080 81 19 | | Prijavite se na e-novice

Poskrbite za dobro počutje in se prepustite razvajanju. Predstavljamo storitve v akciji za mesec junij!

Wellness Spa Center Thermana Park Laško
Storitve v akciji:
  • ANTICELULITNA NEGA Z IZVLEČKI ZELENE KAVE (75 min): namesto 60,00 € samo 48,00 €
Zelena kava ima dokazano razstrupljevalne in shujševalne učinke inje poznana tudi kot prehrambni dodatek pri hujšanju in kot močan antioksidant, ki je nepogrešljiv pri boju proti nastanku prostih radikalov, ki povzročajo poškodbe celic in proces staranja.
Izboljša tudi splošno počutje in dvigne raven energije, pomaga premagati utrujenost, preprečuje mašenje žil, razstruplja telo in izboljša imunski sistem. Vsebuje tudi zelo veliko antioksidantov, ki preprečujejo škodljive učinke prostih radikalov na celice ter tako znižujejo tveganje za razvoj srčnih in nekaterih bolezni. Zavirajo tudi proces staranja.
  • NEGA OBRAZA DECLEOR ANTI-AGE PROLAGEN LIFT (JOGA) ( 75 min): namesto 65,00 € samo 52,00 €
Naša koža je najbolj odprt del telesa, ki je stalno izpostavljen zunanjim stresom. Vremenske razmere, delo v zaprtih prostorih in onesnaževanje lahko povzročajo težave na koži. Nega obraza je namenjena temu, da koži pomagamo ohraniti lep videz, čistočo in svežino. 
Katera so splošna priporočila? Zdrava prehrana, spanec, čiščenje telesa, emocije in telovadba.

Več informacij ...
Center zdravja in lepote Zdravilišče Laško
Storitve v akciji:
  • NEGA OBRAZA DECLEOR AROMA EXPERT HIDRA FORCE  (75 min): namesto 65,00 € samo 52,00 €
  • LIMFNA DRENAŽA  (60 min): namesto 57,00 € samo 45,60 €
Limfna drenaža je namenjena splošni regeneraciji organizma, saj z njo čistimo organizem. Učinkovita je tudi pri ljudeh, ki se stalno srečujejo z napetostjo in stresom, saj z  ročno limfno drenažo vplivamo na vegetativni živčni sistem in s tem na sprostitev.
Namen limfne drenaže je vzpostavitev ravnovesja v telesu, zato pri postopku regeneracije, hujšanja in razstrupljanja predstavlja zelo pomemben element.

Več informacij ...

** Ponudba velja od 3.5. do 30. 6. 2018 in se ne sešteva z ostalimi popusti. Ne velja za nakup kuponov. Navedene cene veljajo izključno za vse člane Thermana Cluba.

Povpraševanje

Želite rezervirati svoj termin

Izpolnite spodnji obrazec