Cena: od 42,00 €

v Wellness Spa Centru

PROGRAM VKLJUČUJE

V želji, da ponudimo nekaj novega, so Thermanini wellness terapevti osnovali wellness tretmaje, ki jih izvajajo na podlagi olja iz industrijske konoplje. Ponujamo vam serijo novih storitev, katerih skupna nota je uporaba bioloških pripravkov industrijske konoplje.
 
Industrijsko konopljo so gojili že 2800 let pr. n. št., vendar šele v zadnjih letih pridobiva na veljavi. Konopljino olje ima pozitiven učinek na telo. Zdravilni učinki konoplje zaradi svoje sestave pomagajo pri preprečevanju številnih bolezni. Koristnost konoplje je res mnogovrstna – od vlaken, jedilnih semen, jedilnega olja do uporabe v medicini.

Zanimivost:
Konoplja je industrijsko zanimiva zaradi hitre rasti, količine pridelkov, kakovosti in vsestranske uporabnosti. Poleg tega konoplja uspeva na preko 50 % zemeljske površine. Konoplja ima najmočnejša poznana rastlinska vlakna, zato se lahko uporablja na številnih področjih. Iz njenih stebel pridobivajo vlakna za proizvodnjo blaga, vrvi, gradbenih materialov, proizvodnjo plastike in biodizla. Že v preteklosti so bila semena konoplje poznana ne le kot hrana za živali, ampak tudi kot dodatek človeški prehrani, saj vsebujejo več beljakovin kot goveje meso. 

 

Informacije in rezervacije:
T.: 03 423 20 45
E.: wellness-spa@thermana.si
Da lahko ugodimo različnim željam, vam ponujamo sledeče storitve:
 
Masaža s konopljinimi snopki (70 min)                               65 € 
Masaža s konopljinimi snopki je kombinacija masažnih gibov terapevta, ki masira s segretim konopljinim oljem, in masaže s konopljinimi snopki. Vsebina snopkov se s pomočjo pare sprosti in kot mešanica zdravilnih eteričnih učinkovin nanaša na kožo ter jo zmehča, pomiri in vpliva na boljšo elastičnost. Masaža se priporoča pri lajšanju težav suhe in razpokane kože ter deluje protivnetno in antibakterijsko, obenem pa pomirja telo in duha, sprošča mišično napetost, spodbuja krvni obtok in pozitivno vpliva na odpravljanje toksinov in odvečne vode iz telesa.
 
Razstrupljanje s konopljo (60 min)                                       55 €
Z blagim pilingom nežno odstranimo odmrlo kožo in hkrati odpremo kožne pore za boljšo absorpcijo zdravilnih učinkovin, ki se nahajajo v konopljinem olju. Kožo nahranimo in jo naredimo lepo, gladko in mehko.
 
Maska za telo + masaža stopal (45 min)                              42 €
Maska za telo, ki je sestavljena iz konopljinih proteinov in spirulina alg, je izjemno bogata s hranljivimi snovmi in minerali. Pomaga pri razstrupljanju telesa in odpravljanju celulita. Masko nanesemo po celem telesu, zavijemo telo v folijo in pustimo, da deluje. Za popolno sprostitev telesa bo poskrbela masaža stopal, ki jo izvajamo med počivanjem v maski.
 
Konopljina kopel (60 min)                                                     57 €
Katerokoli izmed opisanih masaž lahko dopolnite s konopljino kopeljo ali pa se zanjo odločite individualno, saj lajša in pomirja kožne alergije ter neguje in vlaži občutljivo kožo. Da zaokrožimo zgodbo v celoto, na koncu postrežemo konopljin čaj in piškote iz konopljine moke.

Povpraševanje

Želite rezervirati svoj termin

Izpolnite spodnji obrazec