080 81 19 | | E-obveščanje

Aktualno

31.05.2019

Srebrno priznanje GZS za inovacije

Regionalna gospodarska zbornica Celje je na podelitvi priznanj Inovacijam celjske regije 2019 inovativnost prepoznala tudi v virtualizaciji turistične ponudbe in VR doživetju "Spremeni tok zgodovine", ki so ga zasnovali Zgodbarji iz Laškega ob podpori Thermane Laško.  Interaktivno VR doživetje "Spremeni tok zgodovine", ki je bilo nagrajeno s strani Slovenske turistične organizacije na Dnevih slovenskega turizma je tako doseglo novo potrditev - srebrno priznanje Regionalne gospodarske zbornice Celje.

VR doživetje, v katerem se uporabnik preseli na Stari Grad Celje v čas mogočnih Grofov Celjskih, je na voljo v Thermani Laško, od maja dalje pa tudi na Starem Gradu Celje - v avtentičnem okolju, v katerem poteka tudi VR igra.

Vabljeni, da vstopite v čas grofov Celjskih in s svojimi dejanji vplivate na tok zgodovine.


Srebrno inovacijo celjske regije 2019 so prejeli Zgodbarji iz Laškega. Na fotografiji od leve proti desni: 
Dr. Vojko Toman iz Urada za intelektualno lastnino RS, Boštjan Vrščaj, Metka Krivec, Valerija Kufner, Blaž Kukovič, Nina Pader Topole in generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije, mag. Sonja Šmuc. Foto: Andraž Purg
nagrada silver gzs foto andraz purg 940.jpg

Arhiv aktualnosti

21.11.2019 Kot doslej edini ponudnik hotelskih storitev smo prejeli certifikat in hkrati podpisali zavezo, da bomo naše goste in zaposlene spodbujali k pitju kakovostne vode iz pipe.

19.11.2019 Objavljamo vabilo za skupščino ter dokumente vezane na sklic skupščine družbe Thermana.

14.11.2019 S ponosom poročamo o uspehih zaposlenih v Thermani, ki so se udeležili tekmovanj v sklopu 66. Gostinsko-turističnega zbora v Ljubljani. Izstopali smo na več področjih hotelirstva in inovativnosti. 

05.11.2019 Izkoristite posebno akcijo darilnih bonov za prednovoletna obdarovanja. Celodnevne kopalne karte samo 9,90 € in izbrane wellness storitve kar 40% ugodneje (velja za nakupe 5 ali več kuponov).

10.10.2019 Meni »Okusi Laško« temelji na pestrosti in raznovrstnosti pridelkov in živil, ki so nam na voljo v lokalnem okolju. Vanj smo vtkali živila, ki se uvrščajo v prehransko piramido Laškega, kot so Laško pivo, med in pregreta smetana.