080 81 19 |

Aktualno

31.01.2018

Praznujemo 10 let nepozabnih doživetij ...


Vabljeni, da prvih 10 let Termalnega Centra Thermane Park Laško praznujete z nami!


Thermana Laško letos praznuje 10 let delovanja Termalnega Centra, prepoznavnega po svoji stekleni in odpirajoči se stekleni kupoli. Otvoritev Termalnega Centra v obsegu 2200 kvadratnih metrov vodnih površin je bila 14. februarja 2008, in sicer kot prva v nizu otvoritev kompleksa Thermana Park, ki ji je sledila otvoritev Wellness Spa Centra, nato hotela Thermana Park **** superior. Leto kasneje se je gradnja zaključila z otvoritvijo Kongresnega centra Thermana Park Laško. Na tradiciji takratnih več kot 150 let delovanja je nekoč Zdravilišče Laško zaradi razširjene ponudbe dobilo novo ime - Thermana Laško, družba dobrega počutja. 

Družba Thermana d. d. se je v 10 letih uspela uveljaviti na domačem trgu kot tudi tujih turističnih trgih. Še vedno ostaja močna in prepoznavna po svojih medicinskih storitvah in fizioterapevtskih programih, obenem pa v svoji strukturi gostov beleži vse več družin, profesionalnih športnikov in kongresnih gostov. Thermana Laško je del destinacije Laško – sotočje dobrega, ki se ponaša z laskavim nazivom Eden – destinacija odličnosti, ki ga je Laško pridobilo v kategoriji dostopnega turizma. Je del Slovenia Green destinacije, ki podpira zeleni, trajnostno usmerjeni turizem. Je del kraja, ki je s strani Turistične zveze Slovenije večkrat prejelo priznanje za najlepše urejeni zdraviliški kraj v državi. Hotel Thermana Park Laško je prejemnik EU okoljske marjetice, Wellness Spa Center Thermana Park pa prejemnik prestižne nagrade European Health&Spa Award. Kongresni center Thermana Park se ponaša z nazivom Meeting star.

 
Zbirajte nakupe in osvojite bogate nagrade!
V okviru 10. obletnice Termalnega Centra Thermana Park Laško z akcijo »zbiranja žigov« naše najzvestejše obiskovalce tudi nagrajujemo. Ob vsakem vstopu v Termalni Center (kopanje, savnanje, 3-urno kopanje) prejmete žig. Ko jih zberete 10, vam podarimo celodnevno kopanje, kartonček z zbranimi žigi pa roma še v nagradni žreb za bogate nagrade. 

Akcija zbiranja žigov v teku vse do 31. 5. 2018.

10. junija bomo na uradni otvoritvi poletne kopalne sezone podelili sledeče nagrade:
  • 1 x Gambrinusova kopel za dve osebi
  • 1 x Pivovska masaža telesa (60 min) za dve osebi
  • 1 x Medeno-mlečna masaža (60 min) za eno osebo
  • 10 x vstopnica bazen + savna, odrasli
  • 1 x mesečna vstopnica za bazen in savno za 1 osebo
  • 1 x mesečna vstopnica za bazen za 1 osebo
Vabljeni k sodelovanju!
10_let_termalni_center_lasko_vecja.jpg

Arhiv aktualnosti

17.05.2018 Objavljamo vabilo za skupščino, predstavitev točk dnevnega reda ter letno poročilo 2017 družbe Thermana d.d.

16.05.2018 Med sodi med tista darila narave, ki so večno v modi, njihov učinek na telo pa je vselej blagodejen. Preverite kako zelo...

16.05.2018 V Laškem se je 13. maja zaključil tradicionalni namiznoteniški turnir, ki je gostil 368 športnic in športnikov s 196 spremljevalci iz 44 držav. 

15.05.2018 Cenjene goste obveščamo, da se bodo v bazenih in savnah Termalnega Centra hotela Thermana Park Laško v mesecu septembru odvijala redna vzdrževalna dela, zato bo Termalni center od 10. do 19. 9. zaprt.  V tem času bo nemoteno delovalo kopališče hotela Zdravilišče Laško.

14.05.2018 V okviru projekta smo pogledali teoretične okvirje družbene odgovornosti in delitvene ekonomije, pregledali smo nekatere dobre prakse na področju logistike in poiskali teoretične povezave z aktivnim, dostopnim in zelenim turizmom.