parking-campers

Parkirišče za avtodome

Želite obiskati Laško in ob tem uživati v neodvisnosti, svobodi in zasebnosti bivanja v avtodomu? Dobrodošli na našem prostoru za avtodome, kjer se boste sprostili ob pogledu na reko Savinjo.

Deli

O hotelu

Lokacija hotela

Zunanje parkirišče hotela Thermana Park Laško in parkirišče ob parku pri hotelu Zdravilišče Laško.

Parkirišče

Parkirišče hotela Thermana Park Laško: POSTAJALIŠČE ZA AVTODOME - 16 vozil, 4 napajalni vozli (vsak s po dvema priključkoma za pitno vodo in štirimi priključki za elektriko) Parkirišče hotela Zdravilišče Laško: PARKIRIŠČE ZA AVTODOME - 4 vozila, 1 napajalni vozel (dva priključka za pitno vodo in štirje priključki za elektriko).

Prostorske zmogljivosti

Osnovna oprema napajalnega sanitarnega vozla: - 2 priključka za svežo pitno vodo, - 4 zunanje vtičnice 230 V/50 Hz, - omarica s stikali, števcem in varovalko do 16 A, - sifon z zapiralom proti vonjavam.

Hotelska ponudba

- možnost oskrbe z vodo (voda možna v sezoni A) in elektriko (16 A), - odstranjevanje fekalij in odpadne vode neposredno na stojišču, - ustrezna višina priključkov in odtoka, - možnost fiksnih priključkov za svežo pitno in odpadno vodo.

Paketi & ponudbe

Ceniki

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund