| E-obveščanje

Aktualno

14.11.2019

Novi uspehi na GTZ in DST 2019

S ponosom poročamo o uspehih zaposlenih v Thermani, ki so se udeležili tekmovanj v sklopu 66. Gostinsko-turističnega zbora. To je v preteklih dneh potekalo v Ljubljani. Izstopali smo na več področjih hotelirstva in inovativnosti. 
Zelo ponosni smo na naše sodelavce:
  • Cvetka Hriberšek in Olga Vogrinc sta nastopili na tekmovanju hotelskih sobaric.
  • Olga Vogrinc je za dobro opravljeno delo prejela priznanje, Cvetka Hriberšek je domov odnesla zasluženo bronasto medaljo v pripravi hotelske sobe.
  • V tekmovanju hotelskih receptorjev sta se preizkusila Marko Oset in Matic Mežnarič.
S svojo energijo, šarmom in profesionalnostjo sta dokazala, da sodita v sam vrh hotelskih receptorjev. Tekmovanja se je udeležilo 23 tekmovalcev,  je pa 66. tekmovanje postreglo z novostmi tako na področju vsebine tekmovanja kot kriterijev za dosego medalje.
Na Dnevih slovenskega turizma je ekipa Zgodbarjev, med njimi je večina zaposlenih v Thermani (Metka Krivec, Valerija Kufner, Nina Pader Topole in Blaž Kukovič), kot zunanji sodelavec sodeluje Boštjan Vrščaj, s strani Slovenske turistične organizacije prejela priznanje za finalista Sejalca za VR doživetje "Spremeni tok zgodovine", ki vključuje inovativno doživetje, temelječ na zgodbi grofov Celjskih. 
Iskrene čestitke vsem za dobro opravljeno delo in pridobljena priznanja.
Na minulih Dnevih slovenskega turizma smo v Thermani sprejeli tudi pomembno nalogo - da v letu 2020 pod našo streho gostimo najpomembnejše dogodke na področju turizma - Dneve slovenskega turizma, Gostinsko-turistični zbor in prireditev Moja dežela - lepa in gostoljubna. Zagotovo zahtevna, a obenem častna naloga, ki ji bomo nedvomno kos.
sobarice-na-gtz-2019-thermana.jpeg
recepcija gtz19.jpg
nina p t zgodbarji - sejalec finalist 2019.jpg
dst-2019-uprava-thermane.jpg
dst2019-ekipa thermane.jpg