080 81 19 | | E-obveščanje

Aktualno

11.10.2018

Uspehi naših zaposlenih na 65. Gostinsko-turističnem zboru in Dnevih slovenskega turizma

S ponosom poročamo o uspehih zaposlenih v Thermani, ki so se udeležili tekmovanj v sklopu 65. Gostinsko-turističnega zbora, ki je v preteklih dneh potekalo v Portorožu. Izstopali smo na več področjih hotelirstva, gostinstva in inovativnosti. Naši zaposleni so prejeli naslednja odlikovanja:

Urška KUŽNIK - absolutna zmagovalka v tekmovanju receptorjev, zlato priznanje in zlata medalja,
Mojca TERŠEK - zlato priznanje v tekmovanju receptorjev,
Albin KOLMANIĆ DEŽELAK - zlato priznanje v pripravi in postrežbi kave,
Slavica PERTINAČ in Lucija JERŠIČ - zlato priznanje v pripravi hotelske sobe.

Na Dnevih slovenskega turizma pa je ekipa Zgodbarjev, med njimi je večina zaposlenih v Thermani (Metka Krivec, Valerija Kufner, Nina Pader Topole in Blaž Kukovič) in zunanji sodelavec Boštjan Vrščaj, predstavila enoletni razvoj lanske zmagovalne ideje "Spremeni tok zgodovine", ki vključuje inovativno VR doživetje, temelječ na zgodbi grofov Celjskih. VR doživetje bo od konca oktobra vključen tudi v redno ponudbo Thermane Laško. 


Iskrene čestitke za opravljeno delo in pridobljena priznanja.
dst2-940.jpg

Arhiv aktualnosti

14.03.2019 Obiščite novo atrakcijo - sobo VR doživetij v hotelu Thermana Park Laško. Na voljo petke, sobote in nedelje. Si upate vstopiti?

11.03.2019 Te zanima, kaj lahko pri nas počnejo otroci? Predstavljamo aktivnosti in naša Vodomčka.

10.03.2019 V letih izkušenj smo oblikovali prefinjeno ponudbo organizacije poročnega slavja.

09.03.2019 Specialist ayurvede dr. Ajith Chakrapani s sodelavci iz Thermana&Veda Ayurveda Centra, je v ljubljanskem Atlantisu za preglede, posvete in tretmaje na voljo vsako sredo.

09.03.2019 9. marca je v dvorani Tri lilije pod okriljem Karate zveze Slovenije potekal mednarodni karate turnir, na katerem se je pomerilo 414 tekmovalcev.