03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Aktualno

07.09.2022

Butično Thermanino "craft" pivo

NOVOST ZA VSE LJUBITELJE PIVA

V sodelovanju s »craft« pivovarno Clef vam predstavljamo butično Thermanino »craft« pivo, pripravljeno iz skrbno izbranega hmelja in s preizkušenimi postopki varjenja.


V Thermanini preobleki sta na voljo svetla in temna različica, ki sta ime dobila po besedni premetanki imena naše družbe – Thermane. To sta:

THE MAN – Blonde Ale
Lahkotno craft pivo zlato rumene barve z okusom blage hmeljske grenčice ter prijetne sladkobe pomarančne lupinice, zvarjeno iz dveh novih vrst slovenskega hmelja Stryan Dragon in Stryan Fox, ki je odlična osvežitev v vročih poletnih dneh.
4,5 % Alc./Vol.
 
THE WOMAN – Stout
Močnejše temno craft pivo s kremasto pivsko peno in bolj polnim okusom bo razveselilo tudi najbolj zahtevne pivce. V pivu sta prepletena okusa dveh vrst hmelja: Savinjskega Goldinga in Cardinala. Za piko na i pa bodo poskrbeli praženi ječmenovi sladi, ki bodo dali pivu pridih čokolade, karamele in kave.
6 % Alc. /Vol.
 
Že na voljo v kavarnah družbe Thermana.

»Minister za zdravje opozarja:  Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!«
thermanino-pivo-the-man-woman-thermana-beer  m.png

Arhiv aktualnosti

16.11.2023 Na Dnevih slovenskega turizma, največji prireditvi pri nas, namenjeni strokovni javnosti in zaposlenim v turizmu, so slavili zaposleni Thermane.
 

14.11.2023 Nadaljujemo z obnovo prostorov fizioterapije v Zdravilišču Laško. Prenova bo potekala predvidoma do meseca aprila 2024. Hvala za razumevanje in sodelovanje.

28.09.2023 V Thermani vas čakajo najlepša pomladna doživetja, ki vključujejo sproščujoče razvajanje, aktivni oddih in kulinarične poslastice. Obenem pa so na kožo pisane tudi najmlajšim, za katere poskrbi raznolika animacija.

26.08.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 

11.07.2023 Kot doslej edino zdravilišče smo prejeli znak Prava izbira. Gre za program, ki ga NIJZ vodi skupaj s Turistično gostinsko zbornico Slovenije z namenom višanja kvalitete hrane pri turističnih in gostinskih ponudnikih.