080 81 19 | | E-obveščanje

Individualne zvočne sprostitve v Wellness SPA Centru Thermana Park Laško z Leo Furlan

Zvok je izjemno močno orodje, s katerim lahko dosežemo izjemne rezultate na fizičnem telesu. S pomočjo vibracij sprostilnega  zvoka  lahko dosežemo popolno harmonijo naših možganskih valovanj, se prestavimo v stanje alfa, celo delta, kjer smo popolnoma sproščeni in dojemljivi za našo notranjo intuicijo. Zvok odnaša naša nepotrebna čustva in misli ter nas prestavi v stanje notranjega miru, ki ga prenašamo v vsakdanje situacije.
Zvočne sprostitve - kopeli nas popeljejo v stanja zavesti, ki jih morda še ne poznamo. Odpirajo naše globine zaznav, čutenj, pa tudi misli, vsa nakopičena čustva ter delujejo na fizični nivo, tako da to uravnovesijo.

Zakaj je individualna zvočna kopel dobra izbira? Ker deluje konkretno in močneje na vaš namen in ga močno podpre, da se utelesi.

Na voljo so vam 4 različne individualne zvočne sprostitve:
 
1. Zvočna sprostitev s himalajskimi posodami
Himalajske posode se lahko uporabijo kot sprostilna kopel ali pa se v zaporedju polagajo na in ob telo, njihova vibracija pa se nežno razlije po vsem telesu. Vibracija zvoka potuje po meridijanih, po krvnem in limfnem obtoku in tako doseže vsako celico ter jo napolni z zdravilnim zvokom, jo harmonizira, neguje in spravlja v ravnovesje. Zvok  omogoči, da se popolnoma sprostite. Same vibracija zvoka pričnejo raztapljati stres, strahove, blokade in zastoje. Začutite popolni notranji mir in močno povezanost sami s seboj. Lahko vas objame tudi občutek lebdenja in blaženosti. Sproži se proces pomlajevanja in aktivacija celične obnovitev.

2. Gong zvočna sprostitev – kopel
Delovanje gonga z vibracijami delujejo na celotno telo.  Če imate blokade, ga bo zvok gonga dosegel in telo ga bo vsrkalo. Celice bodo znova pridobile potencial resonance in počutili se boste popolno.

3. Kristalno-zvočna sprostitev – kopel
Pri kristalni zvočni sprostitvi se uporablja kristalna harfa, kristalne vilice, kristalna posoda za E solarni pleksus. Zvok kristalne harfe celostno harmonizira subtilnejše nivoje. Čisti ton kristala lahko reprogramira energetsko polje in s tem vplivamo na celično obnovitev ter posledično dobro počutje. Ima moč, da prinese pozitivni premik v naši zavesti. Lastnosti vibracij tega zvoka je, da imajo enako elektromagnetno polje kot obstaja  v vseh življenjskih oblikah. Čisti kremen omogoča ravnovesje naših lastnih elektromagnetnih energij.
   
4. Mavrično-zvočna sprostitev
V sprostitev so zajeta meditativna glasbila, kot so zvočna cev, himalajske posode, koshi zvonček ter mali vetrni zvončki, Sensula kalimba. Poudarek je na zvočnem tretmaju in uglaševanju avre ter uravnovešanju energijskih središč z uglašenimi toni. 

Posamezna zvočna sprostitev traja 50 min. Cena za posamezno storitev znaša 60 €. Ostale informacije prejmete v Wellness Spa Centru Thermana Park Laško (03/423 2045).

Povpraševanje

Želite rezervirati svoj termin

Izpolnite spodnji obrazec