| E-obveščanje

Aktualno

13.03.2020

Posebno obvestilo

Spoštovani gostje družbe Thermana,

naše poslanstvo je, da skrbimo za zdravje in dobro počutje tako zaposlenih kot gostov. V luči hitro odvijajočih se dogodkov smo kot družbeno odgovorno podjetje za preprečitev širjenja koronavirusa upoštevali priporočila NIJZ, Ministrstva za zdravje ter drugih strokovnih organov ter sprejeli težko, a nujno odločitev, da do nadaljnjega izvajamo le še oskrbo stanovalcev v Domu starejših Laško in izvajamo nadaljevanje bolnišničnega zdravljenja na Oddelku za rehabilitacijsko zdravstveno nego v hotelu Zdravilišče Laško.

Informacijo o nadaljevanju ambulantne fizioterapije, sprejemanju delovnih nalogov in datumih terapij najdete tukaj.


Iskreno obžalujemo trenutne razmere, a upamo in verjamemo, da se v družbi dobrega počutja kmalu spet srečamo.
O vseh spremembah in aktualnih informacijah vas bomo pravočasno obveščali, zato vabljeni, da nas spremljate preko socialnih omrežij Facebook in Instagram.

Ko se vrnemo, vam bomo znova ponudili zelo širok nabor naših storitev za dobro počutje in namigov za oddih ter sprostitev, zato vabljeni, da preverite našo ponudbo na spletni strani. Ko si bomo vsi skupaj znova lahko privoščili občutek brezskrbnosti, bosta pomirjujoč oddih, sprostitev in krepitev zdravja še kako prijala. Takrat se spomnite na nas - družbo dobrega počutja.


V časih, ko trden imunski sistem in dobro počutje izjemno veliko štejeta, dobrodošli, da prebirate nasvete, ki jih bodo z vami vsakodnevno delili naši strokovnjaki. Namige, ki jih lahko izvajate v zavetju svojega varnega doma, bomo objavljali na spletni strani, kot tudi preko naših socialnih omrežij. 

Do takrat, ko znova odpremo naša vrata, pazite nase in na svoje zdravje ter seveda #ostanidoma.

Želimo dobro vsem nam.
Ekipa Thermane
F013709-naravna_zdravilisca_top_fotografije_ciril_jazbec_2-photo-m 940.jpg