080 81 19 | | E-obveščanje

Kulinarična ponudba

Kulinarična razvajanja so del naše pestre ponudbe. Na naših krožnikih najdete pečat avtohtonih slovenskih jedi s tega območja, okušate sezonsko in lokalno pridelano hrano. Razvajajte brbončice z drobnimi prigrizki ali razkošnimi tematsko obarvanimi jedilniki.

Podatki Povpraševanje

job_10162.jpg
job_10170.jpg
job_10192.jpg
job_10211.jpg
mojcamavec_alacarte.jpg
medena_pita_5.jpg
rest_panorama.jpg
original.jpg
a_4540226_cc.jpg
a_4540435.jpg

Podatki

Aktualna kulinarična ponudba

Posebna ponudba v kavarnah & restavracijah Thermane Laško

Razvajajte se z jedmi ter sladicami naših kuharskih in slaščičarskih mojstrov.


POSEBNA MESEČNA PONUDBA V KAVARNAH

Sladka mesečna razvajanja

Romantična večerja v a la carte restavraciji hotela Thermana Park laško


STALNA PONUDBA
jabolcna_torta_corr.jpg

Kulinarična razvajanja po naše

Thermana Laško vam poleg vrta medovitih rastlin, medenih masažah in medenih kopelih ponuja tudi bogato in pestro medeno kulinariko. Ker je Laško mesto piva, smo v našo kulinarično ponudbo seveda vključili tudi to cenjeno lokalno sestavino. Naše kulinarično razvajanje pa zaokrožuje indijski pridih, saj vam naš kuhar iz Indije pripravi hrano po ayurvedskih načelih.

Doživite kulinarično razvajanje v termah

Prenesite si Gostinsko ponudbo v pdf...

Prenesite si predstavitev & recept Medene pite v pdf...

V Thermani najdete Thermana & Veda Ayurveda Center. Starodavna indijska zakladnica znanja lahko človeku pomaga do boljšega počutja, zdravja in ravnovesja v telesu. Ayurveda zagovarja celosten pristop, ki poleg wellness tretmajev vključuje tudi točno določeno kulinariko. Posebnost ayurvedske hrane, ki temelji na zdravih živilih, je med drugim obilica začimb. Slednje predpiše specialist ayurvede za odpravo posameznikovih zdravstvenih težav ali preprosto za izboljšanje počutja. V ayurvedski znanosti zavzema prehrana primarno mesto v vzdrževanju ravnotežja v telesu. S pravilno kombinacijo, količino živil ter določenimi deli dneva, ko se hrano uživa, lahko vzdržujemo notranje ravnovesje ali pa celo popravimo neravnovesje, do katerega je prišlo v obdobju, ko smo živeli nezdravo.

Različni ayurvedski meniji so vam na voljo v À la carte restavraciji hotela Thermana Park Laško, ayurvedska kulinarika pa je tudi sklop samopostrežnega bifeja.

AYURVEDA MENU
 • Ayurvedski čaj      
 • CHAPATI (nevzhajan indijski kruh)
 • ONION PAKODA (čebula v riževem in čičerikinem testu s čilijem, ingverjem, kurkumo in  sladko pikantno omako) 
 • JUHA Z LEČO (rdeča leča, korenje, čebula, česen, paradižnik, kurkuma, kumina)
 • VEGETABLE PULAO (basmati riž, zelenjava, cimet, lovor, kardamom)
 • BUTTER PANEER MASALA( popečeni  mladi sir v omaki z začimbami)
 • VEGETABLE MUNCHURIAN (ocvrte zelenjavne kroglice s sojino omako)
 • GREEN SOYBEANS PAYASAM (zelena soja, mungo kalčki, kokosova krema, kardamom, oreščki, rozine)
Cena 20,00€ na osebo
Več kot 190-letna tradicija varjenja piva v Laškem, združena z bogatimi laškimi termalnimi vrelci, daje celotnemu mestu prav poseben pečat. To je tradicija, ki jo spoštuje in na kateri gradi tudi Thermana. Spoznavanje in doživetje pivovarske tradicije Laškega je odlična ideja za nekajurna ali nekajdnevna pivovsko obarvana kulinarična doživetja.

Med je zaradi svojih lastnosti nujen sestavni del zdrave prehrane, brez medu in čebeljih izdelkov pa si komajda predstavljamo zimo. Zdravilne učinke medu so poznali že veliko pred nami, njihova moč pa je odvisna od kakovosti in vrste rastline, iz katere je pridelan med.

Prenesite si predstavitev & recept Medene pite v pdf...

Med in druge čebelje izdelke že od nekdaj uporabljajo kot hrano in zdravilo, pa tudi za nego ter lepotičenje obraza in telesa.

Hišna slaščičarna

Prenesite si Katalog tort in sladic v pdf...

Thermanine torte odlikujejo kakovostne sestavine, naše slaščičarke pa jim s svojo ustvarjalnostjo dodajo prav poseben pečat. Ravnamo se po vodilu »naravno in zdravo«, pri izboru sestavin pa izbiramo najkakovostnejše izdelke in ne uporabljamo nadomestkov. Naše torte so lahke, naravne in brez umetnih primesi. Oglejte si katalog tort.

Naročilo tort
Torte lahko naročite preko spodnjega obrazca "Oddaj povpraševanje". Pri naročilu naprošamo, da zapišete sledeče podatke: oblika torte (kvadratna ali okrogla), okus torte, število kosov ter željeni prevzem (v hotelu Thermana Park Laško ali v hotelu Zdravilišče Laško). 
 

Ne le pri okusu in izgledu, tudi pri sestavinah upoštevamo posebne zahteve in želje strank – pripravimo vam torto z brezglutensko moko, sojinim ali riževim mlekom, rastlinskim nadomestkom za jajca, brez sladkorja, … Vsakemu naročilu se posebej posvetimo in s skrbnostjo pripravimo torto po vaših željah in zdravstvenih omejitvah.
Izdelane so po želji mladoporočencev in skladno s podobo celotne poročne slovesnosti. Stili tort sledijo modnim smernicam, vzbujajo pozornost z eleganco in presenečajo z raznovrstnimi okusi. Poročna torta je lahko okrašena s cvetjem, ki se sklada z nevestinim šopkom ali barvo njene obleke, polepšamo pa jo lahko tudi s trakovi, čipko in raznimi figurami. Za poroke pripravimo tudi vso spremljevalno pecivo, mignone, domačo potico, pralineje in sadje v čokoladi.
Pri nas lahko naročite torte tudi za proslavljanje ostalih posebnih dogodkov, kot so rojstni dnevi, sv. krst, sv. birma ali sv. obhajilo. Izbirate lahko med tortami z različnimi motivi (živali, avtomobili, izbrane fotografije) in različnih oblik (okrogle, kvadratne, oblike živali, vozila). Želite edinstveno torto? Ne oklevajte in nam zaupajte svoje želje.

Restavracije in kavarne

Fitnes

Ob prijetni glasbeni spremljavi ter ob pogledu na naravo lahko vadite po programu, ki je prilagojen vašim željam in zmožnostim. Za vse tiste, ki zahtevate več, je na voljo osebni trener, ki vam bo sestavil individualni program, bodisi za hujšanje bodisi za pridobivanje mišične mase, morda za okrevanje po rehabilitaciji ali zgolj za vsakodnevno rekreacijo.

Fitnes je opremljen s kardio-linijo in trenažerji za vse mišične skupine. Prisotnost osebnega trenerja vam zagotavlja pravilno in strokovno vadbo. Razširjen zastekljen del fitnesa nad reko Savinjo vam bo dal občutek vadbe na prostem. Fitnes je odprt od ponedeljka do sobote od 15.30 do 21.00, v nedeljo pa od 9.00 do 21.00.
Osebno trenerstvo

V Thermani Laško vam nudimo različne programe, ki jih boste sestavili po lastnih željah in zmožnostih in jih izvajali skupaj z našo osebno trenerko. Izbirate lahko med treningi: 1 na 1 (trener in vadeči),1 na 2 (trener in dva vadeča) ali 1 na 3 (trener in trije vadeči). V osebna trenerstva ni vključena karta za fitnes. Za vas bo poskrbela licencirana AFP osebna trenerka.

VIPOSEBNI TRENING - NOVOST!

Združili smo strokovna znanja iz področij medicine, fizioterapije, osebnega trenerstva in zdrave prehrane in osnovali novo storitev VIPosebni trening.
 
Namenjen je tako manj aktivnim ali rekreativnim športnikom kot vrhunskim športnikom, ki se spopadajo z bolečinami ali omejenim gibanjem pri vsakodnevnih aktivnostih. Zaradi nepoznavanja telesa, nepravilnih gibov ali pretiravanja prihaja do različnih poškodb. Ekipa usposobljenih delavcev poskrbi za strokovno obravnavo vsakega posameznika, da le ta lahko čim hitreje okreva in se vrne k vsakodnevnim telesnim aktivnostim.   
Namen programa je tako vzpostavitev pravilnega pristopa k telesni aktivnosti, prilagoditev obremenitve glede na sposobnosti posameznika in zmanjšanje tveganj poškodb z ustreznim načrtovanjem treninga.

Paket VIPosebni trening vključuje:

 • 1x specialistični pregled pri zdravniku specialistu fizikalne in rehabilitacijske medicine z mnenjem (obvezna predhodna rezervacija)*
 • Osebni treningi z licencirano inštruktorico Danico Pinter, ki vključujejo:
 • brezplačno merjenje in testiranje,
 • brezplačno izdelavo jedilnika,
 • brezplačno izdelavo vadbenega programa,
 • in v procesu treninga brezplačno svetovalnico.
 • 20% popust na dodatne fizioterapevtske storitve po priporočilu fiziatra ali fizioterapevta.
Skupinske vadbe

Skupinske vadbe potekajo v telovadnici Wellness spa centra Thermana Park laško, od ponedeljka do petka. Namenjene so vsem starostim, od najmlajših pa do starejših in so po težavnosti prilagojene vašim zmožnostim.

To je revolucionarna srednje do visoko intenzivna vadba, ki združuje vaje z lastno težo, kardio in pliometrične vaje, ki se izvajajo ob izvorni motivacijski glasbi.
Fitnes v vodi lahko izvajajo osebe z okvarami lokomotornega aparata, bolečinami v hrbtenici, osteoartritisom, osteoporozo in poškodbo mišic, osebe z diabetesom, s povišanim krvnim tlakom ali prekomerno telesno težo, športniki rekreativci ali profesionalci. Vadba se izvaja na 5 napravah za fitnes v vodi – vodni tekalni stezi, dveh vrstah vodnega kolesa, ročnem rotatorju in napravi za ročno-nožni vlek. Rezultat je močno, stabilno, razgibano in lepo oblikovano telo ter boljša kondicijska pripravljenost. Za fitnes v vodi ne potrebujete predhodnega znanja plavanja ali kondicije. Potrebujete običajno kopalno opremo. Za vse, ki si želijo preoblikovati telo na zdrav in najbolj varen način!
Hit fit je vadba za vse, ki nimate časa, a bi si želeli biti aktivni. Vzame vam samo 30 minut časa, vendar v tem kratkem času visoko intenzivnega intervalnega  treninga iztisnete iz sebe maksimum, zbudite metabolizem in "kurite" maščobe še ure in ure po vadbi. Zato pa si hit fit!
Nikoli ni prepozno in vedno lahko poskrbimo, da nam naše telo dobro služi tudi v poznih letih. Namen je okrepiti mišice, izboljšati gibljivost, ravnotežje, zmanjšati možnost poškodb, se sprostiti in zabavati.
WEIGHT TRAINING SYSTEM je srednje do visoko intenzivna vadba, ki temelji na vajah s prostimi utežmi, cilj sta krepitev vzdržljivosti in moči.  Primerna je tako za ženske kot tudi za moške, mlajše in starejše, saj intenzivnost prilagodite svojim zmogljivostim, prav tako pri tej vadbi ni nobene koreografije.
Slavica Polanc in Pratheep vas bosta popeljala v svet joge in meditacije. Izvaja se v slovenskem in angleškem jeziku, začetni in srednji nivo.
Pilates ali kontrologija, kot je Joseph Hubertus Pilates poimenoval svojo metodo, je znanost in umetnost koordiniranega razvoja TELESA, RAZUMA IN DUHA. Izboljša telesno držo in oblikuje    telo, krepi mišice trupa (centra) in hrbta, zmanjša se pojav bolečin v hrbtenici. Primerna je za vse starostne skupine in je način življenja! 
Je nizka do srednje intenzivna vadba, s katero krepimo najbolj kritične predele telesa, in sicer  trebuh, noge in zadnjico.  Vadba je sestavljena iz dveh delov, aerobnega in anaerobnega. 

Vadbe za ljudi vseh starosti

V Thermani smo za vse naše goste pripravili tudi pester nabor vadb za vse starosti, ki potekajo vsak dan med 7.00 in 18.30 uro na različnih lokacijah, v hotelu Thermana Park Laško in v hotelu Zdravilišče Laško. Za več informacij preverite urnik.
 

POLETNI URNIK VADB

PONEDELJEK

 • 20.00-21.00 JOGA s Pratheepom


TOREK

 • 20.00-21.00 PILATES4life z Danico


SREDA

 • 18.00-19.00 ZUMBA z Nino
 • *ZUMBA ob sredah do 3. 9. odpade po dogovoru z vadečimi.
 • 19.00-19.55 TNZ z Nastjo


ČETRTEK

 • 20.00-21.00 PILATES4 life z Danico


PETEK

 • 20.00-21.00 JOGA s PratheepomURNIK VADB ZA NOVO SEZONO 2018/19 (od 7. 9.)

PONEDELJEK
 • 8.00-8.30 HIT FIT z Danico
 • 16.50-17.55 JOGA 1 s Slavico
 • 18.00-18.55 ZUMBA z Nino
 • 19.00-19.55 TNZ z Nastjo
 • 20.00-21.00 JOGA s Pratheepom

TOREK
 • 8.50-10.00 JOGA 2 s Slavico
 • 19.00-19.55 FIT+50 z Danico
 • 20.00-21.00 PILATES4life z Danico

SREDA
 • 8.00-8.30 HIT FIT z Danico
 • 19.00-19.55 WTS z Nastjo
 • 20.00-21.00 STRONG by Zumba z Nino

ČETRTEK
 • 18.00-18.55 ZAČETNI TEČAJ PILATESA z Danico
 • 19.00-19.55 FIT +50 z Danico
 • 20.00-21.00 PILATES 4life z Danico

PETEK
 • 18.00-18.55 VODNI FITNES v ZL / ZUMBA z Nino
 • 19.00-19.55 FUNKCIONALNI TRENING z Nastjo
 • 20.00-21.00 JOGA s Pratheepom

PONEDELJEK 18.30-19.00 Meditacija s Slavico; TOREK 10.30-11.00 Meditacija s Slavico (vijolična dvorana).

Vse vadbe potekajo v telovadnici v Wellness Spa Centru Thermane Laško. Pridružujemo si pravico do spremembe urnika.

CENIK

REKREACIJA- ODRASLI Cena v €
1 obisk  8
4 obiski – velja 30 dni od nakupa 22
8 obiskov – velja 60 dni od nakupa 44
12 obiskov – velja 90 dni od nakupa 65
All inclusive mesečna karta* 65
Izposoja brisače   3
REKREACIJA- OTROCI**
Rekreacija – otroci za 1 obisk 5
* Velja 30 dni od nakupa, in vključuje obisk katere koli vadbe po programu rekreacije ter vstop v fitnes.
OSEBNI TRENING (1 oseba)
Paket 8 obiskov – velja 30 dni od nakupa 176
Paket 12 obiskov - velja 60 dni od nakupa 240
1 ura 25
V osebna trenerstva fitnes karta NI vključena in se mora plačati posebej.
SEMI TRENING (2- 3 osebi)**
8 obiskov 110
12 obiskov 160
1 ura 30
** Cena velja za do 2 - 3 osebe.
NOVO!: VIPOSEBNI TRENING (1 oseba)***
Paket 4 obiskov 
(velja 30 dni od nakupa)
133
Paket 8 obiskov
(velja 30 dni od nakupa)
209
Paket 12 obiskov
(velja 60 dni od nakupa)
273
***V ceno vstopnica za obisk fitnesa ni vključena in se jo plača posebej.
 

Posamezne vadbe

Več o zumbi (jpg) ...


PREDSTAVLJAMO EKIPO VADITELJEV

Nina H.
"Vse stvari se zgodijo z razlogom, da se učimo iz vseh izkušenj življenja. In nasmeh in prijaznost nič ne staneta, ampak lahko nekomu polepšata dan."
Slavica
"Sem Slavica. Sem oseba, ki se uči opazovati, raziskovati, spoznavati sebe skozi gib, dih in misel.
Kdor hoče nekaj narediti, išče pot. Kdor ne želi nič storiti, išče izgovor."
Nastja
"Sem Nastja, po srcu športnica, po izobrazbi pravnica. Obožujem veselje mojih vadečih, ki se zavedajo, da so na uri iz sebe iztisnili maksimum. S tem mi je povrnjen ves trud in dana nova energija, da je vsaka moja naslednja ura še boljša."
Danica
"Moje ime je Danica in verjamem, da so naša telesa popolna, samo prisluhniti jim moramo. 
Danica Pinter, licencirana AFP osebna trenerka, pilates inštruktorica MK Studios London."
Pratheep
I am Pratheep Barnabas - Yoga teacher, native to India.
I personally experienced myself activated, motivated, relaxed and peace. 
I find pleasure in sharing this energy with people.
Sem Pratheep Barnabas - joga mojster iz Indije.
Sem aktiviran, motiviran, sproščen in v miru sam s sabo. V zadovoljstvo mi je to energijo deliti z drugimi.

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje ali oddajte naročilo za torto

Izpolnite spodnji obrazec

Kontakt


Email (Vodja gostinstva)
 
03 734 89 88
03 423 20 26 ali 20 29
03 734 52 52
Informacije in rezervacije (Vodja gostinstva)
Naročilo tort in sladic hotel Themana Park Laško
Naročilo tort in sladic hotel Zdravilišče Laško
080 81 19 Brezplačna telefonska številka