080 81 19 | | E-obveščanje

  Najboljša cena
  Brezplačno parkiranje poleg hotela
  Brezplačen WI-FI
  Kopanje pred prvim prihodom v sobo
  Kopanje po zadnjem odhodu iz sobe
  Hotelska kartica ugodnosti

AKTUALNA PONUDBA BIVANJA

AKTUALNA WELLNESS PONUDBA

WELLNESS

Z vami želimo deliti edinstvene wellness programe, nadgrajene z vrhunsko in koži prijazno linijo kozmetičnih produktov. Kot povsod, se tudi v naši wellness ponudbi vračamo h koreninam, nazaj k naravi. Okolje, iz katerega izhajamo, je služilo kot navdih prenekateri wellness zgodbi. V naših programih sprostitve in razvajanja prisluhnemo posamezniku ter mu pomagamo znova vzpostaviti harmonijo.
Posebna ponudba: Savne, MasažeBazeni, WellnessTermalna voda, Ayurvedski tretmaji.

V naših termah se z wellness ponudbo vračamo h koreninam, nazaj k naravi. Dovolite si vzeti čas zase. Vstopite v naš svet in doživite svoj wellness v termah Thermana Laško!

SKRB ZA ZDRAVJE

Center medicine

V sklopu medicinskega centra izvajamo različne metode fizioterapije ter delovne terapije, s pomočjo katerih skušamo posamezniku zaradi poškodbe, bolezni ali operacije omogočiti, da si čim prej povrne izgubljene telesne funkcije. Vsem pacientom, ki med okrevanjem neprestano potrebujejo našo pomoč, nudimo 24 urno zdravstveno nego s prilagojeno namestitvijo. Poleg tega smo razvili kvalitetne preventivne programe in programe za ohranjanje zdravja, v sklopu našega centra pa deluje tudi širok nabor samoplačniških specialističnih ambulant.

Naša tradicija ohranjanja zdravja šteje že preko 165 let. Tukaj smo, da vam pomagamo!

Aktualno


10.10.2019 Meni »Okusi Laško« temelji na pestrosti in raznovrstnosti pridelkov in živil, ki so nam na voljo v lokalnem okolju. Vanj smo vtkali živila, ki se uvrščajo v prehransko piramido Laškega, kot so Laško pivo, med in pregreta smetana.

04.10.2019 V Thermani Laško bomo v času počitnic izvajali varstvo in aktivnosti za otroke. Preverite podrobnosti ...

23.09.2019 Preizkusite 2 novost v ponudbi - solno terapijo v solni sobi ter nov mali terapevtski bazen s protitočnimi šobami.

Dogodki


02.10.2019 Vsako 3. sredo zvečer vabljeni, da se nam pridružite na plesnem večeru. Naslednji že 16. 10. med 20. in 23. uro.

01.10.2019 Petek, 18. oktober, med 9. in 21. uro,  v Wellness Spa Centru hotela Thermana Park Laško. 

01.10.2019 Savna show programi z izkušenimi in profesionalnimi savna mojstri v soboto, 19. oktobra, od 11.  do 23. ure.

Vitalnica


01.10.2019 Krajši in temnejši dnevi odpirajo tudi sezono grip in prehladov... Preverite, kako do boljše energije in visoke odpornosti.

09.09.2019 Blagodejna termalna voda in pivo sta sloves Laškega ponesla po svetu. Preverite Top 5 pivovskih doživetij, ki jih lahko najdete pri nas!

07.08.2019 S to tehniko se naučimo prepoznati povezanost med napetostjo mišic in popolno sproščenostjo. Vas zanima kako?

Mnenja obiskovalcev