080 81 19 | | E-obveščanje

Aktualno

31.05.2019

Srebrno priznanje GZS za inovacije

Regionalna gospodarska zbornica Celje je na podelitvi priznanj Inovacijam celjske regije 2019 inovativnost prepoznala tudi v virtualizaciji turistične ponudbe in VR doživetju "Spremeni tok zgodovine", ki so ga zasnovali Zgodbarji iz Laškega ob podpori Thermane Laško.  Interaktivno VR doživetje "Spremeni tok zgodovine", ki je bilo nagrajeno s strani Slovenske turistične organizacije na Dnevih slovenskega turizma je tako doseglo novo potrditev - srebrno priznanje Regionalne gospodarske zbornice Celje.

VR doživetje, v katerem se uporabnik preseli na Stari Grad Celje v čas mogočnih Grofov Celjskih, je na voljo v Thermani Laško, od maja dalje pa tudi na Starem Gradu Celje - v avtentičnem okolju, v katerem poteka tudi VR igra.

Vabljeni, da vstopite v čas grofov Celjskih in s svojimi dejanji vplivate na tok zgodovine.


Srebrno inovacijo celjske regije 2019 so prejeli Zgodbarji iz Laškega. Na fotografiji od leve proti desni: 
Dr. Vojko Toman iz Urada za intelektualno lastnino RS, Boštjan Vrščaj, Metka Krivec, Valerija Kufner, Blaž Kukovič, Nina Pader Topole in generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije, mag. Sonja Šmuc. Foto: Andraž Purg
nagrada silver gzs foto andraz purg 940.jpg

Arhiv aktualnosti

17.07.2019 V novih prostorih Centra zdravja in dobrega počutja smo odprli prenovljen fitnes.

15.07.2019 V prenovljenem centru boste kmalu lahko preizkusili novosti v ponudbi - kondicijsko plavanje ob protitočni šobi in solna soba.

27.06.2019 Vabljeni h glasovanju za naš Termalni center v kategoriji srednje velika termalna kopališča.

08.06.2019 Obiščite regionalno atrakcijo - sobo VR doživetij v hotelu Thermana Park Laško in na Starem gradu Celje. Si upate vstopiti?

07.06.2019 V Thermani Laško bomo v času počitnic izvajali varstvo in aktivnosti za otroke. Preverite podrobnosti ...