080 81 19 | | E-obveščanje

Poskrbite za dobro počutje in se prepustite razvajanju. Predstavljamo storitve v akciji za mesec avgust!

Wellness Spa Center Thermana Park Laško
Storitve v akciji:
  • LUMAFIRM MASAŽA ZA TELO PEVONIA (70min) namesto 74 € samo 59,2 €
 Razvajajte se z nego telesa proti staranju za učvrstitev in svežino kože. Proizvodi vsebujejo enkratno kombinacijo naravnih sestavin (sirek, kombuča, diacetyl boldine, limone verbena, čebelji vosek in ekstrakt zelenih oliv). Opazili boste takojšen rezultat – učvrščeno kožo, ki bo sveža, gladka in tudi na videz sijoča. Nego izvajamo v štirih korakih – zaporedje štirih proizvodov za maksimalen rezultat: nanos eliksirja, masaža s sprostitvenim masažnim gelom, nanos obloge ter za zaključek masaža z vlažilnim losionom za podaljšan učinek.
 
  • ČIŠČENJE IN MASKA OBRAZA PEVONIA (80 min) namesto 76 € samo 60,8 €
 Pri delu uporabljamo visoko kvalitetne preparate znanih tujih (Pevonia Botanica) proizvajalcev. Ob kakovostnih preparatih, s sodobnimi pripomočki in pod spretnimi rokami naše strokovno podkovane in izkušene kozmetičarke bo nega nadvse prijetna in sproščujoča.
Specialne maske so namenjene konkretnemu reševanju težav in vsebujejo aktivnejše sestavine, ki poskrbijo za mladostni videz. Izbiro maske priporočajo kozmetičarke po posvetovanju z gostom. Maske vsebujejo več stopenj nanosa od ampule in različne teksture do nanosa končne, aktivnejše maske.
 
  • VSE DEPILACIJE S SLADKORNO PENO -20 %
 Depilacija s sladkorno pasto je tradicionalna arabska tehnika, ki je popolnoma naravna in ne povzroča alergij. Primerna je tudi za najbolj občutljivo kožo.
 
Čeprav depilacija s sladkorno pasto morda traja nekoliko dlje od voskanja, je dosti manj boleča. Dlake se odstranjuje v smeri rasti dlak (nasprotno kot pri vosku), kar preprečuje trganje, dlake izpuli s koreninami, zato je koža lepa in gladka.

Več informacij ...
Center zdravja in lepote Zdravilišče Laško
Storitve v akciji:
  • MASAŽA IN MASKA OBRAZA S KISIKOM (75 min) namesto 40€ samo 32€
 Kožo najprej očistimo s čistilnim mlekom, nato opravimo mehanski piling. Zatem nanesemo tonik in opravimo pršenje z vitaminsko ali vlažilno ampulo. Sledita masaža s kisikovo kremo ter peel off kisikova maska. Nega kožo nahrani, navlaži, obogati z dodatnim kisikom in pomaga pri preprečevanju nastanka gubic. Primerna je za vse tipe kože.
 
  • MEDENO-MLEČNA MASAŽA S PILINGOM (60 min) namesto 49€ samo 39,2€
 Masaža okrepi delovanje imunskega sistema, izboljša krvni in limfni obtok, pospeši izločanje strupov iz metabolizma in pozitivno deluje na živčni sistem. Piling pa še posebej vzpodbudi krvni obtok in osveži kožo.


Več informacij ...


** Ponudba velja od 1.7. do 31. 8. 2018 in se ne sešteva z ostalimi popusti. Ne velja za nakup kuponov. Navedene cene veljajo izključno za vse člane Thermana Cluba.

Povpraševanje

Želite rezervirati svoj termin

Izpolnite spodnji obrazec