Thermana 2021

Namestitev

Dovršena hotelska ponudba obdana z neokrnjeno naravo.

Družba Thermana d. d. v svoji ponudbi združuje tudi raznovrstne pakete bivanja, namenjene različnim skupinam gostov. Namestitev nudimo v dveh sodobno urejenih hotelih, ki se nahajata ob bližini slikovite reke Savinje. Sproščujoč ali krepitvi zdravja namenjen oddih vam nudimo v hotelu Zdravilišče Laško**** in hotelu Thermana Park****superior.
Hotel Zdravilišče Laško

Hotel Zdravilišče Laško****

Hotel Zdravilišče Laško**** je medgeneracijski hotel, s poudarkom na izvajanju medicinskih programov. Stoji na mestu, kjer je leta 1854 nastalo prvo kopališče in kjer se je več kot 170-letna zgodba družbe Thermana d. d., začela. Hotel Zdravilišče Laško**** je zgrajen z mislijo na vse goste, ki se soočajo z gibalnimi ovirami, zgrajen brez arhitektonskih ovir in ga kot takega odlikuje certifikat Invalidom prijazen hotel.

Več informacij
Namestitev v hotelu Thermana Laško Park

Hotel Thermana Park****superior

Hotel Thermana Park****superior, zgrajen v 2010, je del sklopa kompleksa Thermana Park, ki ga odlikuje Termalni Center Thermana Park z bazeni in vodnimi doživetji pod edinstveno stekleno kupolo, ter Kongresni Center Thermana Park – kongresno prizorišče z 10 dvoranami in kapaciteto za 1100 udeležencev. Hotel Thermana Park****superior je notranje povezan z wellnessom, bazeni in savnami, ki jih od vaše hotelske sobe loči le nekaj korakov. Vse na enem mestu in hitro dostopno.

Več informacij
Parkirišče za avtodome

Parkirišče za avtodome

Parkirišče za avtodome je na voljo na dveh lokacijah, in sicer na parkirišču ob hotelu Thermana Park z razgledom na Savinjo ter ob vstopu v Zdraviliški park poleg hotela Zdravilišče Laško.

Več informacij
Več informacij
Več informacij
Več informacij

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund