| E-obveščanje

Fitnes v vodi ima številne prednosti
Zmanjšan vpliv težnosti, možnost različnih položajev gibanja, možnost vadbe v situacijah, ko običajna vadba na suhem ni mogoča (npr. bolečine, zmanjšana gostota kosti, prevelika telesna teža, poškodbe).
 
Vadba za različne ciljne skupine

Fitnes v vodi lahko izvajajo osebe z okvarami lokomotornega aparata, bolečinami v hrbtenici, osteoartritisom, osteoporozo in poškodbo mišic, osebe z diabetesom, s povišanim krvnim tlakom ali prekomerno telesno težo, športniki rekreativci ali profesionalci.

Pripomočki za vadbo v vodi
Vadbo lahko izvajate na 5 napravah za fitnes v vodi – vodni tekalni stezi, dveh vrstah vodnega kolesa, ročnem rotatorju in napravi za ročno-nožni vlek.
Kako poteka vadba?
Program vadbe v vodi  je sestavljen iz ogrevanja, glavnega dela in sproščanja. Na vsaki napravi obiskovalec vadi trikrat po 60 sekund, nato zamenja napravo oz. nadaljuje z drugo vajo. Po prvem krogu se izvaja vodna aerobika. Nato se ponovi delo na napravah. Vadbo spremlja ekipa Thermane.
Rezultat je močno, stabilno, razgibano in lepo oblikovano telo ter boljša kondicijska pripravljenost. Za fitnes v vodi ne potrebujete predhodnega znanja plavanja ali kondicije. Potrebujete običajno kopalno opremo.

Kdaj in kje poteka vadba?
Fitnes v vodi poteka ob petkih ob 18.00 - 19.00 v Malem terapevtskem bazenu Zdravilišča Laško. Za vse vadbe so potrebne predhodne rezervacije na 03 734 5771!

FITNES V VODI

  • 1 vadba (60 min)     10 €
  • 4 vadbe (60 min)    30 €
  • 8 vadb (60 min)      60 €

*Cena velja za eno osebo. Vadba se izvaja za min. 5 oseb v supini. 4 obiski (velja 30 dni od nakupa), 8 obiskov (velja 60 dni od nakupa).

DODATKI

  • Izposoja brisače  3 €


POPUSTI
Imetniki Zlate kartice Thermana klub dodatnih 10 % popusta.

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec