Aktualno

19.01.2021

Informacije za rezervacijo oddiha s turističnimi boni

POMEMBNE INFORMACIJE GLEDE TURISTIČNIH BONOV:

1. Turistični bon je unovčljiv do 31.12. 2021 na vse naše programe bivanja po ceniku za leto 2021, kjer vam bo turistični bon kril znesek nočitve z zajtrkom iz našega cenika.
2. Bon bo vsakemu upravičencu predan v obliki dobroimetja in bo viden tudi preko aplikacije eDavki. Vsem svetujemo, da si aplikacijo eDavki namestite. Postopek namestitve lahko vidite v videu:
 
5. V zvezi s postopkom koriščenja bonov je FURS pripravili posebno animacijo. 

POSTOPEK KORIŠČENJA BONA PRI NAS:
 
  • Izberite program bivanja po vaši meri: VSI PAKETI - rezervirate termin bivanja online ali pošljite povpraševanje na , in nas obvestite, da želite koristiti bon in v kakšni vrednosti.
  • Za potrditev rezervacije nam pošljete celotne podatke vseh oseb, tako da bo sprejem, kar se da hiter in plačate akontacijo (podatke vam pošljemo po e-pošti).
  • Ob prihodu k nam z vaše strani bomo potrebovali osebne dokumente vseh, ki bodo pri nas bivali.
  • Izpolnili in podpisali boste izjavo, s katero boste potrdili koriščenje bona pri nas in določili tudi vrednost, ki jo želite pri nas koristiti. (izjava na Furs, ki jo prinesete s seboj)
  • V primeru, da bo bon od otroka koristil nekdo, ki ni skrbnik otroka, bo le ta moral predložiti izjavo, da se skrbnik otroka strinja s koriščenjem bona (izjava na Furs, prinesete jo s seboj)
  • V primeru, da boste koristili bon od vašega družinskega člana, boste morali predložiti izjavo za prenos bona med družinskimi člani (izjava na Furs)
  • Vse obrazce FURS: najdete tukaj Preverite navodila in priporočila ob obisku na naši strani.

Zdaj je čas, za nova doživetja in lepe spomine.
Vabljeni, da za to izberete našo družbo dobrega počutja.