080 81 19 | | E-obveščanje

Aktualno

11.10.2018

Uspehi naših zaposlenih na 65. Gostinsko-turističnem zboru in Dnevih slovenskega turizma

S ponosom poročamo o uspehih zaposlenih v Thermani, ki so se udeležili tekmovanj v sklopu 65. Gostinsko-turističnega zbora, ki je v preteklih dneh potekalo v Portorožu. Izstopali smo na več področjih hotelirstva, gostinstva in inovativnosti. Naši zaposleni so prejeli naslednja odlikovanja:

Urška KUŽNIK - absolutna zmagovalka v tekmovanju receptorjev, zlato priznanje in zlata medalja,
Mojca TERŠEK - zlato priznanje v tekmovanju receptorjev,
Albin KOLMANIĆ DEŽELAK - zlato priznanje v pripravi in postrežbi kave,
Slavica PERTINAČ in Lucija JERŠIČ - zlato priznanje v pripravi hotelske sobe.

Na Dnevih slovenskega turizma pa je ekipa Zgodbarjev, med njimi je večina zaposlenih v Thermani (Metka Krivec, Valerija Kufner, Nina Pader Topole in Blaž Kukovič) in zunanji sodelavec Boštjan Vrščaj, predstavila enoletni razvoj lanske zmagovalne ideje "Spremeni tok zgodovine", ki vključuje inovativno VR doživetje, temelječ na zgodbi grofov Celjskih. VR doživetje bo od konca oktobra vključen tudi v redno ponudbo Thermane Laško. 


Iskrene čestitke za opravljeno delo in pridobljena priznanja.
dst2-940.jpg

Arhiv aktualnosti

22.10.2018 V Thermani Laško bomo v času počitnic izvajali varstvo in aktivnosti za otroke. Preverite podrobnosti ...

19.10.2018 V Sloveniji je za demenco obolelih že več kot 32.000 oseb, zanje pa skrbi še vsaj trikrat toliko ljudi. Zato je ključnega pomena oblikovanje demenci prijaznega okolja in prvi korak je vzpostavljanje demenci prijaznih točk.

15.10.2018 Kot destinacija odličnosti EDEN v kategoriji dostopnega turizma smo med 15. in 21. oktobrom gostili športnike invalide z vsega sveta. Tekmovalni del je bil izpeljan v Celju!

11.10.2018 V preteklih dneh so se naši zaposleni mudili v Portorožu na tekmovanjih in predstavitvah. Izstopali so na več področjih hotelirstva, gostinstva in inovativnosti v turizmu.

11.10.2018 Naš Termalni Center se tudi letos v kategoriji srednje velikih kopališč uvršča v sam vrh!