| Prijava na e-novice
Oddih v prazničnem Laškem Izbirajte med paketi, ki smo smo vam jih pripravili za veseli december. Odpri ponudbo
Praznična ponudba "Čas zase" Darilni boni za kopanje in pester nabor wellness storitev so vam sedaj na voljo najmanj 25% ugodneje! Izvedi naročilo
Romantično wellness razvajanje v dvoje Programi z bogato kulinariko in tretmaji, ki govorijo zgodbe Laškega. Čaka vaju razvajanje brez meja. Razišči pakete v dvoje
Izbrani programi zdravja -10% Zaupajte tradiciji ohranjanja zdravja in dobrega počutja pri ljudeh. Izkoristite popust na izbrane pakete! Razišči programe

Spletna rezervacija


Dobrodošli v svetu očarljivih doživetij

Izberite oddih v dvoje, tematske počitnice ali le wellness pobeg od stresa in vsakodnevnih obveznosti.

AKTUALNA PONUDBA BIVANJA

Priljubljeni darilni boni

BAZENI IN SAVNE

Vodne doživetja za vse generacije

Obilica vodne zabave, vodna doživetja za vso družino in kopanje pod največjo odpirajočo se stekleno kupolo v Evropi, kjer je zabava zagotovljena, ne glede na vremensko napoved. Sprostitev v blagodejni termalni vodi Laško ter v tematskih savnah, ki govorijo zgodbe Laškega – najboljše za vašo regeneracijo in revitalizacijo.

Odpri

WELLNESS

Dovolite si vzeti čas zase

Čas za umiritev telesa, sproščanje uma in regeneracijo v pomirjujočem in prijetnem ambientu wellness centra Thermane Laško. Edinstvene masaže, wellness rituali in edinstvena wellness razvajanja, ki v sebi nosijo pridih čebelarstva ter pivovarstva vas bodo popeljale do popolne sprostitve. Vzemite si čas zase ali pa svojim bližnjim podarite čas za sprostitev v obliki naših darilnih bonov.

Odpri

ZDRAVJE

Postavite zdravje na prvo mesto

Zdravje je najpomembnejša vrednota. Zato v Thermani Laško – družbi dobrega počutja dajemo velik poudarek na ohranjanje zdravja in krepitev le tega. Ključ do uspeha so celoviti in individualno zasnovani zdravstveni programi in fizioterapevtske obravnave skupaj z blagodejnimi učinki edinstvenega naravnega dejavnika - naše termalne vode.

Odpri

TRAJNOSTNI TURIZEM

Trajnostna naravnanost na vsakem koraku

Številni certifikati dokazujejo, da skrbimo za trajnostni turizem na različnih področjih, tako iz vidika okoljskega, gospodarskega in socialno-kulturnega razvoja turizma. Ponosni smo, da delujemo v destinaciji Laško, ki je prejemnica platinastega priznanja Slovenia Green in se zavezujemo, da bomo trajnostno delovali tudi v prihodnje. K sodelovanju pri tem vabimo tudi naše goste.

Odpri

Blog


02.12.2022 Stresen vsakdan, hiter tempo življenja, vedno večje delovne obremenitve ter krajši zimski dnevi nam povzročajo vse slabše razpoloženje in padec energije, kar dolgoročno vpliva tudi na naše zdravje. 

21.11.2022 Bolečine v hrbtenici so ena izmed najpogostejših težav, s katerimi se prej ali slej sreča skoraj vsak odrasel človek. Bolečine nam otežujejo normalno gibanje in poslabšajo kakovost življenja, obenem pa so eden glavnih vzrokov iskanja pomoči pri zdravniku in odsotnosti z dela.

12.10.2022 Glorija pravi tudi: "Če si nekaj zares želite, vztrajajte. Osredotočite se na pot, ki je potrebna, da pridete do svojega cilja, in ne popuščajte.".