+386 3 423 2100 | | E-novosti

Aktivnosti u hotelima

Animacijski program gostima nudi zabavne i edukativne sadržaje koji su za vrijeme praznika i odmora još dodatno obogaćeni. U večernjim satima gostima su na usluzi plesna glazba, koncerti, zdravstvena i putna predavanja, druženje uz društvene igre ili stvaranje u kreativnim radionicama.

Podatki Upit

joganabazenu_12.jpg
img_6195.jpg
mojathermana6791_obdelati.jpg
mojathermana6336_obdelati.jpg
shutterstock_263369477.jpg
tek_1.jpg
a_4540049.jpg
a_4540458.jpg
igrala_thermana.jpg

Podatki

Aktivnosti u hotelima

Aktivnosti u hotelu Thermana Park Laško:
 • glazbene večeri u kavani hotela Thermana Laško Park (srijeda, petak i subota od 20:00 sati),
 • proslava rođendana,
 • hotelska animacija u miniklubu s dječjim kreativnim radionicama i plesom za najmlađe – minidisko,
 • Vodomčkove vragolije,
 • besplatna predavanja,
 • besplatne kazališne predstave KU-KUC kazališta,
 • knjižnica na travnjaku za najmlađe.
Aktivnosti u hotelu Zdravilišče Laško:
 • pilates (vježba prilagođena pojedincima ili grupi),
 • vježbanje u seniorskom vježbališnom parku (vježba prilagođena pojedincima ili grupi),
 • vježbe u fitness centru.
Aktivnosti u Termalnom centru:
 • bazenska animacija s vodenim aerobikom, dječjim kreativnim radionicama te igre za djecu u vodi uz nagradne igre,
 • Vodomčkove vragolije,
 • proslava dječjih rođendana,
 • čuvanje djece za vrijeme školskih praznika,
 • tečajevi plivanja.
Aktivnosti u Wellness Spa Centru:
 • vođeno grupno vježbanje u teretani,
 • vježbanje u fitness centru (uključujući i osobni trening),
 • wellness proslava rođendana.

Tjedni program animacije

Želite li tijekom boravka u hotelu provesti ugodne društvene trenutke? Onda ste ljubazno pozvani da prisustvujete događajima koje smo pripremili posebno za Vas u okviru programa animacije.

Vježbe

Fitness

Ob prijetni glasbeni spremljavi ter ob pogledu v naravo, lahko vadite po programu, ki je prilagojen vašim željam in zmožnostim. Za vse tiste, ki zahtevate več, je na voljo osebni trener, ki vam bo sestavil individualni program, bodisi za hujšanje bodisi za pridobivanje mišične mase, morda za okrevanje po rehabilitaciji ali zgolj za vsakodnevno rekreacijo.

Fitnes studio zajema več kot 100m2 površine in je opremljen z najsodobnejšo opremo vodilnega svetovnega proizvajalca Technogym, ki sodi v razred vrhunske kakovosti opreme za domače in profesionalne fitnese. Fitnes je odprt vse dni v tednu od 8.00 do 21.00.
Fitnes je opremljen s kardio-linijo in trenažerji za vse mišične skupine. Prisotnost osebnega trenerja vam zagotavlja pravilno in strokovno vadbo. Razširjen zastekljen del fitnesa nad reko Savinjo vam bo dal občutek vadbe na prostem. Fitnes je odprt od ponedeljka do sobote od 15.30 do 21.00 ure, v nedeljo pa od 9.00 do 21.00 ure.
Osebno trenerstvo

V Thermani Laško vam nudimo različne programe, ki jih boste sestavili po lastnih željah in zmožnostih in jih izvajali skupaj z našo osebno trenerko. Izbirate lahko med treningi: 1 na 1 (trener in vadeči),1 na 2 (trener in dva vadeča) ali 1 na 3 (trener in trije vadeči). V osebna trenerstva ni vključena karta za fitnes. Za vas bo poskrbela licencirana AFP osebna trenerka.

Skupinske vadbe

Skupinske vadbe potekajo v telovadnici Wellness spa centra Thermana Park laško, od ponedeljka do petka. Namenjene so vsem starostim, od najmlajših pa do starejših in so po težavnosti prilagojene vašim zmožnostim.

Razgibajte svoje telo in zakorakajte v nov dan polni energije! Hrbtenica vam bo hvaležna. Vadba poteka vsak ponedeljek in sredo ob 9. uri.
Hit fit je vadba za vse, ki nimate časa, vendar bi si želeli biti aktivni. Vzame vam samo 30 minut časa, vendar v tem kratkem času visoko intenzivnega intervalnega treninga iztisnete iz sebe maksimum, zbudite metabolizem in "kurite" maščobe še ure in ure po vadbi.
Nikad nije kasno i uvijek možemo nešto napraviti da nam naše tijelo dobro služi, čak i u kasnijim godinama. Svako tijelo ima u bilo kojem razdoblju specifične potrebe i vježbanje je bitno u svakoj dobi. Čak i u kasnijim godinama možete biti uključeni u skupinu za vitalnu jesen svog života, bez bolova i velikih zdravstvenih tegoba. Cilj je ojačati mišiće, poboljšati fleksibilnost, ravnotežu, smanjiti mogućnost ozljeda, opustiti se i zabaviti.
Prijazna športna vadba za starše in otroke, kjer je poudarek na številnih športnih aktivnostih in zabavi. Vadba spodbuja, da se vsi več gibljejo in razvijajo pozitiven odnos do športa in svojega telesa. Starši se skupaj z otrokom razgibajo in koristno preživijo čas. Namenjena je otrokom od 3. leta starosti naprej.
Weight Training System je srednje do visoko intenzivna vadba, ki temelji na vajah s prostimi utežmi, cilj sta krepitev vzdržljivosti in moči. Primerna je tako za ženske kot tudi za moške, mlajše in starejše, saj intenzivnost prilagodite svojim zmogljivostim, prav tako pri tej vadbi ni nobene koreografije.
Dr. Tabata je z ekipo znanstvenikov dokazal, da v 4 minutah lahko porabimo enako število kalorij kot v eni uri lahkotnega teka ali kolesarjenja. Je visoko intenzivna vadba, katere rezultati so: bistveno nižji delež odvečnih maščob, boljša kondicijska pripravljenost, lepo oblikovano telo, več energije za vse dnevne obveznosti. In v obdobju naslednjih 12 ur po vadbi, porabimo bistveno več kalorij kot sicer in telo črpa energijo predvsem iz odvečnih maščob
Naša učitelja joge vas bosta popeljala v svet joge. Joga se izvaja v slovenskem in angleškem jeziku, začetni in srednji nivo.
Pilates ili kontrologija, kako je Joseph Hubertus Pilates nazvao svoju metodu, znanost je i umijeće koordiniranog razvoja tijela, uma i duha. Trening se temelji na savršenoj koordinaciji tijela gdje uz podršku „pilates“ disanja istodobno jačamo svako i najmanje mišićno vlakno u svom tijelu. Trening je pogodan za sve uzraste.
Hot je vruća, srednje do visokog intenziteta grupna vježba, kojom ciljamo na lijep oblik tijela. Naizmjence i pod nadzorom provode se vježbe za fleksibilnost, snagu i stabilnost, kao i aerobni, plesni te funkcionalni trening. Ova vježba je za one koji žele na zdrav i zabavan način istopiti masnoće, preoblikovati tijelo, poboljšati kondiciju i tako s lakoćom svladavati svakodnevni stres.
Je nizka do srednje intenzivna vadba, s katero krepimo najbolj kritične predele telesa kot so trebuh, noge in zadnjica. Vadba je sestavljena iz dveh delov - aerobnega in anaerobnega.
Je dihalni fitnes in je sistem, ki vas bo naučil pravilnega dihanja s pomočjo cikličnih krepilnih pilates/joga vaj. Vadba združuje različne sekvence vaj, s katerimi vplivamo na vse mišične skupine celega telesa. Nirvana prediha tudi vaš um in vas sprosti.
Je zadnji trend v svetu. Skozi vadbo se izvajajo različni principi treniranja za celo telo, delo po postajah, atletske vaje, stabilizacijske, ravnotežne, koordinacijske vaje in mnogo drugega.
Je vadba namenjena otrokom starim 4 do 7 let. Program vsebuje ritmične igrice, različna gibanja po prostoru, ustvarjanje na glasbo in preproste otroške plese, ki so zanimivi za otroško domišljijo. Naše urice so aktivno preživljanje prostega časa.

Brezplačne vadbe

V Thermani smo za vse naše goste pripravili tudi pester nabor brezplačnih vadb za vse starosti, ki potekajo vsak dan med 7.00 in 18.30 uro na različnih lokacijah, v hotelu Thermana Park Laško in v hotelu Zdravilišče Laško.

Upit

Želite li rezervirati termin

Ispunite obrazac u nastavku

Data usage permissions