080 81 19 |

Dogodki

08.05.2017

Predstava Smetarko Darko

Predstava bo 17. junija v Thermani Laško v okviru Festivala Pisani balon.

Smetarko Darko je ekološka predstava, ki razširja okoljevarstveno tematiko iz ločevanja odpradkov vse do varčevanja z elektriko, vodo, povzročanja hrupa v naravi, škodljivosti izpušnih plinov in mnogo več. Vse to nam podata zabavna dihur Darko in lisjak Lojz v otrokom razumljivem in šaljivem jeziku, ki navduši tudi starše, hkrati pa nas vse pozove k razmisleku o lastnem ravnanju.

O VSEBINI

V gozdu nedaleč stran stoji  gozdna  vas – Štorasta vas. V njej živijo gozdne živali in med njimi nemaren lisjak Lojze, nekoč zaposlen kot avtomehanik. Vsak dan v Štorasti vasi je enak. Vse do tistega dne, ko je zjutraj zapel petelin iz bližnje vasi,  zbudil Lojzeta,  ki je spet začel s svojimi grdimi navadami. Tokrat ga bodo poskušali ustaviti otroci, prijatelji narave in dihur Darko, ki vestno opravlja smetarsko službo v Štorasti.vasi. 
Smetarko Darko s pomočjo otrok skuša na vse načine poučiti Lojzeta o pomembnosti varovanja okolja, saj nemarni lisjak brezskrbno pušča vodo, da teče v potokih, pušča prižgan radio in luči, smeti po gozdu, vozi svoj star razklumpan avto, o ločevanju odpadkov pa se mu sploh ne sanja.
Skozi poučno in s humorjem obarvano ekološko predstavo otroci spoznajo kako varovati naš planet in se ob razgibani zgodbi neskončno zabavajo.
otroska_predstava_smetarko_darko_thermana_lasko_03.jpg
smetarko_darko_thermana_lasko_01.jpg

Arhiv dogodkov

22.05.2017 V soboto, 10. 6., pripravljamo vodne igre, otroško animacijo, ples z Vodomčkom in rajanje.

08.05.2017 Predstava bo 17. junija v Thermani Laško v okviru Festivala Pisani balon.

01.05.2017 Začele so se dogodivščine na Grajskih igralih v Zdraviliškem parku!


09.01.2017 V Kongresnem Centru Thermana Park Laško smo pripravili paket kongresnih storitev POSLOVNI ALL INCLUSIVE, ker želimo pri vaši organizaciji planskih konferenc, srečanj, seminarjev dodati naš ščepec pri ustvarjanju uspešne poslovne zgodbe.