03 423 2100 | | Prijava na e-novice

Aktualno

07.09.2022

Butično Thermanino "craft" pivo

NOVOST ZA VSE LJUBITELJE PIVA

V sodelovanju s »craft« pivovarno Clef vam predstavljamo butično Thermanino »craft« pivo, pripravljeno iz skrbno izbranega hmelja in s preizkušenimi postopki varjenja.


V Thermanini preobleki sta na voljo svetla in temna različica, ki sta ime dobila po besedni premetanki imena naše družbe – Thermane. To sta:

THE MAN – Blonde Ale
Lahkotno craft pivo zlato rumene barve z okusom blage hmeljske grenčice ter prijetne sladkobe pomarančne lupinice, zvarjeno iz dveh novih vrst slovenskega hmelja Stryan Dragon in Stryan Fox, ki je odlična osvežitev v vročih poletnih dneh.
4,5 % Alc./Vol.
 
THE WOMAN – Stout
Močnejše temno craft pivo s kremasto pivsko peno in bolj polnim okusom bo razveselilo tudi najbolj zahtevne pivce. V pivu sta prepletena okusa dveh vrst hmelja: Savinjskega Goldinga in Cardinala. Za piko na i pa bodo poskrbeli praženi ječmenovi sladi, ki bodo dali pivu pridih čokolade, karamele in kave.
6 % Alc. /Vol.
 
Že na voljo v kavarnah družbe Thermana.

»Minister za zdravje opozarja:  Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!«
thermanino-pivo-the-man-woman-thermana-beer  m.png

Arhiv aktualnosti

12.09.2023 Zdrav in sijoč obraz odraža vitalnost, energijo in dobro počutje. Zato smo v našo ponudbo wellness storitev dodali obrazno refleksno terapijo, primerno za vse generacije.

26.08.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 

06.08.2023 Spoštovani, vse storitve družbe Thermana delujejo nemoteno, z izjemo bazenov v Termalnem Centru Thermana Park, ki bodo predvidoma na konec septembra.

04.08.2023 Svetovni dan turizma, vsako leto, kot praznik obeležuje vse ljudi, ki so s svojim delom, prijazno besedo in nasmehom povezani v turizmu.
 

13.07.2023 Košarkar Goran Dragić je skupaj s Thermano Laško ter preostalimi sponzorji in partnerji projekta v skladu s trajnostno filozofijo njegove dobrodelne fundacije leta 2023 začel pripravljati pravcati Gogijev drevesni gaj.