080 81 19 | | E-obveščanje

Wellness

V filozofiji naših wellness centrov se vračamo k naravi. Z vami želimo deliti edinstvene wellness programe, nadgrajene z vrhunsko in koži prijazno linijo kozmetičnih produktov. Kot povsod, se tudi v naši wellness ponudbi vračamo h koreninam. Okolje, iz katerega izhajamo, je služilo kot navdih prenekateri wellness zgodbi. Naši visoko usposobljeni terapevti pri svojem delu uporabljajo tudi kakovostne lokalne kozmetične proizvode, ki wellness izkušnjo naredijo pristnejšo in obarvano "po laško".

Podatki Povpraševanje

masaza_goga_trent.jpg
masaza_manuella.jpg
masaza4.jpg
es02999.jpg
med_1.jpg
es03115.jpg
dsc_5268.jpg
joganabazenu_12.jpg

za vas smo izbrali

Podatki

Pivovski wellness

Ste za nekaj drugačnega? Ste za razvajanje, ki ga lahko doživite le v Laškem – pivovarskem mestecu? V Thermani Laško lahko preizkusite unikatno pivovsko razvajanje!

O pivovskem wellnessu
Laško. Prva asociacija nanj je pivo. Laško pivo, katerega tradicija sega v leto 1825. Uživanje piva, seveda v zmernih količinah, ugodno vpliva na telo, saj pivo vsebuje vitamine skupine B, magnezij, kalij, železo in cink. Na telo ima diuretičen učinek, preprečuje nastajanje ledvičnih kamnov, hmelj v pivu pa pomirja in sprošča. Tako je lahko kozarec rahlo toplega piva tudi odlično uspavalno sredstvo. V Thermani Laško pa smo razvili svojo zgodbo o pivu. Takšno, ki nahrani in razvaja kožo, jo napolni z vitamini in ohranja njeno vitalnost. Takšno, ki sprošča in pomirja ter nas pripravi na izzive vsakdana. Velja si privoščiti edinstveno pivovsko razvajanje, ki ga lahko izkusite zgolj v Thermani Laško.

Izdelki pri wellness tretmajih
Pri pivovskih wellness tretmajih uporabljamo pivovske izdelke, ki temeljijo na surovini, pridobljeni v Pivovarni Laško. Ta nastane kot produkt ali ostanek pridelave piva. Razvili smo jih v sodelovanju s podjetjem Lekos, nadgradili pa z znanjem in izkušnjami domačih terapevtov. Pivovske tretmaje Thermanini wellness terapevti prilagodijo različnim tipom kože. Nekateri tretmaji kožo intenzivneje vlažijo, drugi nahranijo, primerni pa so tako za mlajšo kot zrelo kožo, za moške in ženske. Razvajajte se s pivovskimi tretmaji in se počutite dobro v svoji koži.

ŽITO – je osnova kvalitetnega laškega piva in je bogat vir vitamina E, ki obnavlja in ščiti kožo.
ISLANDSKI LIŠAJ in GOZDNI SLEZENOVEC – njuni izvlečki varujejo pred draženjem in vnetji.
AMERIŠKI SLAMNIK – izvleček poskrbi za obnovo povrhnjice.
STORŽI HMELJA – vsebujejo fitoestrogene in imajo hkrati antiseptični učinek, kar je dobrodošlo za vitalnost kože.
OLJA – olja visoke kakovosti so naraven vir omega-3, -6 in -9 kislin, ki ugodno vplivajo na vitalnost in strukturo kože, hkrati pa so olja bogat vir nenasičenih maščob, vitaminov, lecitina in rastlinskih hormonov.

Hišni wellness - pivovski
Storitev Trajanje Cena Nakup darilnega bona
**TPL - Thermana Park Laško, *ZL- Zdravilišče Laško

Medeni wellness

Laško je medena destinacija, ki skrbi za čebele in tradiciji ohranjanja čebelarstva posveča veliko pozornosti. Med sodi med tista darila narave, ki so večno v modi, njihov učinek na telo pa je vselej blagodejen. Izjemno bogato naravno sladilo, ki ga pridelajo čebele, vsebuje številne vitamine, minerale, encime in antioksidante. Hipokrat je med uporabljal za celjenje ran, Kleopatra se je kopala v medeni kopleli, danes pa ga svetujejo v primeru slabokrvnosti, nosečnosti, pri fizični obremenitvi. Obenem zmanjšuje bolečino, pomirja in sprošča.

O medenem wellnessu

V Thermani smo v skladu s čebelam prijazno filozofijo kot prvi v Sloveniji razvili edinstvena medena razvajanja. Med ne deluje zdravilno le v telesu, temveč tudi na njem. Je prava zakladnica zdravja, zato oskrbite svojo kožo z vitamini in minerali, privoščite ji razvajanje, ki mu ni para. Z medom smo obogatili programe nege obraza in telesa, razvili medene masaže in medene ovoje, dodali še medene kopeli in pripravili program savnanja z medom.

Izdelki pri wellness tretmajih

Pri medenih tretmajih se uporablja naravni cvetlični med brez kemijskih primesi, ki se lepo vpije v kožo, jo hrani in neguje. Medeni tretmaji pripomorejo k razstrupljanju telesa, izboljšajo pretok krvi, krepijo imunski sistem in pomirjajo. Priporočamo jih vsem, ki so nagnjeni k alergijam, revmatoidnim obolenjem, kroničnem rinitisu, kronični utrujenosti in težavam s spanjem, depresiji, glavobolu in kardio-vaskularnim težavam.

Masaže in paketi masaž

Masaža, ki vam pomaga doseči popolno ravnovesje vašega telesa. Harmonija telesa, uma in duha ...
Masaže - klasični in specialni masažni tretmaji
Storitev Trajanje Cena Nakup darilnega bona
**TPL - Thermana Park Laško, *ZL- Zdravilišče Laško
Masaže - tajske
Storitev Trajanje Cena Nakup darilnega bona
**TPL - Thermana Park Laško, *ZL- Zdravilišče Laško

Kopeli

Kopel za 2 osebi
Storitev Trajanje Cena Nakup darilnega bona
**TPL - Thermana Park Laško, *ZL- Zdravilišče Laško
Kopel in večerja za 2 osebi
Storitev Trajanje Cena Nakup darilnega bona
**TPL - Thermana Park Laško, *ZL- Zdravilišče Laško
Kopel in wellness tretmaji za 2 osebi
Storitev Trajanje Cena Nakup darilnega bona
**TPL - Thermana Park Laško, *ZL- Zdravilišče Laško
Kopel, wellness tretmaji in večerja za 2 osebi
Storitev Trajanje Cena Nakup darilnega bona
**TPL - Thermana Park Laško, *ZL- Zdravilišče Laško

Otroški wellness

Tudi otroci po napornih šolskih in športnih aktivnostih potrebujejo sprostitev in razvajanje. Zato smo posebej za njih pripravili otroške wellness tretmaje in nege. Izbirate lahko med wellness razvajanji za male prince in princeske, kot tudi med razvajanji za že skoraj odrasle najstnike in najstnice. Še posebej priporočamo čokoladno masažo, ki pa nikogar od njih ne bo razočarala, saj jih bo vonj popeljal v svet čokoladnih užitkov, ekstrakt kakava pa bo negoval njihovo mlado kožo
1_image1.jpg
Masaže - otroške
Storitev Trajanje Cena Nakup darilnega bona
**TPL - Thermana Park Laško, *ZL- Zdravilišče Laško

Wellness rojstni dan

Bi se vaša deklica s prijateljicami razvajala in lepotičila?  V Wellness Spa Centru nudimo nepozabno zabavo za mlade gospodične ...
Glasba, masaža, kopel, lepotičenje in klepetanje - popolno dekliško druženje!

 

Prenesite si Otroško brošuro v pdf...


ZABAVA ZA MLADE GOSPODIČNE V WELLNESS SPA CENTRU

Glasba, masaža, kopel, lepotičenje in klepetanje – popolno dekliško druženje!

Slavljenka ima na izbiro dva paketa:

Wellness rojstni dan (2,5 uri), ki vključuje:
 • razvajanje v prostoru s kadjo in masažnimi mizami,
 • lakiranje nohtov in ličenje,
 • pop/rock glasbo,
 • izbira pijač: pepsi, ledeni čaj ali brezalkoholni koktejl,
 • izbira prigrizkov: čokoladna fontana s svežim sadjem, cake popsi ali pecivo mignon,
 • CD s fotografijami takoj po zabavi,
 • presenečenje za slavljenko.
Wellness rojstni dan (3,5 ure), ki vključuje:
 • razvajanje v prostoru s kadjo in masažnimi mizami,
 • lakiranje nohtov in ličenje, pop/rock glasbo,
 • izbira pijač: pepsi, ledeni čaj ali brezalkoholni koktejl,
 • *rojstnodnevni menu,
 • CD s fotografijami takoj po zabavi,
 • presenečenje za slavljenko.


*ROJSTNODNEVNI MENUJI

MENU 1
 • sirovi kanapeji s suhim sadjem in oreščki,
 • ananas s čokolado,
 • bananin frape s cimetom.
MENU 2
 • pica margerita,
 • medena limonada.
MENU 3
 • piščančji medaljon z mandlji,
 • mlad krompirček z zelenjavo.

Za dodatne informacije in rezervacije smo vam na voljo na:
E.:
T.: 03 423 20 45

Spodnje cene so v € in vključujejo DDV. Cena velja pri minimalnemu številu 5 do maksimalno 10 oseb, starih 5 –15 let.
puncka_kopalni_plasc.jpg

 

Ostale storitve in popusti

Popusti
Enkratni nakup 10 ali več storitev 10 %
Enkratni nakup 50 ali več storitev 15 %
Enkratni nakup 100 ali več storitev 20 %
Enkratni nakup 500 ali več storitev 25 %
Thermana club Zlata kartica* 10 %

*Popust lahko uveljavlja član Thermana cluba na podlagi predložitve veljavne članske in osebne izkaznice. Popust velja za člana na dan koriščenja in plačila storitve. Ne velja za nakup darilnih kuponov.
Popust se ne sešteva z ostalimi popusti.

Wellness pravila

Rezervacija storitev
Storitev lahko rezervirate po telefonu, elektronski pošti ali osebno na wellness recepcijah obeh hotelov. Svetujemo vam, da storitev rezervirate vsaj 3 dni vnaprej.

Prihod v wellness center
Prosimo, da pridete 15 minut pred začetkom vaše storitve. V primeru zamude vam storitve žal ne bomo mogli podaljšati.

Odpoved storitve
Storitev je potrebno odpovedati vsaj 12 ur pred pričetkom. Če rezervirana storitev ni odpovedana, se zaračuna njena polna cena.

Plačilo
Plačilo je mogoče z gotovino ali kreditno kartico. Goste, ki bivajo v hotelu, vljudno prosimo, da storitev poravnajo pred začetkom izvajanja.

Darilni kupon
Podarite drugim tisto, kar bi želeli imeti sami: darilo za telo in dušo. Darilne kupone lahko kupite preko telefonskega naročila, preko spleta ali osebno na recepcijah obeh hotelov.

Fitnes in rekreacija

Fitnes

Ob prijetni glasbeni spremljavi ter ob pogledu na naravo lahko vadite po programu, ki je prilagojen vašim željam in zmožnostim. Za vse tiste, ki zahtevate več, je na voljo osebni trener, ki vam bo sestavil individualni program, bodisi za hujšanje bodisi za pridobivanje mišične mase, morda za okrevanje po rehabilitaciji ali zgolj za vsakodnevno rekreacijo.

Fitnes je opremljen s kardio-linijo in trenažerji za vse mišične skupine. Prisotnost osebnega trenerja vam zagotavlja pravilno in strokovno vadbo. Razširjen zastekljen del fitnesa nad reko Savinjo vam bo dal občutek vadbe na prostem. Fitnes je odprt od ponedeljka do sobote od 15.30 do 21.00, v nedeljo pa od 9.00 do 21.00.
Osebno trenerstvo

V Thermani Laško vam nudimo različne programe, ki jih boste sestavili po lastnih željah in zmožnostih in jih izvajali skupaj z našo osebno trenerko. Izbirate lahko med treningi: 1 na 1 (trener in vadeči),1 na 2 (trener in dva vadeča) ali 1 na 3 (trener in trije vadeči). V osebna trenerstva ni vključena karta za fitnes. Za vas bo poskrbela licencirana AFP osebna trenerka.

VIP OSEBNI TRENING

Združili smo strokovna znanja iz področij medicine, fizioterapije, osebnega trenerstva in zdrave prehrane in osnovali novo storitev VIP osebni trening.
 
Namenjen je tako manj aktivnim ali rekreativnim športnikom kot vrhunskim športnikom, ki se spopadajo z bolečinami ali omejenim gibanjem pri vsakodnevnih aktivnostih. Zaradi nepoznavanja telesa, nepravilnih gibov ali pretiravanja prihaja do različnih poškodb. Ekipa usposobljenih delavcev poskrbi za strokovno obravnavo vsakega posameznika, da le ta lahko čim hitreje okreva in se vrne k vsakodnevnim telesnim aktivnostim.   
Namen programa je tako vzpostavitev pravilnega pristopa k telesni aktivnosti, prilagoditev obremenitve glede na sposobnosti posameznika in zmanjšanje tveganj poškodb z ustreznim načrtovanjem treninga.

Paket VIP osebni trening vključuje:

 • 1x specialistični pregled pri zdravniku specialistu fizikalne in rehabilitacijske medicine z mnenjem (obvezna predhodna rezervacija)*
 • Osebni treningi z licencirano inštruktorico Danico Pinter, ki vključujejo:
 • brezplačno merjenje in testiranje,
 • brezplačno izdelavo jedilnika,
 • brezplačno izdelavo vadbenega programa,
 • in v procesu treninga brezplačno svetovalnico.
 • 20% popust na dodatne fizioterapevtske storitve po priporočilu fiziatra ali fizioterapevta.
Skupinske vadbe

Skupinske vadbe potekajo v telovadnici Wellness spa centra Thermana Park laško, od ponedeljka do petka. Namenjene so vsem starostim, od najmlajših pa do starejših in so po težavnosti prilagojene vašim zmožnostim.

To je revolucionarna srednje do visoko intenzivna vadba, ki združuje vaje z lastno težo, kardio in pliometrične vaje, ki se izvajajo ob izvorni motivacijski glasbi.
Fitnes v vodi lahko izvajajo osebe z okvarami lokomotornega aparata, bolečinami v hrbtenici, osteoartritisom, osteoporozo in poškodbo mišic, osebe z diabetesom, s povišanim krvnim tlakom ali prekomerno telesno težo, športniki rekreativci ali profesionalci. Vadba se izvaja na 5 napravah za fitnes v vodi – vodni tekalni stezi, dveh vrstah vodnega kolesa, ročnem rotatorju in napravi za ročno-nožni vlek. Rezultat je močno, stabilno, razgibano in lepo oblikovano telo ter boljša kondicijska pripravljenost. Za fitnes v vodi ne potrebujete predhodnega znanja plavanja ali kondicije. Potrebujete običajno kopalno opremo. Za vse, ki si želijo preoblikovati telo na zdrav in najbolj varen način!
Hit fit je vadba za vse, ki nimate časa, a bi si želeli biti aktivni. Vzame vam samo 30 minut časa, vendar v tem kratkem času visoko intenzivnega intervalnega  treninga iztisnete iz sebe maksimum, zbudite metabolizem in "kurite" maščobe še ure in ure po vadbi. Zato pa si hit fit!
Nikoli ni prepozno in vedno lahko poskrbimo, da nam naše telo dobro služi tudi v poznih letih. Namen je okrepiti mišice, izboljšati gibljivost, ravnotežje, zmanjšati možnost poškodb, se sprostiti in zabavati.
WEIGHT TRAINING SYSTEM je srednje do visoko intenzivna vadba, ki temelji na vajah s prostimi utežmi, cilj sta krepitev vzdržljivosti in moči.  Primerna je tako za ženske kot tudi za moške, mlajše in starejše, saj intenzivnost prilagodite svojim zmogljivostim, prav tako pri tej vadbi ni nobene koreografije.
Slavica Polanc in Pratheep vas bosta popeljala v svet joge in meditacije. Izvaja se v slovenskem in angleškem jeziku, začetni in srednji nivo.
Pilates ali kontrologija, kot je Joseph Hubertus Pilates poimenoval svojo metodo, je znanost in umetnost koordiniranega razvoja TELESA, RAZUMA IN DUHA. Izboljša telesno držo in oblikuje    telo, krepi mišice trupa (centra) in hrbta, zmanjša se pojav bolečin v hrbtenici. Primerna je za vse starostne skupine in je način življenja! 
Je nizka do srednje intenzivna vadba, s katero krepimo najbolj kritične predele telesa, in sicer  trebuh, noge in zadnjico.  Vadba je sestavljena iz dveh delov, aerobnega in anaerobnega. 

Vadbe za ljudi vseh starosti

V Thermani smo za vse naše goste pripravili tudi pester nabor vadb za vse starosti, ki potekajo vsak dan med 7.00 in 18.30 uro na različnih lokacijah, v hotelu Thermana Park Laško in v hotelu Zdravilišče Laško. Za več informacij preverite urnik.


URNIK VADB ZA SEZONO 2019


Vse vadbe potekajo v telovadnici v Wellness Spa Centru Thermane Laško. Pridružujemo si pravico do spremembe urnika.

CENIK

REKREACIJA- ODRASLI Cena v €
1 obisk  8
4 obiski – velja 30 dni od nakupa 22
8 obiskov – velja 60 dni od nakupa 44
12 obiskov – velja 90 dni od nakupa 65
All inclusive mesečna karta* 65
Izposoja brisače   3
REKREACIJA- OTROCI**
Rekreacija – otroci za 1 obisk 5
* Velja 30 dni od nakupa, in vključuje obisk katere koli vadbe po programu rekreacije ter vstop v fitnes.
OSEBNI TRENING (1 oseba)
Paket 8 obiskov – velja 30 dni od nakupa 176
Paket 12 obiskov - velja 60 dni od nakupa 240
1 ura 25
V osebna trenerstva fitnes karta NI vključena in se mora plačati posebej.
SEMI TRENING (2- 3 osebi)**
8 obiskov 110
12 obiskov 160
1 ura 30
** Cena velja za do 2 - 3 osebe.
NOVO!: VIP OSEBNI TRENING (1 oseba)***
Paket 4 obiskov 
(velja 30 dni od nakupa)
133
Paket 8 obiskov
(velja 30 dni od nakupa)
209
Paket 12 obiskov
(velja 60 dni od nakupa)
273
***V ceno vstopnica za obisk fitnesa ni vključena in se jo plača posebej.
  


PREDSTAVLJAMO EKIPO VADITELJEV

Nina H.
"Vse stvari se zgodijo z razlogom, da se učimo iz vseh izkušenj življenja. In nasmeh in prijaznost nič ne staneta, ampak lahko nekomu polepšata dan."
Slavica
"Sem Slavica. Sem oseba, ki se uči opazovati, raziskovati, spoznavati sebe skozi gib, dih in misel.
Kdor hoče nekaj narediti, išče pot. Kdor ne želi nič storiti, išče izgovor."
Nastja
"Sem Nastja, po srcu športnica, po izobrazbi pravnica. Obožujem veselje mojih vadečih, ki se zavedajo, da so na uri iz sebe iztisnili maksimum. S tem mi je povrnjen ves trud in dana nova energija, da je vsaka moja naslednja ura še boljša."
Danica
"Moje ime je Danica in verjamem, da so naša telesa popolna, samo prisluhniti jim moramo. 
Danica Pinter, licencirana AFP osebna trenerka, pilates inštruktorica MK Studios London."
Pratheep
I am Pratheep Barnabas - Yoga teacher, native to India.
I personally experienced myself activated, motivated, relaxed and peace. 
I find pleasure in sharing this energy with people.
Sem Pratheep Barnabas - joga mojster iz Indije.
Sem aktiviran, motiviran, sproščen in v miru sam s sabo. V zadovoljstvo mi je to energijo deliti z drugimi.

360 ogled

Povpraševanje

Želite rezervirati svoj termin

Izpolnite spodnji obrazec

Kontakt

Wellness Spa Center Thermana Park Laško

Email
03 423 20 45 Informacije in rezervacije
080 81 19 Brezplačna telefonska številka
vsak dan: od 9h do 21h
24. 12. in 31. 12. 2019 od 9h do 19.30h
Delovni čas

Center zdravja in lepote Zdravilišče Laško

Email
03 734 5771 Informacije in rezervacije
080 81 19 Brezplačna telefonska številka
vsak dan: od 8h do 21h
24. 12. in 31. 12. 2019 od 8h do 19.30h
Delovni čas