080 81 19 | | E-obveščanje

Dogodki

21.09.2018

Tečaj maderoterapije

Maderoterapevtska vročica je zajela Slovenijo! V wellness centrih je vedno več povpraševanja po masaži z valjčki. Kot odgovor na povečano zanimanje se, izvirno kolumbijska ideja mehanoterapije, vse bolj pogosto pojavlja v ponudbi spa centrov.

O MADEROTERAPIJI
Čeprav je prva informacija, ki jo lahko zasledimo usmerjena na anticelulitne tretmaje, ta metoda lahko skozi kreativnost in znanje terapevta svoje mesto najde tudi v športnih in terapevtskih masažah s pomočjo lesenih pripomočkov oz. valjev. Roke terapevta najprej segrejejo kožo, mišice in pripravijo živčni sistem šele nato se vključi valjčke. Valjčki so sestavljeni iz 7 delov. Vsi so iz bukovine in premazani z vodoodpornim lakom, ki ni škodljiv za kožo in organizem. Poleg 5 različnih valjčkov se v setu nahaja še lesena skodelica za vakuum masažo kot tudi specialno kreirana lopatica za oblikovanje telesa in limfno drenažo. 

O Maderoterapija magic face ritualu
Magic face ritual maderoterapije je ritual, ki vsebuje "anti-aging" masažo obraza z refleksoterapevtskimi in akupresurnimi elementi masaže obraza in lasišča ter tehnikami limfne drenaže. 
S shiatsu prijemi in elementi tajske joge terapevt pripomore k sproščanju mišic vratu in ramen. S pomočjo maderoterapevtskih pripomočkov se nadaljuje tretma, ki osveži kožo, poveča tonus mišic na obrazu in vratu, zmanjšuje znake staranja. Magic face ritual maderoterapije vpliva tudi na izboljšan pretok energije skozi meridiane celega telesa in posledično na celotno telo deluje antistresno.

V Thermani Laško ponovno organiziramo tečaj maderoterapije in magic face rituala maderoterapije.
 
O IZOBRAŽEVANJIH
 
  • TEČAJ MADEROTERAPIJA WELLNESS RITUAL ZA TELO (8 ur)
Datum: 1. 12. 2018
Kraj: Wellness SPA Center Thermane Laško
Cena: 
- rezervacija in plačilo do 15. 11. - 120,00 EUR
- rezervacija in plačilo od 16. 11. dalje - 150,00 EUR
Predavatelj: Peđja Filipović
Navedena cena ne vključuje seta valjčkov. Set je proti plačilu mogoče naročiti ob prijavi na tečaj. Tečaj poteka v srbskem jeziku.
 
  • TEČAJ MADEROTERAPIJA MAGIC FACE RITUAL - NOVO (8 ur)
Datum: 2. 12. 2018
Kraj: Wellness SPA Center Thermane Laško
Cena: 
- rezervacija in plačilo do 15. 11. - 120,00 EUR
- rezervacija in plačilo od 16. 11. dalje - 150,00 EUR
Predavatelj: Peđja Filipović
Navedena cena ne vključuje seta valjčkov. Set je proti plačilu mogoče naročiti ob prijavi na tečaj. Tečaj poteka v srbskem jeziku. 

Minimalno število udeležencev je 10 oseb na posamezen tečaj. Maksimalno število udeležencev je 30 oseb na posamezen tečaj.
Thermana d.d. si pridružuje pravico do odpovedi seminarjev!VEČ O MOŽNOSTI UGODNEGA BIVANJA ZA UDELEŽENCE IZOBRAŽEVANJ

Dodatne informacije in prijave: Oddelek rezervacij - T: 03 423 2100 E:
maderotherapy.jpg
LD pantha rei.jpg
maderoterpaija-tecaj3.jpg
tecaj-maderoterapije-lasko-pedjo.jpg
maderoterpaija-tecaj2.jpg

Arhiv dogodkov

22.10.2018 V soboto, 24. 11. 2017 med 9. in 13. uro vas v telovadnici našega Wellness Spa Centra čaka prava energijska bomba in zabava za vsakogar!

21.09.2018 Po dveh izjemno priljubljenih tečajih te tehnike masiranja odpiramo nov termin v začetku decembra.

30.07.2018 Izberite med družinskim pravljično obarvanim silvestrovanjem (31. 12. 2018) od 19.30 ure dalje v Termalnem Centru Thermana Park ter Moulin Rouge silvestrovanjem v hotelu Zdravilišče Laško! Ne odlašajte z rezervacijo.

20.07.2018 Predstavljamo ideje za aktivno preživljanje dopusta in raziskovanje lepot Laškega z okolico. Na voljo so sprehodi, pohodi, kolesarjenje, igri unlock in escape room v centru mesta, rilobov, skok s padalom, bobcart, spoznavanje bogate naravne, kulturno-zgodovinske in etnološke dediščine našega območja,... s prilagojeno ponudbo za družine!

28.02.2018 V Kongresnem Centru Thermana Park Laško smo pripravili paket kongresnih storitev POSLOVNI ALL INCLUSIVE, ker želimo pri vaši organizaciji planskih konferenc, srečanj, seminarjev dodati naš ščepec pri ustvarjanju uspešne poslovne zgodbe.