Cena: od 42,00 €

v Wellness Spa Centru

PROGRAM VKLJUČUJE

V želji, da ponudimo nekaj novega, so Thermanini wellness terapevti osnovali wellness tretmaje, ki jih izvajajo na podlagi olja iz industrijske konoplje. Ponujamo vam serijo novih storitev, katerih skupna nota je uporaba bioloških pripravkov industrijske konoplje.
 
Industrijsko konopljo so gojili že 2800 let pr. n. št., vendar šele v zadnjih letih pridobiva na veljavi. Konopljino olje ima pozitiven učinek na telo. Zdravilni učinki konoplje zaradi svoje sestave pomagajo pri preprečevanju številnih bolezni. Koristnost konoplje je res mnogovrstna – od vlaken, jedilnih semen, jedilnega olja do uporabe v medicini.

Zanimivost:
Konoplja je industrijsko zanimiva zaradi hitre rasti, količine pridelkov, kakovosti in vsestranske uporabnosti. Poleg tega konoplja uspeva na preko 50 % zemeljske površine. Konoplja ima najmočnejša poznana rastlinska vlakna, zato se lahko uporablja na številnih področjih. Iz njenih stebel pridobivajo vlakna za proizvodnjo blaga, vrvi, gradbenih materialov, proizvodnjo plastike in biodizla. Že v preteklosti so bila semena konoplje poznana ne le kot hrana za živali, ampak tudi kot dodatek človeški prehrani, saj vsebujejo več beljakovin kot goveje meso. 
 
Da lahko ugodimo različnim željam, vam ponujamo sledeče storitve:
 
  • Masaža s konopljinimi snopki (70 min)                               65 €
  • Razstrupljanje s konopljo (60 min)                                      55 €
  • Maska za telo + masaža stopal (45 min)                              42 €
  • Konopljina kopel (60 min)                                                     57 €
NAKUP V SPLETNI TRGOVINI
 

Povpraševanje

Želite rezervirati svoj termin

Izpolnite spodnji obrazec