Thermana 2021

Namestitev

Dovršena hotelska ponudba obdana z neokrnjeno naravo.

Družba Thermana d. d. v svoji ponudbi združuje tudi raznovrstne pakete bivanja, namenjene različnim skupinam gostov. Namestitev nudimo v dveh sodobno urejenih hotelih, ki se nahajata ob bližini slikovite reke Savinje. Sproščujoč ali krepitvi zdravja namenjen oddih vam nudimo v hotelu Zdravilišče Laško**** in hotelu Thermana Park****superior.
Namestitev v Hotelu Zdravilišče Laško

Hotel Zdravilišče Laško****

Hotel Zdravilišče Laško**** je medgeneracijski hotel, s poudarkom na izvajanju medicinskih programov. Stoji na mestu, kjer je leta 1854 nastalo prvo kopališče in kjer se je več kot 170-letna zgodba družbe Thermana d. d., začela. Hotel Zdravilišče Laško**** je zgrajen z mislijo na vse goste, ki se soočajo z gibalnimi ovirami, zgrajen brez arhitektonskih ovir in ga kot takega odlikuje certifikat Invalidom prijazen hotel.

Namestitev v hotelu Thermana Laško Park

Hotel Thermana Park****superior

Hotel Thermana Park****superior, zgrajen v 2010, je del sklopa kompleksa Thermana Park, ki ga odlikuje Termalni Center Thermana Park z bazeni in vodnimi doživetji pod edinstveno stekleno kupolo, ter Kongresni Center Thermana Park – kongresno prizorišče z 10 dvoranami in kapaciteto za 1100 udeležencev. Hotel Thermana Park****superior je notranje povezan z wellnessom, bazeni in savnami, ki jih od vaše hotelske sobe loči le nekaj korakov. Vse na enem mestu in hitro dostopno.
Parkirišče za avtodome

Parkirišče za avtodome

Parkirišče za avtodome je na voljo na dveh lokacijah, in sicer na parkirišču ob hotelu Thermana Park z razgledom na Savinjo ter ob vstopu v Zdraviliški park poleg hotela Zdravilišče Laško.
Rezerviraj zdaj
Rezerviraj zdaj
Rezerviraj zdaj

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund