080 81 19 | | E-obveščanje
CENTER MEDICINE ZDRAVILIŠČE LAŠKO
 
 Storitvi v akciji:
  • TERAPIJA Z UDARNIMI VALOVI, klinična preiskava in obravnava - namesto 70 € zdaj samo 56 € (20 % popust)
  • TERAPIJA Z UDARNIMI VALOVI - namesto 50 € zdaj samo 40 € (20 % popust)
Več informacij ...


TERAPIJA Z UDARNIMI VALOVI
 
Z udarnimi globinskimi valovi fizioterapevti uspešno zdravimo bolečine mišično-skeletnega sistema, pri katerih z drugimi fizioterapevtskimi tehnikami nismo dosegli bistvenega izboljšanja stanja. Zelo dobre učinke dosežemo predvsem pri kroničnih (dalj časa trajajočih), ponavljajočih se bolečinah.
Terapija z globinskimi valovi je popolnoma ne-invazivna in se izvaja ambulantno s pomočjo aparature, ki preko sonde nad bolečim tkivom pulzno proizvaja serijo tresljajev z nizko amplitudo in visoko frekvenco.

Energija tresljajev se nato kot valovanje v obliki stožca širi v globino in deluje na obolelo tkivo in tudi njegovo okolico. Tresljaje bolniki čutijo kot neprekinjen in znosen pritisk nad bolečo točko. Običajno se uporablja terapija s frekvenco 16 – 20 tresljajev v sekundi, v eni terapevtski obravnavi pa se nad boleče mesto in okolico nanese 2.000 do 3.000 valov. Pri večini bolnikov z ustrezno izbranimi bolezenskimi stanji zadošča ponovitev treh do petih terapij z enotedenskim premorom.
 
Terapija je primerna za bolnike, ki trpijo kronično bolečino zaradi vnetnih sprememb mehkih tkiv in so ob tem ovirani v dnevnih, poklicnih ali športnih aktivnostih.

Za rezervacije paketa terapije z udarnimi valovi v Centru medicine pokličite: 03 / 7345 128 ali pišite na .


* Ponudba velja od 1. 7. do 31. 8. 2018. Popust pri ponudbi se ne sešteva z ostalimi popusti. Storitev je mogoče koristiti do 30. 9. 2018.
VEČ TERAPIJ >>

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec