznovrstna. Vkolikor v ponudbi darilnih bonov ne najdete primerne izbire, svetujemo nakup vrednostnih bonov. Vrednostni boni so najboljša možnost, kadar želite podariti nekaj dobrega, koristnega, primernega ob vseh priložnostih, obenem pa želite obdarovancu ponuditi možnost izbire.

Bazeni in savne

Izbirate lahko med dvema kopališčema – prenovljenim Termalnim kopališčem Zdravilišča Laško in Termalnim Centrom Thermana Park, kjer se pod edinstveno stekleno kupolo ponujajo številna vodna doživetja. Pri izbiri darilnih bonov so na voljo boni za kopanje med tednom kot tudi boni za kopanje ob koncih tedna, praznikih in v terminu šolskih počitnic.

Preverite ponudbo naših najbolj pogosto prodajanih darilnih bonov za kopanje v blagodejni termalni vodi Laško. Na voljo je tudi darilni ban za kopanje s savno ali kopanje, kateremu lahko priključimo še okusno kosilo.

Wellness tretmaji

Podarite priložnost za sprostitev in izberite tematski wellness darilni bon. Mini, Maxi in Deluxe darilni boni vključujejo nabor različnih wellness tretmajev, obdarovanec pa se lahko znotraj posameznega nabora odloči za tretma, ki je njemu najbolj pisan na kožo. Mini in Maksi wellness dan odlikuje kombinacija masaže in kopanja.

Paketi bivanja

Podarite vikend paket v Thermani Laško, ki ponuja številne možnosti sprostitve in wellness oddiha. Na voljo tudi družinski paket, program za romantični pobeg v dvoje ali oddih prijateljic.

Fizioterapevtske storitve

Smo zakladnica znanja za dobro počutje in krepitev zdravja. Izberite med naborom darilnih bonov, ki jih lahko unovčite za različne fizioterapevtske storitve.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund