piknik košarica

Piknik košarica: Odkrijte čarobnost okusov v naravi

V zavetju narave, kjer šumi reka, vobjemu zelenih nasadov Laškega, kjer se sončni žarki igrajo med listi dreves, vas vabimo na čarobno potovanje okusov z Laško piknik košarico. Topli dnevi so kot narejeni za razvajanje v naravi, za nova doživetja in nove okuse.

V današnjem svetu kulinarika ni le področje prehranjevanja, temveč je postala pravo doživetje, ki združuje okuse, vonjave in ambient v eno nepozabno izkušnjo. Laška piknik košarica v Thermani Laško je odličen primer, kako lahko vsak grižljaj postane del vašega popotovanja skozi lokalne okuse.

Izbira med Laškim gourmetom, Vegi je chic ali Zagretim romantikom ni le izbira hrane, temveč izbira atmosfere, ki jo delite s svojimi najdražjimi v naravi Laškega.

Naj bo to izlet z družino ali romantični piknik v dvoje, piknik košarica vam omogoča, da se prepustite harmoniji okusov in trenutkov, ki jih boste z veseljem delili in o njih še dolgo sanjarili.

Košarica za vsak okus

Pod znamko "Okusiti Laško" vam predstavljamo tri edinstvene piknik košarice, ki so narejene z mislijo na vas:

Cestino da picnic a Thermana Laško

Laški gourmet

Laški gourmet je popolna izbira za ljubitelje tradicionalnih okusov Laškega. Ponuja domačo suho klobaso, mladi sir s Kmetije Knez ter zeliščni namaz, vse skupaj spremlja sveža zelenjava, hišni piškoti Okusi Laškega (orehovi trikotniki s pregreto smetano), sezonsko sadje, hišna bombetka in osvežujoč hišni smoothie. V ceno je vključen tudi najem enega kolesa do pet ur in piknik pregrinjalo.

Vegi piknik košarica

Vegi je chic

Vegi je chic je odlična izbira za tiste, ki cenijo vegetarijanske okuse. Košarica vključuje prekajeno postrv s hrenom, mladi sir s Kmetije Knez, zeliščni namaz, svežo zelenjavo, hišne piškote Okusi Laškega (orehovi trikotniki s pregreto smetano), sezonsko sadje, hišno bombetko in hišni smoothie. Tudi ta možnost vključuje najem enega kolesa do pet ur in piknik pregrinjalo.

Romantični piknik

Zagreti romantik

Zagreti romantik je idealna izbira za posebne priložnosti in romantične trenutke. Ponuja srebrno Radgonsko penino (0,375 l), sezonsko sadje, sirova nabodalca, hišne piškote Okusi Laškega (orehovi trikotniki s pregreto smetano) ter piškote srčke. V ceno je vključen najem dveh koles do pet ur in piknik pregrinjalo.

Vsaka drugačna, vsaka lokalna

Vsaka piknik košarica je skrbno zasnovana, da vam omogoči uživanje v lokalnih okusih Laškega, obkroženo s čudovito naravo. Rezervirajte svojo košarico in doživite, kako kulinarika postaja pravo doživetje, ki ga boste nosili v spominu še dolgo.

Za rezervacije in dodatne informacije smo vam na voljo na recepciji hotela Thermana Park Laško (03 423 2003).

Odkrijte Laško skozi okuse, ki povezujejo tradicijo s svežino narave, in doživite neponovljivo izkušnjo piknika v objemu idiličnega okolja. Pridružite se nam na potovanju, kjer vsak grižljaj prinaša novo doživetje!

Offerta attuale

Altre offerte

Cari ospiti,

Stiamo proseguendo con la ristrutturazione del Laško Medical Center, il punto di accoglienza per l'accesso alle nostre cliniche. Nonostante la ristrutturazione potrete avere accesso ininterrotto a tutte le cliniche e ai servizi desiderati.

Per ulteriori informazioni sull'accessibilità e sul lavoro delle cliniche, è possibile contattare la reception dell'hotel Zdravilišča Laško oppure la reception del Medical Center, dove saremo felici di aiutarti.

I lavori di ristrutturazione dureranno dal 3 giugno fino alla prevista fine di agosto 2024.

Grazie per la comprensione e la collaborazione.
La squadra di Thermane d.d

Questo si chiuderà in 23 secondi