| E-obveščanje

Rojstni dan je prav poseben dan, ki ga velja preživeti malce drugače ... V družbi dobrega počutja zagovarjamo tezo, da si na ta dan velja privoščiti čas zase in se prepustiti razvajanju. Na rojstni dan tako ponujamo brezplačno kopanje in savnanje pod edinstveno stekleno kupolo v Termalnem Centru Thermana Park Laško (ob koriščenju rojstnodnevne ugodnosti je potrebno predložiti osebni dokument).


Otroci svoj rojstni dan pričakujejo z velikim zanosom in veseljem. Rojstnodnevna zabava s svojimi najboljšimi prijatelji pa mora za sabo pustiti nepozabne in prijetne spomine. V Thermani lahko otroci svoj dan proslavijo na več načinov. Omogočamo vodne užitke in igrarije v bazenih ali lepotičenje v wellness centruInteraktivno VR doživetje, kjer se podamo v čas grofov Celjskih, je novost v naši animacijski ponudbi, ki lahko služi tudi kot eno od dogajanj na rojstnodnevni zabavi. Prav tako lahko slavljenca/-ko obišče naša otroška maskota Vodomček oz. Vodomčica.


Ponujamo 2 različna paketa rojstnodnevnih zabav - MINI in MEGA ŽURKA. Pri paketu MEGA ŽURKA lahko otroci izbirajo rojstnodnevno tematiko, s katero bo rojstnodnevna zabava še bolj megastična. Teme so ...
  • HAVAJSKI PARTY:  Aloha! Pričarajmo poletje in havajsko vzdušje v vseh letnih časih. Naučimo se hula ples in zamigajmo v bazenu, preizkusimo se v limbo plesu in zavrtimo hula hop obroče! Odeti v havajska krila in ogrlice se odpravimo na malico in zapozirajmo. Vmes pa nas čakajo mnoge vodne vragolije in seveda, deskanje na vodi.
  • ISKANJE PIRATSKEGA ZAKLADA: V sklopu praznovanja iščemo ukraden piratski zaklad po navodilih naših glavnih piratov - animatorjev. Ti nas opremijo kot prave male pirate, dajo pa nam tudi piratski zemljevid, ki nas vodi do namigov na katerih so različne naloge, ki jih izvajamo v in ob bazenu. Ko vse naloge uspešno opravimo in odgovorimo na vse uganke, pridemo do cilja - našega skritega zaklada. 
  • MALA MORSKA DEKLICA: Z monoplavutjo se bomo prelevili v male morske deklice in dečke, nato pa tekmovali kdo je spretnejši v vodi. Pričakala nas bo tudi Ariela, s katero se bomo slikali, ona pa nam bo namignila s kakšno tehniko plavajo morske deklice.
  • MALI MORSKI PSI:  Otroci se prelevijo v male morske psičke s plavutjo na hrbtu, katera pripomore tudi k varnosti otrok. Tematika je primerna za mlajše otroke (predšolske oz. tiste, ki še ne plavajo suvereno, a rokavčkov ne želijo več uporabljati). Baby shark in čof v vodo!
  • ŠPORTNO VODNA ZABAVA: Otroci v času praznovanja rojstnega dne tekmujejo v športnih vodnih igrah. Podajajo si balon, igrajo vodno košarko, waterpolo ali odbojko v vodi, dirkajo po toboganu ter uživajo v drugih vodnih vragolijah.

Katerega bi izbrali?
 

Rojstni dan v Termalnem Centru - na bazenih

Rojstni dan v Wellness SPA centru
 

Kontakt:
  • WELLNESS: , 03/ 423 20 45
  • BAZENI: , 03/ 734 89 00