080 81 19 | | E-obveščanje

Aktualno

20.06.2018

Posebno priznanje Društva specialna olimpiada Slovenije

Specialna olimpiada je način življenja oseb z motnjami v duševnem razvoju, prek njih pa tudi njihovih družin in programov Specialna olimpijada, ki letos obeležuje 50. obletnico obstoja, ni samo šport, ampak si v zadnjih letih prizadeva tudi za vsesplošno skrb tekmovalcev ter tudi trenerjev. Tako tudi v slovenski specialni olimpijadi že nekaj let ponujajo program zdravega življenjskega sloga, kjer prek delavnic in dodatnih vadb spodbujajo športnike skupaj s trenerji k bolj zdravemu načinu življenja. Slovesnost ob 50. obletnici Specialne olimpijade se bo na mednarodni ravni odvijala čez mesec dni v Chicagu, kjer se je leta 1968 pod okriljem družine Kennedy tudi vse začelo. Ob tej pomembni prelomnici želi gibanje povečati svoj vpliv pri premostitvi ovir več kot petim milijonom športnikov, vključenih v 172 državah sveta, in postati gibanje za večje vključevanje tekmovalcev na vseh področjih življenja - vključno s športom, zdravstvom, izobrazbo in zaposlovanjem.


Društvo specialna olimpiada Slovenije  je Thermani Laško podelila priznanji Fundacije Golisano, ki na mednarodni ravni podpira zdravstveni program. Thermana Laško kot del EDEN destinacije Laško-sotočje dobrega za dostopni turizem sedaj že četrto leto gosti specialce na rednih mesečnih srečanjih projekta za zdrav življenjski slog in tako s svojimi storitvami pripomore k njihovim boljšim športnim rezultatom. 
IMG_2076 - podelitev-nagrade-jun-2018.jpg

Arhiv aktualnosti

07.01.2019 Do predvidoma konca maja 2019 poteka prenova in ureditev novega masažno terapevtskega dela v hotelu Zdraviliče Laško. Zaradi gradbenih del do sredine februarja pričakujemo povečan hrup.

04.01.2019 Te zanima, kaj lahko pri nas počnejo otroci? Predstavljamo aktivnosti in naša Vodomčka.

23.11.2018 Specialist ayurvede dr. Ajith Chakrapani s sodelavci iz Thermana&Veda Ayurveda Centra, je v ljubljanskem Atlantisu za preglede, posvete in tretmaje na voljo vsako sredo.

14.11.2018 Vabimo vas, da ta dan preživite v naši družbi.

26.10.2018 Obiščite novo atrakcijo - sobo VR doživetij v hotelu Thermana Park Laško. Na voljo petke, sobote in nedelje. Si upate vstopiti?