| E-obveščanje
Cena: že od 5 € za otroke in 8 € za odrasle

Gibanje je odlično antistresno sredstvo. Če se radi razgibate v skupini, ki vas motivira, se nam pridružite v telovadnici Wellness Spa Centra ... na voljo tudi osebni treningi.


Vabimo vas na vodene vadbe, rekreacijo, fitnes, fitnes v vodi, fitnes na prostem v Laško ... pričakujejo vas ekipa odličnih trenerjev in vaditeljev!


PREDSTAVITEV SKUPINSKIH VADB

STRONG by ZUMBA 
To je revolucionarna srednje do visoko intenzivna vadba, ki združuje vaje z lastno težo, kardio in pliometrične vaje, ki se izvajajo ob izvorni motivacijski glasbi.

TNZ
Je nizka do srednje intenzivna vadba, s katero krepimo najbolj kritične predele telesa, in sicer  trebuh, noge in zadnjico.  Vadba je sestavljena iz dveh delov, aerobnega in anaerobnega.

WTS
WEIGHT TRAINING SYSTEM je srednje do visoko intenzivna vadba, ki temelji na vajah s prostimi utežmi, cilj sta krepitev vzdržljivosti in moči.  Primerna je tako za ženske kot tudi za moške, mlajše in starejše, saj intenzivnost prilagodite svojim zmogljivostim, prav tako pri tej vadbi ni nobene koreografije.

HIT FIT
Hit fit je vadba za vse, ki nimate časa, a bi si želeli biti aktivni. Vzame vam samo 30 minut časa, vendar v tem kratkem času visoko intenzivnega intervalnega  treninga iztisnete iz sebe maksimum, zbudite metabolizem in "kurite" maščobe še ure in ure po vadbi. Zato pa si hit fit!
 
JOGA
Slavica Polanc in Pratheep vas bosta popeljala v svet joge in meditacije. Izvaja se v slovenskem in angleškem jeziku, začetni in srednji nivo.
 
PILATES
Pilates ali kontrologija, kot je Joseph Hubertus Pilates poimenoval svojo metodo, je znanost in umetnost koordiniranega razvoja TELESA, RAZUMA IN DUHA. Izboljša telesno držo in oblikuje    telo, krepi mišice trupa (centra) in hrbta, zmanjša se pojav bolečin v hrbtenici. Primerna je za vse starostne skupine in je način življenja! Izvajajo se začetna, srednja in nadaljevalna stopnja pilatesa.
 
FITNES V VODI
Fitnes v vodi lahko izvajajo osebe z okvarami lokomotornega aparata, bolečinami v hrbtenici, osteoartritisom, osteoporozo in poškodbo mišic, osebe z diabetesom, s povišanim krvnim tlakom ali prekomerno telesno težo, športniki rekreativci ali profesionalci. Vadba se izvaja na 5 napravah za fitnes v vodi – vodni tekalni stezi, dveh vrstah vodnega kolesa, ročnem rotatorju in napravi za ročno-nožni vlek. Rezultat je močno, stabilno, razgibano in lepo oblikovano telo ter boljša kondicijska pripravljenost. *Za fitnes v vodi ne potrebujete predhodnega znanja plavanja ali kondicije. Potrebujete običajno kopalno opremo. Za vse, ki si želijo preoblikovati telo na zdrav in najbolj varen način!
 

FIT+50
Nikoli ni prepozno in vedno lahko poskrbimo, da nam naše telo dobro služi tudi v poznih letih. Vsako telo ima v vsakem obdobju specifične potrebe. Vadba je ključnega pomena v vseh starostnih obdobjih. Kljub svojim zrelim letom ste lahko vključeni v skupino za vitalno jesen življenja brez bolečin in večjih zdravstvenih tegob. Namen je okrepiti mišice, izboljšati gibljivost, ravnotežje, zmanjšati možnost poškodb, se sprostiti in zabavati.
 
ZUMBA
Energična Nina vas bo popeljala v svet latinsko ameriških ritmov ob katerih boste uživali, si povrnili energijo in oblikovali telo.
 
FUNKCIONALNI TRENING je trening, ki se najbolj približa naravnemu in uporabnemu gibanju človeka. Pozitivni učinki so poleg izgube odvečnih kilogramov tudi izboljšanje moči, vzdržljivosti in eksplozivnosti.


REKREACIJA - URNIK SKUPINSKIH VADB ZA SEZONO 2019 >>


Na vadbe se je potrebno prijaviti na 03/423 2045 (Wellness Spa Center Thermana Park Laško).


PREDSTAVLJAMO EKIPO VADITELJEV
Nina H.
"Vse stvari se zgodijo z razlogom, da se učimo iz vseh izkušenj življenja. In nasmeh in prijaznost nič ne staneta, ampak lahko nekomu polepšata dan."
Slavica
"Sem Slavica. Sem oseba, ki se uči opazovati, raziskovati, spoznavati sebe skozi gib, dih in misel.
Kdor hoče nekaj narediti, išče pot. Kdor ne želi nič storiti, išče izgovor."
Nastja
"Sem Nastja, po srcu športnica, po izobrazbi pravnica. Obožujem veselje mojih vadečih, ki se zavedajo, da so na uri iz sebe iztisnili maksimum. S tem mi je povrnjen ves trud in dana nova energija, da je vsaka moja naslednja ura še boljša."
Danica
"Moje ime je Danica in verjamem, da so naša telesa popolna, samo prisluhniti jim moramo. 
Danica Pinter, licencirana AFP osebna trenerka, pilates inštruktorica MK Studios London."
Pratheep
I am Pratheep Barnabas - Yoga teacher, native to India.
I personally experienced myself activated, motivated, relaxed and peace. 
I find pleasure in sharing this energy with people.
Sem Pratheep Barnabas - joga mojster iz Indije.
Sem aktiviran, motiviran, sproščen in v miru sam s sabo. V zadovoljstvo mi je to energijo deliti z drugimi.


POSEBNE UGODNOSTI
  • 10 % popusta za imetnike Zlate kartice Thermana cluba,
  • 3-urno brezplačno parkiranje v garažni hiši,
  •  Laščanom na redne cene rekreacije priznamo 20 % popusta.
NA VOLJO TUDI
  • OSEBNI TRENING
  • SEMI TRENING
  • All inclusive mesečna karta
 
FITNES IN REKREACIJA >>