03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Aktualno

09.09.2021

Aplikacija Moj fizioterapevt

Spoznajte mobilno aplikacijo MOJ FIZIOTERAPEVT, ki je učinkovita in preprosta za uporabo. Je podaljšek samorehabilitacije, ki vas bo dnevno spomnil na potrebno vadbo, prikazal pravilno izvedbo le te, obenem pa vam bo za vsa vprašanja, dileme in dodatne informacije preko aplikacije na voljo naš fizioterapevt.

Aplikacija MOJ FIZIOTERAPEVT vam omogoča posnetke, grafične prikaze, prilagojene vadbene načrte in navodila. Iz nabora več kot 4000 vaj bo vaš dodeljeni fizioterapevt  na podlagi vaše anamneze individualno prilagodil vadbeni načrt in ga naredil pisanega na kožo vašemu stanju.

Komu je aplikacija MOJ FIZIOTERAPEVT namenjena?
  1. Vsem, ki iz fizioterapije odhajate v domače okolje, kjer nadaljujete s samorehabilitacijo.
  2. Vsem, ki želite pri okrevanju v domačem okolju našo strokovno pomoč pri hitrejši rehabilitaciji.

Glavne prednosti uporabe:
  • Mobilna aplikacija enostavna za uporabo, vedno pri roki· Personaliziran vadbeni načrt, prilagojen vašim potrebam
  • Kontakt s fizioterapevtom za vsa vprašanja, težave, informacije
  • Vodena in strokovna samorehabilitacija v zavetju vašega doma

Kako poteka?
Terapevt vam predpiše individualni program vadbe, kateremu sledite preko mobilne aplikacije in si s tem zagotovite pravilno izvedbo vaj in hitrejše okrevanje.

Kako ostanem v stiku s terapevtom?
Aplikacija vam omogoča podajanje povratnih informacij skozi celoten rehabilitacijski proces, terapevtu pa digitalno sledenje vašega izvajanja programa in napredka.Cenik storitev telerehabilitacije:
  • Program Telerehabilitacija 1 (30-dnevni protokol vadbe v domačem okolju; namenjen pacientom po odhodu iz rehabilitacije): 39, 90 eur
  • Program Telerehabilitacija 2 (preventivni vadbeni načrt, ki vključuje 1x 60-minutni fizioterapevtski pregled in oceno stanja; prikaz in učenje vaj za domačo izvedbo; 30-dnevni protokol vadbe v domačem okolju): 99,90 eur

Dodatne informacije: 03 734 51 62 
 
JK_Thermana_Laško-15 MOJ FIZIOTERAPEVT APLIKACIJA APP 960.jpg
aplikacija-moj-fizioterapevt-terme-thermana-lasko (3).jpg

Arhiv aktualnosti

28.09.2023 V Thermani vas čakajo najlepša jesenska doživetja, ki vključujejo sproščujoče razvajanje, aktivni oddih in kulinarične poslastice. Obenem pa so na kožo pisane tudi najmlajšim, za katere poskrbi raznolika in kot jesen barvita animacija.

25.09.2023 Težko pričakovano odprtje bazenov pod edinstveno stekleno kupolo Thermane Laško je tu. Odslej so bazeni in vodna doživetja v blagodejni termalni vodi Laško, ki sprosti, razbremeni, pomaga pri razstrupljanju in zagotavlja odlično počutje, znova na voljo.

12.09.2023 Zdrav in sijoč obraz odraža vitalnost, energijo in dobro počutje. Zato smo v našo ponudbo wellness storitev dodali obrazno refleksno terapijo, primerno za vse generacije.

26.08.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 

13.07.2023 Košarkar Goran Dragić je skupaj s Thermano Laško ter preostalimi sponzorji in partnerji projekta v skladu s trajnostno filozofijo njegove dobrodelne fundacije leta 2023 začel pripravljati pravcati Gogijev drevesni gaj.