Terme za pare

Najboljše terme v Sloveniji za pare: Ustvarjanje romantičnih spominov

Kdo pravi, da morajo biti sanje le v oblakih? Pri Thermani Laško bodo vaše sanje o popolnem pobegu iz vsakdanje rutine postale resničnost.

Pozabite na hitenje in stres ter se prepustite romantični avanturi v objemu termalnih vrelcev. V čarobnem okolju slikovite pokrajine, obdane z neokrnjeno naravo, najboljše terme v Slovenij za pare ponujajo izjemno doživetje za vse, ki si želijo preživeti čas v dvoje in se razvajati v objemu ljubezni.

Thermana Laško se ne ponaša le z razkošnimi termalnimi bazeni in wellness storitvami, temveč je tudi idealna destinacija za pare, ki iščejo romantično zatočišče. Tik ob reki Savinji se nahaja pravo zatočišče za zaljubljene duše, ki si želijo razvajanja in sprostitve v dvoje.

S svojo edinstveno atmosfero je Thermana Laško ustvarjena za romantične zgodbe, saj tukaj zares verjamemo v čarobnost trenutkov, ki jih delimo v dvoje, v objemu termalnih voda, ki pomirjajo telo in duha.

Najboljše terme za pare v Sloveniji

Naša edinstvena termalna voda je kot eliksir ljubezni, ki par napolni s svežo energijo in mu še okrepi občutek povezanosti. Poleg tega naša raznolika ponudba wellness storitev omogoča popolno harmonijo telesa in duha, ki je ključna za vsak odnos.

Pri Thermani Laško verjamemo, da so vsi pari edinstveni in si zaslužijo le najboljše, zato se trudimo ustvariti intimno in romantično okolje, kjer se lahko zaljubljenci prepustijo čarobnosti trenutka in ustvarijo spomine za vedno.

Najboljše terme za pare – kjer se sanje zaljubljencev uresničijo

Terme za pare V Sloveniji

Thermana Laško, ki sodi med najboljše terme v Sloveniji za pare, razvaja s široko paleto izjemnih paketov, ki so kot nalašč za odkrivanje ljubezenskega razcveta in romantike.

Eden izmed najbolj iskanih paketov je Romantični oddih v dvoje, kjer se boste v sobi razvajali s penino, ki bo ustvarila mehurčasto vzdušje, z zajtrkom v postelji, ob katerem se boste zazibali v objem tople odeje ob čudovitem razgledu na reko.

Romantična kopel vam bo pričarala občutek, kot da plavate v morju ljubezni, medtem ko bo kulinarično razvajanje pri vrhunskem chefu Marku Pavčniku v restavraciji Pavus na gradu Tabor Laško popeljalo vaše brbončice na potovanje okusov, ki bodo pobožali vaša čutila.

In ker je čas neprecenljiv dar, ki ga Thermana Laško z veseljem podarja, vam ponujamo tudi paket Tempo per noi due. Ta posebni paket vaju bo popeljal na potovanje skozi čas, kjer se bosta lahko izgubila v objemu udobne sobe s čarobnim razgledom na reko Savinjo.

Začutita utrip narave in se prepustita romantiki ob samopostrežnem zajtrku in večerji, polni lokalno pridelane hrane, ki vas bo popeljala na kulinarično raziskovanje okusov.

Za piko na i pa se prepustita romantični kopeli v dvoje v Wellness Spa Centru, kjer bosta lahko skupaj odkrila skrite kotičke sprostitve in ljubezni.

Pri Thermani Laško verjamemo, da so trenutki, ki jih preživimo v dvoje, dragoceni kot termalni vrelci in si zaslužijo najvišjo stopnjo pozornosti.

Vikend paket za pare v Thermana Laško

Z našimi paketi bomo poskrbeli, da bosta lahko v polnosti uživala v čarobnosti skupnih trenutkov, ki bodo vašemu razmerju dodali novo dimenzijo ljubezni, strasti in harmonije.

Thermana Laško ni le kraj za termalno razvajanje, ampak pravi raj za pare, ki si želijo doživeti romantiko v vsej svoji veličini.

Ali ste v začetni fazi zaljubljenosti ali pa že izkušeni v umetnosti partnerskega življenja, naše najboljše terme v Sloveniji za pare so kot nalašč za ustvarjanje nepozabnih spominov.

Prepustite se romantičnemu razpoloženju naše oaze in dovolite, da se vaša ljubezen počuti kraljevsko, kot da bi stopila naravnost iz pravljice.

Poleg razkošnih wellness paketov Thermana Laško ponuja tudi številne aktivnosti za pare v okolici. Za popolno raziskovanje pokrajine si lahko izposodita kolesi in se podata na romantično vožnjo po gričih in dolinah.

Zakaj ne bi vzela piknik košarice in se odpravila na idiličen piknik ob reki Savinji? Sprehodita se lahko po čudovitem nabrežju reke, kjer lahko občudujeta miren tok Savinje in uživata v romantičnih trenutkih v objemu narave.

Poleg tega pa lahko obiščeta tudi lokalne pivovarne ter se podata na degustacijo vrhunskih slovenskih piv, ali pa spoznata čebelarsko tradicijo Laškega in uživata v slastnih lokalnih medenih dobrotah.

Idealno je, kadar v zvezo ne vnašamo adrenalina ali povečanega srčnega utripa s prepirom, temveč ju privabimo s skupnimi dejavnostmi, ki nas še zbližajo, hkrati pa poskrbijo za pestro preživljanje časa.

Ljubiteljem adrenalina predlagamo razburljiv spust z bobkartom na Celjski koči, pozimi pa celo smučanje s pogledom na Celjsko kotlino.

Thermana Laško vam ponuja ne le razkošje in sprostitev, temveč tudi priložnost za pustolovščino in raziskovanje. Vsak korak na vaši poti bo poln čarobnih trenutkov in nepozabnih spominov.

Zakaj izbrati Thermano Laško kot destinacijo za romantiko, ko iščete terme v Sloveniji za pare? Poleg brezhibnih storitev in vrhunskega udobja je Thermana Laško tudi prostor, kjer se lahko zaljubljenci prepustijo čarom ljubezni in ustvarijo nepozabne spomine, ki bodo trajali večno.

Zato ne odlašajte več, odpeljite svojega ljubljenega ali ljubljeno na nepozabno potovanje v svet sprostitve in razvajanja v Thermano Laško, kjer se sanje zaljubljencev uresničijo.

Offerta attuale

Altre offerte

Cari ospiti,

Stiamo proseguendo con la ristrutturazione del Laško Medical Center, il punto di accoglienza per l'accesso alle nostre cliniche. Nonostante la ristrutturazione potrete avere accesso ininterrotto a tutte le cliniche e ai servizi desiderati.

Per ulteriori informazioni sull'accessibilità e sul lavoro delle cliniche, è possibile contattare la reception dell'hotel Zdravilišča Laško oppure la reception del Medical Center, dove saremo felici di aiutarti.

I lavori di ristrutturazione dureranno dal 3 giugno fino alla prevista fine di agosto 2024.

Grazie per la comprensione e la collaborazione.
La squadra di Thermane d.d

Questo si chiuderà in 23 secondi