080 81 19 | | E-obveščanje

Aktualno

21.11.2018

Novoletna akcijska ponudba

POSEBNA NOVOLETNA PONUDBA

Izkoristite nakup darilnih bonov za celodnevno kopanje ali edinstvena wellness razvajanja po prazničnih cenah ...

KARTA ZA CELODNEVNO KOPANJE "BAZEN - SREČNO 2019"za neverjetnih 9,90 € (odrasli)

Nakup kart je mogoč preko spletne trgovine (plačilo po predračunu ali povzetju) ter na kopaliških, wellness in hotelskih recepcijah. Naročila sprejemamo tudi na .
(Karta velja vse dni v tednu, koriščenje je mogoče od 17. 1. 2019 do 28. 6. 2019 (ne velja ob praznikih). Nakup kart je mogoč do 16. 1. 2019, min. nakup 5 kart. Pri nakupu storitev navedene ponudbe ne veljajo dodatni popusti. Točke Thermana Club se pri nakupu ne zbirajo.)

NAKUP KART ZA KOPANJE >>

 
EDINSTVENA WELLNESS RAZVAJANJA KAR 40 % UGODNEJE
Nakup kart je mogoč preko spletne trgovine (plačilo po predračunu ali povzetju) ter na kopaliških, wellness in hotelskih recepcijah. Naročila sprejemamo tudi na .
(Koriščenje storitev je mogoče od 17. 1. 2018 do 28. 6. 2019 (ne velja ob praznikih). Nakup storitev je mogoč do 16. 1. 2019, min. nakup 5 različnih ali enakih storitev skupaj. Pri nakupu storitev navedene ponudbe ne veljajo dodatni popusti. Točke Thermana Club se pri nakupu ne zbirajo.)

NAKUP WELLNESS TRETMAJEV >>
 
  Kratek opis storitev:
  • Hišna ritual Vrelec mladosti
Masaža Vrelec mladosti je plod domačega znanja in izkušenj terapevtov. Razvajanje se izvaja v treh stopnjah: začne se s sprostitveno kopeljo za noge, sledi piling telesa s himalajsko soljo ter izbranimi eteričnimi olji, zaokroži pa se s poživljajočo masažo s kremo, ki vsebuje dragocena eterična olja. To je terapija, s katero boste dosegli psihično in fizično sprostitev, izboljšali prekrvavitev, okrepili zdravje, vitalnost in pospešili izločanje strupenih snovi iz organizma.
 
  • Lomi lomi masaža 
Lomi lomi je havajski izraz za „ljubeče roke“. Vključuje plesno-ritmično masažo celega telesa in v telesu prebuja radost do življenja, notranjo ubranost in mir. Masaža je sproščujoča, hitro odpravi napetost, učinkovita je zlasti pri lajšanju bolečin v sklepih in hrbtenici. Izvaja se s podlaktmi, komolci in dlanmi ter eksotičnimi olji.
 
  • Wellness masaža telesa in glave
To je sprostitvena masaža celotnega telesa in glave. Masaža izboljša delovanje krvnega in limfnega pretoka, odpravlja napetosti v mišicah, zmanjšuje glavobole, vrtoglavice, bolečine v hrbtu, križu in sklepih.
 
  • Masaža Kakavovo doživetje 
Pri kakavovi masaži uporabljamo 100 % naravno kakavovo maslo, ki kožo vlaži, mehča, nahrani in jo ohranja prožno, krepi njeno obrambno sposobnost ter zmanjšuje znake suhe in razpokane kože. V kombinaciji z masažo, ki aktivira živčne končiče in spodbuja krvni obtok, pospešuje zdravljenje, pomirja živčno napetost ter zdravi pogoste zdravstvene težave, kot so na primer glavobol in nespečnost.
 
  • Ayurvedska masaža Abhyangam
 Abhyangam masaža je masaža z oljem. Masažni gibi se izvajajo glede na potek krvnega obtoka. Tretma pomaga pri razstrupljanju telesa, nespečnosti in utrujenosti. Pomaga pri revitalizaciji ter poživi telo in duha.
 
  • Pantha Rei - drenaža pomlajevanja
Pantha Rei je kombinacija masaže in limfne drenaže. Učinkovito razstrupi telo in izboljša delovanje limfnega sistema. Poleg čiščenja in razstrupljanja organizma drenaža vpliva na živčni sistem in omogoča globoko sprostitev, zato je metoda primerna tudi za lajšanje stresa.

Arhiv aktualnosti

07.12.2018 24. 12. in 31. 12. 2018

21.11.2018 Posebna akcijska cena celodnevnih kart za kopanje in edinstvenih wellness razvajanj...

26.10.2018 Obiščite novo atrakcijo - sobo VR doživetij v hotelu Thermana Park Laško. Na voljo petke, sobote in nedelje. Si upate vstopiti?

25.10.2018 Tukaj je čas druženja, veselja, novih zaobljub in daril. Kako boste obeležili zaključek leta in kje nazdravili novemu?

25.10.2018 V letih izkušenj smo oblikovali prefinjeno ponudbo organizacije poročnega slavja.