| Prijava na e-novice

Soba VR doživetij

V hotelu Thermana Park Laško smo kot del animacije za hotelske in zunanje goste odprli Sobo VR doživetij. Doživetje je na voljo tudi na pristni lokaciji - Starem gradu Celje!

V njej lahko preizkusite avtorsko delo ekipe Zgodbarjev, ki so s podporo Thermane Laško osnovali posebno doživetje virtualne resničnosti. Spoznate lahko  barvit srednji vek, čas mogočnih grofov Celjskih in zgodbo tragične ljubezni Friderika in Veronike. Ideja z naslovom "Spremeni tok zgodovine" je bila nagrajena s strani Slovenske turistične organizacije na Dnevih slovenskega turizma in predstavlja enega najbolj inovativnih turističnih produktov tega leta, uporabniku pa daje moč, da s svojimi dejanji vpliva na potek zgodovine. Prva preizkušnja, ki ga čaka, je ta, da Friderika reši iz ječe ... 

Na voljo na povpraševanje in v razpisanih počitniških terminih (več informacij na (03) 423 2003). Cena doživetja, ki traja približno 25 minut je 9 evrov za odrasle in 6 evrov za otroke (8-15 let) ter študente.

Informacije in rezervacije termina igranja na hotelski recepciji hotela Thermana Park Laško, na emailu ali na telefonu (03) 423 2003!

VR doživetje lahko podarite v obliki darilnega bona.
 

NAKUP DARILNEGA BONA
 

friderik vr dozivetje - thermana lasko-min.png
vr dozivetje stari grad celje - thermana lasko-min.png
orozje v stolpu - vr dozivetje lasko-min.png
odpri skrinjo in spoznaj skrivnostno pot tvoje veronike - vr dozivetje lasko-min.png