080 81 19 | | E-obveščanje

Aktualno

11.10.2018

Uspehi naših zaposlenih na 65. Gostinsko-turističnem zboru in Dnevih slovenskega turizma

S ponosom poročamo o uspehih zaposlenih v Thermani, ki so se udeležili tekmovanj v sklopu 65. Gostinsko-turističnega zbora, ki je v preteklih dneh potekalo v Portorožu. Izstopali smo na več področjih hotelirstva, gostinstva in inovativnosti. Naši zaposleni so prejeli naslednja odlikovanja:

Urška KUŽNIK - absolutna zmagovalka v tekmovanju receptorjev, zlato priznanje in zlata medalja,
Mojca TERŠEK - zlato priznanje v tekmovanju receptorjev,
Albin KOLMANIĆ DEŽELAK - zlato priznanje v pripravi in postrežbi kave,
Slavica PERTINAČ in Lucija JERŠIČ - zlato priznanje v pripravi hotelske sobe.

Na Dnevih slovenskega turizma pa je ekipa Zgodbarjev, med njimi je večina zaposlenih v Thermani (Metka Krivec, Valerija Kufner, Nina Pader Topole in Blaž Kukovič) in zunanji sodelavec Boštjan Vrščaj, predstavila enoletni razvoj lanske zmagovalne ideje "Spremeni tok zgodovine", ki vključuje inovativno VR doživetje, temelječ na zgodbi grofov Celjskih. VR doživetje bo od konca oktobra vključen tudi v redno ponudbo Thermane Laško. 


Iskrene čestitke za opravljeno delo in pridobljena priznanja.
dst2-940.jpg

Arhiv aktualnosti

07.01.2019 Do predvidoma konca maja 2019 poteka prenova in ureditev novega masažno terapevtskega dela v hotelu Zdraviliče Laško. Zaradi gradbenih del do sredine februarja pričakujemo povečan hrup.

04.01.2019 Te zanima, kaj lahko pri nas počnejo otroci? Predstavljamo aktivnosti in naša Vodomčka.

03.01.2019 Obiščite novo atrakcijo - sobo VR doživetij v hotelu Thermana Park Laško. Na voljo petke, sobote in nedelje. Si upate vstopiti?

23.11.2018 Specialist ayurvede dr. Ajith Chakrapani s sodelavci iz Thermana&Veda Ayurveda Centra, je v ljubljanskem Atlantisu za preglede, posvete in tretmaje na voljo vsako sredo.

25.10.2018 V letih izkušenj smo oblikovali prefinjeno ponudbo organizacije poročnega slavja.