Thermana Laško vas razvaja celo poletje

Dobrodošli v svet očarljivih doživetij

Izberite romantični oddih za dva, družinske počitnice ali pa wellness oddih, ki je odlična ideja za pobeg od vsakodnevne rutine in stresnega vsakdana.

Hotel Thermana Park Laško**** Superior

V Hotelu Thermana Park**** Superior boste doživeli prefinjeno razkošje sredi Termalnega centra Thermana Park. Tukaj se bivanje prelevi v nepozabno doživetje, kjer se s sodobno eleganco in funkcionalnostjo združita razkošje in udobje. Sredi steklene kupole vas čakajo bazeni in vodna doživetja, ki osvežijo dušo in napolnijo telo z energijo. Hotel ponuja vse, kar potrebujete - od wellnessa, bazenov do kongresnega centra. Prepustite se udobju in razvajanju v Hotelu Thermana Park**** superior, kjer se luksuz združi s popolnim počutjem.
Več o hotelu

Hotel Zdravilišče Laško****

V Hotelu Zdravilišče Laško se tradicija sreča z udobjem štirih zvezdic, kjer se začne več kot 170-letna zgodba termalnega turizma. Naša srčna misija je zagotoviti varen in prijeten prostor za vse, zato smo zasnovali brezhibno dostopne prostore, ki nosijo ponosni certifikat "Invalidom prijazen hotel". Tu se vsak korak sreča s prijaznostjo, vsak trenutek s pomirjujočo sprostitvijo. Poleg tega pa vam ponujamo raznoliko ponudbo bazenov, wellness in spa storitev, savn, ter možnost okušanja zdravilne termalne vode.
Več o hotelu

Parkirišče za avtodome

Naša parkirišča za avtodome nista le prostora za parkiranje, temveč portal v svet avanture in odkrivanja. Obkroženi z naravnimi lepotami Laškeg, vam ponujamo varno zavetje za vaše gosenice na kolesih. Parkirišče ob hotelu Thermana Park vam ponuja razgled na reko Savinjo, medtem ko vas parkirišče ob Zdraviliškem parku popelje v osrčje narave. Tukaj se čas upočasni, da lahko vi uživate v vsakem trenutku, medtem ko se pripravljate na naslednjo pustolovščino.
Več o parkirišču

Nekaj za vsakega

V Thermani Laško se raznolikost paketov in prilagodljivost srečata v popolni harmoniji, da ustvarita nepozabne trenutke za pare, družine, seniorje in osebe z morebitnimi gibalnimi ali drugimi omejitvami.
Odkrijte moč edinstvene zdravilne termalne vode, ki harmonično objame telo in duha. V naročju narave doživite mir termalnega spokoja med zelenjem in svežim zrakom ter se prepustite aktivnostim, ustvarjenim za vaše udobje in užitek.
Uživajte v boju z valovi kot pravi gusarji, animacijah in raznolikih aktivnostih za vso družino. Ustvarite bogate spomine, nato pa se sprostite v naši termalni vodi, wellness storitvah in izjemni kulinariki.
Dobrodošli v romantičnem zatočišču, kjer se čas ustavi in ljubezen (ponovno) zacveti. Uživajte v intimnih trenutkih v naših ekskluzivnih wellness doživetjih, obdani z nežnim šumenjem termalne vode.

Fizioterapija & Medicina

Zavedamo se, da je zdravje največje bogastvo, zato dajemo velik poudarek na ohranjanju in krepitvi le tega.
Center medicine

Center medicine

V okviru Centra medicine v hotelu Zdravilišče Laško delujejo samoplačniške specialistične ambulante in posvetovalnice, ki skupaj z vodilnimi strokovnjaki poskrbijo za kakovostno obravnavo ter učinkovito zdravljenje.
Fizioterapija v Thermana Laško

Fizioterapija in delavna terapija

V Centru fizioterapije Zdravilišča Laško z individualnim in strokovnim pristopom specialistov, fizioterapevtov ter delovnih terapevtov zagotavljamo vrhunsko obravnavo.
Rehabilitacijska nega

Rehabilitacijska zdravstvena nega

Na Oddelku za rehabilitacijsko nego v hotelu Zdravilišče Laško pomagamo pacientom, ki potrebujejo zdravstveno nego in pomoč pri vsakodnevnih aktivnostih pri okrevanju po poškodbah in operativnih posegih.

Več kot terme

Thermana Laško je vrhunska destinacija za vse vrste dogodkov. Naša razkošna prizorišča so popolna za konference, poslovna srečanja in dogodke, kjer se delo preplete s sprostitvijo v wellnessu. Poleg tega vam pričaramo sanjsko poroko v edinstvenem okolju, ki bo zagotovo ostala v srcih vseh udeležencev. Za ljubitelje športa pa nudimo izjemne možnosti za športne priprave na naših športnih površinah.
Kongresni center Thermana Laško

Poslovni dogodki in kongresi

Thermana Laško je popolna izbira za organizacijo kongresov, poslovnih in družabnih srečanj, sestankov in seminarjev.
Sportni dogodki in priprave

Šprtne priprave in kampi

V sodelovanju z izvajalci športnih dogodkov organiziramo športne dogodke z visoko mero profesionalnosti.
Poroka v Thermana Laško

Sanjske poroke

Naj bo vajin poročni dan takšen kot sta si ga vedno želela. Naša izurjena ekipa je tukaj, da vama prisluhne in uresniči želje.

Obiščite Laško

Območje okoli Thermane Laško je polno raznolikih aktivnosti in doživetij, ki bodo zadovoljila vsak okus. Ne glede na to, ali ste ljubitelj narave, kulture ali aktivnega oddiha, vam Laško ponuja številne možnosti za raziskovanje in uživanje.
Izlet v Laško

Najlepši izleti po Sloveniji: Zakaj obiskati Laško?

Iščete navdihujoč izlet po Sloveniji? Raziskovanje naše čudovite dežele je vedno odlična zamisel, še posebej, ko lahko odkrijete skrite dragulje, kot je čarobno mesto Laško.
Najlepši izleti

Pustolovščine in doživetja v okolici Thermane Laško

V čarobnem kraju ob reki Savinji, kjer se narava prepleta s sprostitvijo, Thermana Laško ponuja več kot le oazo termalnega razvajanja.
Kam na izlet

Kam na izlet, odmik in sprostitev?

Če se sprašujete, kam na izlet in razvajanje, ko imate prost dan ali popoldne, je Laško destinacija, ki vas bo navdušila.

Zadnje zgodbe

Preberi naš blog

V objemu narave, kjer se dotikata nebo in zemlja, kjer se prepletajo vonji cvetlic in šumenje listja, se odvija edinstvena...

Preberi več

Z veseljem sporočamo, da je naš izjemni košarkar Goran Dragić, eden najbolj uspešnih slovenskih športnikov vseh časov, ponovno obogatil Zdraviliški...

Preberi več

"Zdravje ni le odsotnost bolezni, temveč celovito stanje dobrega počutja telesa, uma in duha." - Jiddu Krishnamurti Stopite v svet,...

Preberi več

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund