| Prijava na e-novice
Kopanje pod čarobno kupolo Osvežitev, poživitev in vodna zabava za vso družino. Več o bazenih in savnah
Romantično wellness razvajanje v dvoje Programi z bogato kulinariko in tretmaji, ki govorijo zgodbe Laškega. Čaka vaju razvajanje brez meja. Razišči pakete v dvoje
Izbrani programi zdravja -10% Zaupajte tradiciji ohranjanja zdravja in dobrega počutja pri ljudeh. Izkoristite popust na zbrane pakete! Razišči programe

Spletna rezervacija


Dobrodošli v svetu očarljivih doživetij

Izberite oddih v dvoje, tematske počitnice ali le wellness pobeg od stresa in vsakodnevnih obveznosti.

AKTUALNA PONUDBA BIVANJA

Priljubljeni darilni boni

BAZENI IN SAVNE

Vodne doživetja za vse generacije

Obilica vodne zabave, vodna doživetja za vso družino in kopanje pod največjo odpirajočo se stekleno kupolo v Evropi, kjer je zabava zagotovljena, ne glede na vremensko napoved. Sprostitev v blagodejni termalni vodi Laško ter v tematskih savnah, ki govorijo zgodbe Laškega – najboljše za vašo regeneracijo in revitalizacijo.

Odpri

WELLNESS

Dovolite si vzeti čas zase

Čas za umiritev telesa, sproščanje uma in regeneracijo v pomirjujočem in prijetnem ambientu wellness centra Thermane Laško. Edinstvene masaže, wellness rituali in edinstvena wellness razvajanja, ki v sebi nosijo pridih čebelarstva ter pivovarstva vas bodo popeljale do popolne sprostitve. Vzemite si čas zase ali pa svojim bližnjim podarite čas za sprostitev v obliki naših darilnih bonov.

Odpri

ZDRAVJE

Postavite zdravje na prvo mesto

Zdravje je najpomembnejša vrednota. Zato v Thermani Laško – družbi dobrega počutja dajemo velik poudarek na ohranjanje zdravja in krepitev le tega. Ključ do uspeha so celoviti in individualno zasnovani zdravstveni programi in fizioterapevtske obravnave skupaj z blagodejnimi učinki edinstvenega naravnega dejavnika - naše termalne vode.

Odpri

TRAJNOSTNI TURIZEM

Trajnostna naravnanost na vsakem koraku

Številni certifikati dokazujejo, da skrbimo za trajnostni turizem na različnih področjih, tako iz vidika okoljskega, gospodarskega in socialno-kulturnega razvoja turizma. Ponosni smo, da delujemo v destinaciji Laško, ki je prejemnica platinastega priznanja Slovenia Green in se zavezujemo, da bomo trajnostno delovali tudi v prihodnje. K sodelovanju pri tem vabimo tudi naše goste.

Odpri

Aktualno


27.09.2022 Svetovni dan turizma letos slavimo malce drugače. Z odprtjem "nove enote" družbe dobrega počutja Thermane Laško, ki bo odslej na voljo v ljubljanskem Minicityju. Otroci tam lahko skozi igro spoznajo in se vživijo v poklice receptorja, reševalca, maserja in terapevta.

27.09.2022 Podarjamo lepe nagrade v poletni nagradni igri. Prijavite se na naše e-novice in z malo sreče jeseni uživajte v privlačnih doživetjih.

19.09.2022 Savna razstruplja, regenerira in sprošča. V Savna Centru Thermana Park ne spreglejte dnevnih savna programov in vrtinčenja zraka.