080 81 19 | | E-obveščanje

Rešitev za slabe nohte, ki se cepijo, plastijo in so poškodovani!

Vedno bolj je nam in našim strankam pomemben videz rok in nohtov. Določene stranke zaradi slabe kvalitete naravnih nohtov ne morejo uporabljati permanentih lakov, navadni lak pa ne zdrži dlje kot dva dni. Sedaj je tukaj rešitev za slabe nohte, ki se cepijo, plastijo in so poškodovani!

IBX SISTEM deluje znotraj samega nohta in ne na površini kakor ostali izdelki. Prav tako se je ugotovilo, da odstranjevalci permanentnih lakov, ki so na osnovi acetona zelo izsušijo naraven noht, kar vpliva na samo kvaliteto. IBX Sistem se uporablja kot zšćita pod permanentnim lakom in je edini proizvod, ki to zmore.

Sama storitev traja cca. 10 min in je primerna tako za moške kot za ženske in za roke ter noge. Priporoča se v vseh salonih, frizerskih in kozmetičnih, kjer se izvaja manikura ali permanentno lakiranje. Je izključno salonska storitev in ni v prosti prodaji!

Naj vam bodo cilj zdravi, čvrsti nohti, saj le takšni bodo lahko zdržali permanentne lake dlje časa. Da jih bi zaščitili in s tem preprečili njihovo izsušitev zaradi odstranjevanja permanentnih lakov vedno nanesete IBX!

IBX naj postane stalnica ob permanentnem lakiranju!
Storitev/Artikel Trajanje Cena
IBX prvi nanos 15 min 13 €
IBX prvi nanos ob negi 15 min 6 €
IBX vsak nadaljnji nanos 10 min 7 €
IBX vsak nadaljnji nanos ob negi 10 min 5 €
IBX en noht 5 min 0,90 €
IBX paket nadaljnjih nanosov (5+1) 35 €
IBX paket nadaljnjih nanosov (10+2) 70 €

Povpraševanje

Želite rezervirati svoj termin

Izpolnite spodnji obrazec