| Prijava na e-novice

Aktualno

21.07.2022

Butično Thermanino "craft" pivo

NOVOST ZA VSE LJUBITELJE PIVA

V sodelovanju s »craft« pivovarno Clef vam predstavljamo butično Thermanino »craft« pivo, pripravljeno iz skrbno izbranega hmelja in s preizkušenimi postopki varjenja.


V Thermanini preobleki sta na voljo svetla in temna različica, ki sta ime dobila po besedni premetanki imena naše družbe – Thermane. To sta:

THE MAN – Blonde Ale
Lahkotno craft pivo zlato rumene barve z okusom blage hmeljske grenčice ter prijetne sladkobe pomarančne lupinice, zvarjeno iz dveh novih vrst slovenskega hmelja Stryan Dragon in Stryan Fox, ki je odlična osvežitev v vročih poletnih dneh.
4,5 % Alc./Vol.
 
THE WOMAN – Stout
Močnejše temno craft pivo s kremasto pivsko peno in bolj polnim okusom bo razveselilo tudi najbolj zahtevne pivce. V pivu sta prepletena okusa dveh vrst hmelja: Savinjskega Goldinga in Cardinala. Za piko na i pa bodo poskrbeli praženi ječmenovi sladi, ki bodo dali pivu pridih čokolade, karamele in kave.
6 % Alc. /Vol.
 
Že na voljo v kavarnah družbe Thermana.

»Minister za zdravje opozarja:  Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!«
thermanino-pivo-the-man-woman-thermana-beer  m.png

Arhiv aktualnosti


21.07.2022 V sodelovanju s »craft« pivovarno Clef vam predstavljamo butično Thermanino »craft« pivo, pripravljeno iz skrbno izbranega hmelja in s preizkušenimi postopki varjenja.

15.06.2022 Vodna doživetja, osvežujoča zabava, kreativne delavnice in obilica prešernega smeha. Počitniško varstvo omogočamo pod okriljem naših izkušenih animatorjev.

02.06.2022 Skupaj z organizatorji akcije, ki jo pripravlja RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro, vas vabimo h glasovanju za Naj kopališče 2022!

12.05.2022 Gre za najvišji certifikat pri razvoju trajnostnega turizma. Destinacija je bila ocenjena po visokih globalnih kriterijih standarda Green Destinations.