| E-obveščanje

Aktualno

10.12.2020

Priznanja GTZ in DST podjetju ter sodelavcem Thermane

V minulih dneh sta potekali 2 virtualni prireditvi, ki bi jih sicer morali gostiti pri nas - Dnevi slovenskega turizma in 67. Gostinsko-turistični zbor.

V sklopu slednjega zbora Turistično gostinska zbornica vsako leto podeljuje priznanja gostinskim, hotelskim in turističnim podjetjem, organizacijam in izobraževalnim institucijam za investicije, pestrost ponudbe in dvig kakovosti storitve ter za oblikovanje inovativnih turističnih produktov.

Podjetje Thermana d.d. je letošnji prejemnik priznanja za intenziven razvoj turističnega produkta v Hotelu Zdravilišče Laško, ki smo ga prejeli za prenovljen Center zdravja in dobrega počutja. Komaj čakamo, da ga smemo pokazati tudi vam.

Še z večjim ponosom in zadovoljstvom pa poročamo o priznanjih, s katerima sta bila nagrajena dva naša sodelavca, in sicer natakar Branko KUNŠEK ter vodja kuhinje v hotelu Thermana Park Romana KOSTANJEVEC, ki sta se izkazala z dobrim, strokovnim in predanim delom ter s strani Turistično gostinske zbornice prejela priznanje zaposlenim v gostinstvu, hotelirstvu in turizmu za posebne dosežke pri delu in doprinos k dvigu kakovosti storitve.

Iskrene čestitke prejemnikoma priznanj! Upamo in verjamemo, da bomo kaj kmalu spet lahko uživali v vrhunskih gurmanskih menijih, ki jih pripravlja vodja kuhinje Romana in ob izjemni postrežbi, ki odlikuje Branka. Slednjega lahko med drugim ujamete tudi v družbi naše slastne Laške medenke in ob Snežni kraljici, ki velja za eno od domislenih postavitev Prazničnega Laškega.
nagrade gtz 2020 thermana.jpg