080 81 19 |

Dogodki

20.11.2017

Praznični december

Praznični december v Laško letos prinaša pestro dogajanje:
  • drsališče,
  • božični koncert,
  • Ogled razstave jaslic v Jurkloštru,
  • Unlock Laško,
  • Escape Room Enigmarium Laško,
  • Praznični ogledi točk čarobnega mesteca in Muzeja Laško,
  • Praznični ogledi Pivovarne Laško z degustacijo,
  • Obisk Čebelarstva in lectarstva Šolar
in druge. Več in podrobnejše informacije najdete na www.lasko.info.  


Vabljeni tudi na predstavi, ki jih bomo v prazničnem decembru izvedli pri nas v Thermani!

26. 12.  ob 18. uri v Gala dvorani hotela Thermana Park Laško: Lutkovna predstava Dinozaver Tiko in veliki zob

Lutkovna predstava Dinozaver Tiko in veliki zob gledalca popelje v pravljično zgodbo, v kateri je na razumljiv in lahkoten način predstavljen pomen strpnosti, prijateljstva in medsebojnega spoštovanja. Sporočilo predstave govori o univerzalnem pomenu strpnosti, saj zgodba pripoveduje o tem, da moramo imeti radi sebe in druge, tudi če nismo/niso popolni, in da smo prijatelji drug z drugim, tudi če smo različni.
Predstava je nastala po literarni predlogi pravljice, ki jo je napisal tedaj osemletni Matjaž Bezenšek, zato se še posebej približa otrokom, saj govori njihov jezik. 
Predstavo poleg dodelane poučne človekoljubne vsebine bogatijo živahne, ročno izdelane lutke, ki z gledalci vzpostavljajo stik in jih popeljejo v čarobni svet dinozavra Tika in njegovih živalskih vrstnikov. 
Poleg vzgojne teme in sporočila ter lastne scenografije in ljubkih lutk predstavo bogati avtorska glasba, ki jo je napisal akademski glasbenik SoulGreg Artist. 
Avtorici, producentki in scenaristki predstave sta Ksenija Pečnik in Ajda Bezenšek.

Vstop je brezplačen!


30. 12. ob 18. uri v Gala dvorani hotela Thermana Park Laško: Gledališka predstava Mali polhec in njegov prvi božič

Tudi v svetu živali so prazniki čarobni. Vendar kaj, ko v našem gozdu praznikov ne praznujejo vsi! Nekateri takrat spijo globoko zimsko spanje! 

Mali polhec noče spati zimskega spanja! Mali polhec je radoživ, radoveden in prav nič zaspan! Vsi v njegovi družini spijo trdno zimsko spanje, zato si želi čarobni predpraznični čas preživeti s tabo! Pri Jazbečevih krasijo, pri Sovičevih diši po cimetu, pri Krtovih obešajo lučke ... Ne spreglej, kako bodo praznike letos preživeli pri Polhovih.

Čudovita in nežna zimska zgodbica bo odraslim pokazala ogledalo in skozi humor podala mnogo lepih in toplih misli o družini, praznikih celo sosedih čez cesto. Naše male polhce pa bo začaral svet živali, navihanih idej in prazničnih dni.

Vstop je brezplačen!

Želimo vam polhastične praznike!
mali_polhec_in_njegov_prvi_bozic_001.jpg

Arhiv dogodkov

20.11.2017 Praznični december v Laško letos prinaša pestro dogajanje z drsališčem, predstavi Dinozaver Tiko in veliki zob (26. 12.) ter Mali polhec in njegov prvi božič (30. 12.) in še več.

20.11.2017 Izberite med družinskim "All Inclusive Smrkčevanjem" in Hollywood Glitter silvestrovanjem!

19.11.2017 5. 1. 2018 ob 19.30 uri v hotelu Thermana Park Laško.

14.07.2017 V Kongresnem Centru Thermana Park Laško smo pripravili paket kongresnih storitev POSLOVNI ALL INCLUSIVE, ker želimo pri vaši organizaciji planskih konferenc, srečanj, seminarjev dodati naš ščepec pri ustvarjanju uspešne poslovne zgodbe.
 

01.05.2017 Doživite dogodivščine na Grajskih igralih v Zdraviliškem parku!