080 81 19 | | E-obveščanje

Vitalnica

Pivovske wellness zgodbe Laškega

Blagodejna termalna voda in pivo sta sloves Laškega ponesla po svetu. Bogata tradicija in dediščina pivovarstva v Laškem pa sta botrovali temu, da smo v Thermani Laško na pivo pogledali iz drugačnega zornega kota. Dejstva kažejo, da ima pivo na telo diuretičen učinek, preprečuje nastajanje ledvičnih kamnov, hmelj v pivu pa pomirja in sprošča. Prav tako uživanje piva, seveda v zmernih količinah, ugodno vpliva na telo, saj pivo vsebuje vitamine skupine B, magnezij, kalij, železo in cink. Upoštevajoč te ugodne vplive in okolje, iz katerega izhajamo, smo v Thermani Laško osnovali pivovske wellness zgodbe.
 
Edinstveno pivovsko wellness razvajanje poteka s prav posebnim pivovskim maslom, ki temelji na surovinah piva, kot so žito in hmeljski storžki. Kvalitetno žito je osnova kvalitetnega piva in je bogato z vitaminom E, ki obnavlja in ščiti kožo. Hmeljski storžki s svojimi antiseptičnimi učinki skrbijo za vitalnost kože. Pivovskemu maslu smo nato dodali še izvleček ameriškega slamnika, ki poskrbi za obnovo povrhnjice, izvlečki islandskega lišaja in gozdnega slezenovca ter olja visoke kakovosti pa ugodno vplivajo na strukturo kože.

Pivovske tretmaje Thermanini wellness terapevti prilagodijo različnim tipom kože. Tako nekateri tretmaji kožo intenzivneje vlažijo, drugi nahranijo, primerni pa so tako za mlajšo kot zrelo kožo, za moške kot tudi za ženske. Pivovski wellness poleg pivovske masaže hrbta ali telesa sestavlja še pivovska kopel. Vsem, ki želite pivovsko wellness zgodbo ustrezno nadgraditi, priporočamo doživetje okusov v pivovskem kulinaričnem meniju Thermane Laško.
 
In ko že govorimo o pivovskih doživetjih, upamo, da niste zamudili Festivala Pivo&Cvetje, ki je Laško letos zajel med 12. in 15. julijem.

Dobrodošli v Laškem!
 

Želite prejemati mesečne nasvete Vitalnice?

Arhiv vitalnic

05.03.2019 Pripravili smo dnevne izzive in nasvete, ki jih je v 40-dnevni "misiji" z vami delila Danica Pinter, osebna trenerka v Thermani. Spremljajte nas na spletni strani in Instagram profilu!

25.02.2019 S pomočjo nasvetov naših strokovnjakov se zoperstavite spomladanski utrujenosti ...

05.02.2019 Migrene? Bolečine v vratu ali hrbtu? Stanje po poškodbi, multipla skleroza ali morda kolike? Bownova terapija pomaga pri zelo raznovrstnem spektru težav.

10.12.2018 Svojemu telesu vsaj občasno privoščite malce oddiha in ga razbremenite strupov...

20.11.2018 Kratki in temni zimski dnevi, čas grip in prehladov... Preverite, kako do boljše energije in visoke odpornosti.