| E-obveščanje

Aktualno

09.05.2020

Ponovno odprtje nekaterih dejavnosti

Spoštovani gostje družbe Thermana,

z veseljem vas obveščamo, da počasi odpiramo naša vrata. Trenutno so odprte sledeče naše dejavnosti:
- Wellness Spa Center
- Kavarna Thermana Park Laško
- Ambulantna fizioterapija
 
Wellness Spa Center
5. 5. 2020 smo ponovno odprli vrata Wellness Spa Centra Thermana Park Laško. Izvajamo vse storitve v našem asortimanu (nege obraza in telesa, nege rok in nog, depilacije, tretmaje učvrščevanja in preoblikovanja telesa, ayurvedske tretmaje, tajske masaže, klasične masaže in wellness tretmaje ter solarij).
Naš delovni čas je zaenkrat od ponedeljka do petka 12.00–19.00 ter ob sobotah 9.00–15.00. Za dodatne informacije in rezervacije smo vam na voljo na in na 03 423 2045.
Ob izvajanju tretmajev bomo poskrbeli za zdravje in varnost tako vas kot naše ekipe. Prosimo vas, da na tretmaje prihajate pravočasno in da ste ob vstopu v Wellness Spa Center opremljeni s svojo zaščitno masko. Za razkuževanje in ostale potrebne higienske protokole bomo poskrbeli mi.
 
Kavarna Thermana Park Laško
Ponovno je odprta kavarna hotela Thermana Park. Vabljeni ob obrežje Savinje na zunanjo teraso ali v prijetne notranje prostore na osvežitev s koktajli, limonadami, na okrepčilo z odličnimi sladicami in sadnimi kupami.
Delovni čas kavarne je od ponedeljka do nedelje med 10. in 19. uro.

Vnovič je možno tudi naročilo tort za različne priložnosti z osebnim prevzemom ob dogovorjeni uri na terasi kavarne hotela Thermana Park. Naročilo lahko oddate preko telefonske številke 03 734 5252 ali e-pošte: .

Ambulantna fizioterapija
7. 5. 2020 smo ponovno začeli z izvajanjem ambulantne fizioterapije.
Vse, ki ste ob vpisu v čakalno vrsto pisno prejeli datum začetka ambulantne fizioterapije, želimo ponovno obvestiti, da so podani datumi zaradi epidemije koronavirusa in vmesnega zaprtja izvajanja dejavnosti brezpredmetni.
Prejeli boste nadomestni datum pričetka izvajanja fizioterapije, o katerem vas bomo obvestili pisno. O novem datumu pričetka izvajanja fizioterapije boste obveščeni pravočasno in to takoj, ko bo mogoče.
 
 
Od 23. 4. 2020 dalje že izvajamo specialistične fiziatrične preglede. Pregledi potekajo v skladu z navodili pristojnih institucij, uporabljajo se ustrezne zaščitne maske za zaposlene in paciente, prav tako so upoštevani najvišji protokoli čiščenja in razkuževanja.
  
O odprtju ostalih dejavnosti vas bomo obveščali na spletni strani in preko socialnega omrežja FB.
 
Veselimo se vnovičnega druženja z vami.
 
Ekipa Thermane
F013709-naravna_zdravilisca_top_fotografije_ciril_jazbec_2-photo-m 940.jpg