03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Soba VR doživetij

V hotelu Thermana Park Laško smo kot del animacije za hotelske in zunanje goste odprli Sobo VR doživetij.

V njej lahko preizkusite avtorsko delo ekipe Zgodbarjev, ki so s podporo Thermane Laško osnovali posebno doživetje virtualne resničnosti. Spoznate lahko  barvit srednji vek, čas mogočnih grofov Celjskih in zgodbo tragične ljubezni Friderika in Veronike. Ideja z naslovom "Spremeni tok zgodovine" je bila nagrajena s strani Slovenske turistične organizacije na Dnevih slovenskega turizma in predstavlja enega najbolj inovativnih turističnih produktov tega leta, uporabniku pa daje moč, da s svojimi dejanji vpliva na potek zgodovine. Prva preizkušnja, ki ga čaka, je ta, da Friderika reši iz ječe ... 

Poleg avtorske so na voljo tudi VR doživetja na temo športnih iger, sobe pobega (escape room-a), vlakca smrti in podobno!

Na voljo na povpraševanje in v razpisanih počitniških terminih (več informacij na (03) 423 2003). Cena doživetja, ki traja približno 25 minut je 9 evrov za odrasle in 6 evrov za otroke (8-15 let) ter študente.

Informacije in rezervacije termina igranja na hotelski recepciji hotela Thermana Park Laško, na emailu ali na telefonu (03) 423 2003!

VR doživetje lahko podarite v obliki darilnega bona.
 

NAKUP DARILNEGA BONA
 

friderik vr dozivetje - thermana lasko-min.png
vr dozivetje stari grad celje - thermana lasko-min.png
orozje v stolpu - vr dozivetje lasko-min.png
odpri skrinjo in spoznaj skrivnostno pot tvoje veronike - vr dozivetje lasko-min.png