080 81 19 |

V Thermani

Program animacije nudi gostu razvedrilno izobraževalne vsebine, ki jih v času praznikov in počitnic še dodatno obogatimo. V večernih urah so gostom na voljo plesna glasba, različni koncerti, zdravstvena in potopisna predavanja, druženja ob družabnih igrah ali ustvarjanje v ustvarjalnih delavnicah.

Podatki Povpraševanje

joganabazenu_12.jpg
img_6195.jpg
mojathermana6791_obdelati.jpg
mojathermana6336_obdelati.jpg
shutterstock_263369477.jpg
tek_1.jpg
a_4540049.jpg
a_4540458.jpg
igrala_thermana.jpg

Podatki

Aktivnosti v hotelu

Aktivnosti v hotelu Thermana Park Laško:
 • glasbeni večeri v kavarni Thermana Park Laško (sreda, petek, sobota ob 20.00) in v kavarni Zdravilišča Laško (petek ali sobota ob 20.00),
 • praznovanje rojstnega dne,
 • hotelska animacija v Mini klubu z otroškimi ustvarjalnimi delavnicami in plesom v mini discu,
 • Vodomčkove vragolije,
 • brezplačna predavanja,
 • brezplačne gledališke predstave KU-KUC gledališča, Knjižnica na trati.
Aktivnosti v hotelu Zdravilišče Laško:
 • pilates (vadba prilagojena posamezniku in skupini),
 • vadbe v Senior vadbenenem parku (vadba prilagojena posamezniku in skupini),
 • vadbe v Fitnes centru.
Aktivnosti v Termalnem Centru:
 • bazenska animacija z vodno aerobiko, otroškimi ustvarjalnimi delavnicami in vodnimi nagradnimi igrami,
 • Vodomčkove vragolije,
 • praznovanje rojstnega dne,
 • počitniško varstvo v Termalnem centru,
 • plavalni tečaji.
Aktivnosti v Wellness-Spa Centru:
 • vodene skupinske vadbe v telovadnici,
 • vadbe v fitnes centru (tudi osebno trenerstvo),
 • wellness rojstni dnevi.

Tedenski program animacije

Želite v času bivanja v hotelu preživeti nekaj prijetnih družabnih trenutkov? Potem prijazno vabljeni, da se udeležite dogodkov, ki smo jih posebej za vas pripravili v okviru programa animacije.

Fitness in rekreacija

Fitness

Ob prijetni glasbeni spremljavi ter ob pogledu v naravo, lahko vadite po programu, ki je prilagojen vašim željam in zmožnostim. Za vse tiste, ki zahtevate več, je na voljo osebni trener, ki vam bo sestavil individualni program, bodisi za hujšanje bodisi za pridobivanje mišične mase, morda za okrevanje po rehabilitaciji ali zgolj za vsakodnevno rekreacijo.

Fitnes studio zajema več kot 100m2 površine in je opremljen z najsodobnejšo opremo vodilnega svetovnega proizvajalca Technogym, ki sodi v razred vrhunske kakovosti opreme za domače in profesionalne fitnese. Fitnes je odprt vse dni v tednu od 8.00 do 21.00.
Fitnes je opremljen s kardio-linijo in trenažerji za vse mišične skupine. Prisotnost osebnega trenerja vam zagotavlja pravilno in strokovno vadbo. Razširjen zastekljen del fitnesa nad reko Savinjo vam bo dal občutek vadbe na prostem. Fitnes je odprt od ponedeljka do sobote od 15.30 do 21.00 ure, v nedeljo pa od 9.00 do 21.00 ure.
Osebno trenerstvo

V Thermani Laško vam nudimo različne programe, ki jih boste sestavili po lastnih željah in zmožnostih in jih izvajali skupaj z našo osebno trenerko. Izbirate lahko med treningi: 1 na 1 (trener in vadeči),1 na 2 (trener in dva vadeča) ali 1 na 3 (trener in trije vadeči). V osebna trenerstva ni vključena karta za fitnes. Za vas bo poskrbela licencirana AFP osebna trenerka.

Skupinske vadbe

Skupinske vadbe potekajo v telovadnici Wellness spa centra Thermana Park laško, od ponedeljka do petka. Namenjene so vsem starostim, od najmlajših pa do starejših in so po težavnosti prilagojene vašim zmožnostim.

Razgibajte svoje telo in zakorakajte v nov dan polni energije! Hrbtenica vam bo hvaležna. Vadba poteka vsak ponedeljek in sredo ob 9. uri.
Hit fit je vadba za vse, ki nimate časa, vendar bi si želeli biti aktivni. Vzame vam samo 30 minut časa, vendar v tem kratkem času visoko intenzivnega intervalnega treninga iztisnete iz sebe maksimum, zbudite metabolizem in "kurite" maščobe še ure in ure po vadbi.
Nikoli ni prepozno in vedno lahko poskrbimo, da nam naše telo dobro služi tudi v poznih letih. Namen je okrepiti mišice, izboljšati gibljivost, ravnotežje, zmanjšati možnost poškodb, se sprostiti in zabavati.
Prijazna športna vadba za starše in otroke, kjer je poudarek na številnih športnih aktivnostih in zabavi. Vadba spodbuja, da se vsi več gibljejo in razvijajo pozitiven odnos do športa in svojega telesa. Starši se skupaj z otrokom razgibajo in koristno preživijo čas. Namenjena je otrokom od 3. leta starosti naprej.
Weight Training System je srednje do visoko intenzivna vadba, ki temelji na vajah s prostimi utežmi, cilj sta krepitev vzdržljivosti in moči. Primerna je tako za ženske kot tudi za moške, mlajše in starejše, saj intenzivnost prilagodite svojim zmogljivostim, prav tako pri tej vadbi ni nobene koreografije.
Dr. Tabata je z ekipo znanstvenikov dokazal, da v 4 minutah lahko porabimo enako število kalorij kot v eni uri lahkotnega teka ali kolesarjenja. Je visoko intenzivna vadba, katere rezultati so: bistveno nižji delež odvečnih maščob, boljša kondicijska pripravljenost, lepo oblikovano telo, več energije za vse dnevne obveznosti. In v obdobju naslednjih 12 ur po vadbi, porabimo bistveno več kalorij kot sicer in telo črpa energijo predvsem iz odvečnih maščob
Naša učitelja joge vas bosta popeljala v svet joge. Joga se izvaja v slovenskem in angleškem jeziku, začetni in srednji nivo.
Pilates ali kontrologija, kot je Joseph Hubertus Pilates poimenoval svojo metodo, je znanost in umetnost koordiniranega razvoja telesa, razuma in duha. Izboljša telesno držo in oblikuje telo, krepi mišice trupa (centra) in hrbta, zmanjša se pojav bolečin v hrbtenici. Primerna je za vse starostne skupine.
Je vroča, srednje do visoko intenzivna skupinska vadba s katero pridemo do hitro oblikovanega telesa (HOT). Izmenično in pod nadzorom se izvajajo vaje za gibljivost, moč in stabilizacijo, aerobni, plesni in funkcionalni trening.
Je nizka do srednje intenzivna vadba, s katero krepimo najbolj kritične predele telesa kot so trebuh, noge in zadnjica. Vadba je sestavljena iz dveh delov - aerobnega in anaerobnega.
Je dihalni fitnes in je sistem, ki vas bo naučil pravilnega dihanja s pomočjo cikličnih krepilnih pilates/joga vaj. Vadba združuje različne sekvence vaj, s katerimi vplivamo na vse mišične skupine celega telesa. Nirvana prediha tudi vaš um in vas sprosti.
Je zadnji trend v svetu. Skozi vadbo se izvajajo različni principi treniranja za celo telo, delo po postajah, atletske vaje, stabilizacijske, ravnotežne, koordinacijske vaje in mnogo drugega.
Je vadba namenjena otrokom starim 4 do 7 let. Program vsebuje ritmične igrice, različna gibanja po prostoru, ustvarjanje na glasbo in preproste otroške plese, ki so zanimivi za otroško domišljijo. Naše urice so aktivno preživljanje prostega časa.

Urnik skupinskih vadb

Prenesite si urnik in cenik skupinskih vadb (PDF) ...

Vadbe za ljudi vseh starosti

V Thermani smo za vse naše goste pripravili tudi pester nabor vadb za vse starosti, ki potekajo vsak dan med 7.00 in 18.30 uro na različnih lokacijah, v hotelu Thermana Park Laško in v hotelu Zdravilišče Laško. Za več informacij preverite spodnji urnik.

**OBVESTILO O NOVEM URNIKU SKUPINSKIH VADB: 
PONEDELJEK

 • 19.00-19.55 WTS z Nastjo
 • 20.00-21.00 JOGA s Pratheepom

TOREK

 • 19.00-19.55 PILATES 1 z Danico
 • 20.00-21.00 PILATES 2 z Danico

SREDA

 • 19.00-19.55 TNZ z Nastjo

ČETRTEK

 • 19.00-19.55 PILATES 1 z Danico
 • 20.00-21.00 PILATES 2 z Danico

PETEK

 • 20.00-21.00 JOGA s Pratheepom

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec

Mailing lists: Default, Ponudbe

Kontakt

Email
03 423 2075 Informacije in rezervacije
080 81 19 Brezplačna telefonska številka