080 81 19 |
CENTER MEDICINE ZDRAVILIŠČE LAŠKO
 
 Storitvi v akciji:
  • Paket AKUPUNKTURA 3 - 20 % popust - namesto 110 € samo 88 €
Več informacij ...


Več o akupunkturi

Akupunktura je tisočletja stara kitajska metoda zdravljenja.

Predstavlja stimuliranje specifičnih akupunkturnih točk v telesu, bodisi z zabadanjem akupunkturnih igel ali z aplikacijo toplote, pritiska ali laserja.  S tem lajšamo bolečino ter vplivamo na različna funkcionalna in psihična stanja in obolenja.  Je ena izmed glavnih vej tako imenovane tradicionalne kitajske medicine (TKM). 

Glavni cilj akupunkture je uravnoteženje pretoka energije ali qi-ja skozi kanale, ki jih imenujemo meridiani.
Uporablja se  za:
1. ohranjanje zdravja in dobrega počutja,
2. kot preventiva pred boleznijo,
3. za zdravljenje različnih bolezni in slabega počutja. 


Danes se akupunktura prakticira v vsaki enoti zdravstvenih organizacij – v klinikah in v zdravstvenih domovih, in sicer enakopravno z drugimi, sodobnimi terapevtskimi metodami.  Vse pogosteje se koristi njen analgetski učinek.
Uporablja se za zdravljenje raznih bolečinskih stanj in drugih simptomov, kot na primer pri migrenah, glavobolih, bolečinah v sklepih, hrbtenici, mišicah, za lajšanje različnih vrst alergij, za splošen dvig imunske odpornosti organizma

dr. Slavka Topolić

Za rezervacije paketa Akupunkture v Centru medicine, ki vključuje posvet pri zdravniku in 3 x akupunkturo, pokličite: 03 / 7345 128 ali pišite na .


* Ponudba velja od 1. 3. do 30. 4. 2018. Popust pri ponudbi se ne sešteva z ostalimi popusti. Storitev je mogoče koristiti do 31. 5. 2018.

VEČ TERAPIJ >>

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec

Mailing lists: Default, Ponudbe