| E-obveščanje

ZAČENJAMO Z REKREACIJO

Zdaj je čas za odlično formo, ki okrepi imunski sistem, izboljša počutje in razpoloženje!

*Pred udeležbo na vadbah se je potrebno naročiti (03/423 2045 Wellness Spa Center).URNIK NOVE SEZONE SKUPINSKIH VADB 2020/2021

PON TOR SRE ČET PET
8.00-8.30
ZDRAVILIŠČE LAŠKO
HIT FIT Danica *HIT FIT Danica
9:00-9.55 JOGA ZAČETNI TEČAJ Slavica
9.00-9.55
16.50-17.55 *JOGA NADALJEVALNI TEČAJ Slavica
17.00-17.45
18.00-18.55 JOGA Pratheep H.O.T Danica ZAČETNI TEČAJ PILATES Danica JOGA Pratheep
19.00-19.55 WTS Nastja PILATES 4life Danica TNZ Nastja PILATES 4life Danica LATINO FIT FIVER Nina
19.00-19.55
ZDRAVILIŠČE LAŠKO
AQUA SHAPE Danica AQUA SHAPE Danica
20.00-21.00 DANCE = FUN
Dajana

*zbiramo prijave
 

CENIK

REKREACIJA- ODRASLI Cena v € na osebo
1 obisk 8,00
4 obiski – velja 30 dni od nakupa 27,00
8 obiskov – velja 60 dni od nakupa 50,00
12 obiskov – velja 90 dni od nakupa 75,00
All inclusive mesečna karta* 70,00
Izposoja brisače 3,00
REKREACIJA- OTROCI**
Rekreacija – otroci za 1 obisk 5,00
*Velja 30 dni od nakupa, in vključuje obisk katere koli vadbe po programu rekreacije ter vstop v fitnes.

Vadbe potekajo v telovadnici Wellness Spa Centra Thermana Park z izjemo vadbe Aqua Shape, ki poteka v bazenu Centra zdravja in dobrega počutja v Zdravilišču Laško, in Hit Fit vadbe, ki poteka v fitnesu Centra zdravja in dobrega počutja v Zdravilišču Laško. Pridružujemo si pravico do spremembe urnika.
 
OSEBNI TRENING (1 oseba)
Paket 8 obiskov – velja 30 dni od nakupa 176,00
Paket 12 obiskov - velja 60 dni od nakupa 240,00
1 ura 25,00
V osebna trenerstva fitnes karta NI vključena in se mora plačati posebej.
SEMI TRENING (2 - 3 osebi)**
8 obiskov 110,00/ na osebo
12 obiskov 160,00/ na osebo
1 ura 15,00 na osebo
** Cena velja na osebo, min. od 2  do max. 3 osebe.
 
 

Prijava na termin


PONUDBA VADB V THERMANI

HIT FIT z Danico
NOVO! Vadba se izvaja v fitnesu novega Centra zdravja in dobrega počutja (hotel Zdravilišče Laško).
Hit fit je vadba za vse, ki nimate časa, a bi si želeli biti aktivni. Vzame vam samo 30 minut časa, vendar v tem kratkem času visoko intenzivnega intervalnega treninga iztisnete iz sebe maksimum, zbudite metabolizem in "kurite" maščobe še ure in ure po vadbi. Zato pa si »hit fit«!

LATINO FIT FEVER z Nino
NOVO! Združuje elemente kardio vadbe in funkcionalne vaje za oblikovanje telesa. Vadba, ki poteka ob temperamentni latino glasbi, je primerna tako za začetnike kot za tiste izkušene vadeče. Plesno predznanje ni potrebno, opremite se samo z dobro voljo:)

AQUA SHAPE z Danico
NOVO!Vadba se izvaja v novem bazenu Centra zdravja in dobrega počutja (hotel Zdravilišče Laško).
Aqua shape vadba omogoča 5x večjo porabo kalorij kot vadba »na suhem«, pri čemer je vadba v vodi blagodejna za naše telo, saj ne obremenjuje sklepo, hrbtenice ipd. Primerna je tudi za osebe z okvarami lokomotornega aparata, bolečinami v hrbtenici, osteoartritisom, osteoporozo in poškodbo mišic, osebe z diabetesom, s povišanim krvnim tlakom ali prekomerno telesno težo, športnike rekreativce ali profesionalce. Rezultat je močno, stabilno, razgibano in lepo oblikovano telo ter boljša kondicijska pripravljenost. Za fitnes v vodi ne potrebujete predhodnega znanja plavanja ali kondicije. Potrebujete običajno kopalno opremo. Za vse, ki si želijo preoblikovati telo na zdrav in najbolj varen način!

WEIGHT TRAINING SYSTEM z Nastjo je srednje do visoko intenzivna vadba, ki temelji na vajah s prostimi utežmi, cilj sta krepitev vzdržljivosti in moči. Primerna je tako za ženske kot tudi za moške, mlajše in starejše, saj intenzivnost prilagodite svojim zmogljivostim, prav tako pri tej vadbi ni nobene koreografije.

H.O.T. z Danico
H.O.T. je oznaka za hitro oblikovanje telesa. Srednje intenziven in zelo razgiban trening je primeren za vse generacije. Vadba je ključnega pomena v vseh starostnih obdobjih, namen vadbe H.O.T. pa je okrepiti mišice, izboljšati gibljivost, ravnotežje, zmanjšati možnost poškodb, se sprostiti in zabavati.

DANCE = FUN z Dajano
NOVO! Zaplešite za zabavo, zdravo telo in dobro počutje! Na zabaven način spoznamo osnove različnih plesnih zvrsti - od modernih (hip hop, jazz funk) do družabnih (latino ritmi - cha cha, bachata, salsa, jive, samba, rumba ...), v SOLO varianti!

JOGA s Pratheepom ali Slavico
Joga dokazano učinkovita vpliva na dobro počutje. Izboljša gibljivost telesa, blagodejno vpliva na celotno telo, tudi delovanje notranjih organov, pomiri in sprosti. Indijski joga učitelj Pratheep in Slavica vas bosta popeljala v svet joge in meditacije. Vadba se izvaja v slovenskem ali angleškem jeziku, na začetnem in srednjem nivoju.

PILATES z Danico
Pilates ali kontrologija, kot je Joseph Hubertus Pilates poimenoval svojo metodo, je znanost in umetnost koordiniranega razvoja TELESA, RAZUMA IN DUHA. Izboljša telesno držo in oblikuje telo, krepi mišice trupa (centra) in hrbta, zmanjša se pojav bolečin v hrbtenici. Primerna je za vse starostne skupine in je način življenja!

TNZ Z Nastjo je nizka do srednje intenzivna vadba, s katero krepimo najbolj kritične predele telesa, in sicer trebuh, noge in zadnjico. Vadba je sestavljena iz dveh delov, aerobnega in anaerobnega.PREDSTAVLJAMO EKIPO VADITELJEV


Danica
"Moje ime je Danica in verjamem, da so naša telesa popolna, samo prisluhniti jim moramo.
Danica Pinter, licencirana AFP osebna trenerka, pilates inštruktorica MK Studios London."

Dajana
"S plesom se na različne načine ukvarja že 25 let, zadnjih 7 let uspeno plava tudi v učiteljskih vodah. Po izobrazbi profesorica edukacijskih ved (pedagog in andragog),  ki je s strani Plesne zveze Slovenije in Fakultete za šport pridobila naziv za učiteljico modernih tekmovalnih plesov."

Pratheep
I am Pratheep Barnabas - Yoga teacher, native to India.
I personally experienced myself activated, motivated, relaxed and peace.
I find pleasure in sharing this energy with people.
Sem Pratheep Barnabas - joga mojster iz Indije.
Sem aktiviran, motiviran, sproščen in v miru sam s sabo. V zadovoljstvo mi je to energijo deliti z drugimi.

Slavica
"Sem Slavica. Sem oseba, ki se uči opazovati, raziskovati, spoznavati sebe skozi gib, dih in misel.
Kdor hoče nekaj narediti, išče pot. Kdor ne želi nič storiti, išče izgovor."

Nina
"Vse stvari se zgodijo z razlogom, da se učimo iz vseh izkušenj življenja. In nasmeh in prijaznost nič ne staneta, ampak lahko nekomu polepšata dan."

Nastja
"Sem Nastja, po srcu športnica, po izobrazbi pravnica. Obožujem veselje mojih vadečih, ki se zavedajo, da so na uri iz sebe iztisnili maksimum. S tem mi je povrnjen ves trud in dana nova energija, da je vsaka moja naslednja ura še boljša."

Prijava na termin

T: 03/423 2045
 


IZPOVEDI STRANK


Jožica, 52 let - ekonomistka
Pride dan ko se komaj dvigneš s kavča in iščeš sto in en razlog, ker si utrujen da nebi šel nikamor. Pa  greš v fitnes,  kjer te trenerka motivira in da takšne vaje za izvajati, ki te dvigujejo in napolnijo z energijo. Tako prideš domov čisto drugačen. Med uro treninga odmisliš vse, slediš navodilom, se skoncentriraš nase in na svoje telo, postaneš eno s telesom, ker lahko, saj ti trenerka ves čas stoji ob strani, te natančno opazuje, popravlja in svetuje, da vaje izvajaš pravilno. Domov se vrneš zadovoljen in srečen in pripravljen na vse izzive, ki nam jih nudi življenje. To je to. Zelo sem zadovoljna. To pa pomeni vse. (avgust, 2020)
Simona, 49 let - maserka
Letos se mi začenja 4 sezona treniranja z Danico pri HIT FIT VADBI. Razmišljam kakšno pot sem prehodila v tem času.
Opravljam zelo lep poklic in s tem pomagam pri izboljšanju počutja drugih ljudi. Žal pri tem hitro pozabiš na svoje zdravje. Počasi se na tvojem telesu poznajo leta dela in kar na enkrat si na točki slabega počutja ali celo zdravja.
To sem pričela doživljati tudi sama. Zjutraj sem zelo težko vstajala iz postelje, potrebovala sem kar nekaj minut za poravnavo same hrbtenice. Nisem se želela sprijazniti s tem stanjem. Zato sem stvari vzela v svoje roke. K nam je ta čas tui prišla Danica Pinter, osebna trenerka, ki me je s svojo energijo in znanjem prepričala, da sem poskusila z vadbo. Vse izgovore in strahove, da ne zmorem, sem odrinila na stran. Vztrajala sem in postajalo je lažje. Kmalu se je opazil napredek. Izboljšala se mi je gibljivost, postava se mi je preoblikovala. Marca meseca me je Danica povabila na EUROFIT FEST. Imela sem pomisleke o tako velikem dogodku, vendar sem se ga vseeno udeležila in seveda mi ni bilo žal. Bila sem del noro dobre in pozitivne energije. Zmogla sem in vem, da zmorem še veliko več.
Moje telo mi je hvaležno vsak dan. Prekipevam od energije in v svojem telesu se počutim vrhunsko. Gibanje je recept za dobro življenje. Če samo pomislim, kako sem prišla do sem, korak po korak sem si našla čas, premagala izgovore in veliko začudenje okolice, kako se mi sploh da. Zdaj se samo nasmehnem, ker je to postalo moj način življenja.
Danica, hvala. Vztrajala si in še vztrajaš z mano. Velikokrat si me porinila naprej ko sem sama mislila, da ne gre več. Z namenom sta se najini poti združili. Izbrala sem svojo pot na kateri bom sedaj naredila vse, da bodo moja kasnejša leta zdrava, kvalitetna in vredna življenja. (avgust, 2020)

Kontakt

Wellness Spa Center Thermana Park Laško

Email
03 423 20 45 Informacije in rezervacije
080 81 19 Brezplačna telefonska številka
vsak dan: od 9h do 20h
(nedelje do 16h)
Delovni čas

Center zdravja in dobrega počutja Zdravilišče Laško

Email
03 734 5771 Informacije in rezervacije
080 81 19 Brezplačna telefonska številka
vsak dan: od 8h do 20h
(nedelje zaprto)
Delovni čas