| Prijava na e-novice

Aktualno

07.09.2022

Butično Thermanino "craft" pivo

NOVOST ZA VSE LJUBITELJE PIVA

V sodelovanju s »craft« pivovarno Clef vam predstavljamo butično Thermanino »craft« pivo, pripravljeno iz skrbno izbranega hmelja in s preizkušenimi postopki varjenja.


V Thermanini preobleki sta na voljo svetla in temna različica, ki sta ime dobila po besedni premetanki imena naše družbe – Thermane. To sta:

THE MAN – Blonde Ale
Lahkotno craft pivo zlato rumene barve z okusom blage hmeljske grenčice ter prijetne sladkobe pomarančne lupinice, zvarjeno iz dveh novih vrst slovenskega hmelja Stryan Dragon in Stryan Fox, ki je odlična osvežitev v vročih poletnih dneh.
4,5 % Alc./Vol.
 
THE WOMAN – Stout
Močnejše temno craft pivo s kremasto pivsko peno in bolj polnim okusom bo razveselilo tudi najbolj zahtevne pivce. V pivu sta prepletena okusa dveh vrst hmelja: Savinjskega Goldinga in Cardinala. Za piko na i pa bodo poskrbeli praženi ječmenovi sladi, ki bodo dali pivu pridih čokolade, karamele in kave.
6 % Alc. /Vol.
 
Že na voljo v kavarnah družbe Thermana.

»Minister za zdravje opozarja:  Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!«
thermanino-pivo-the-man-woman-thermana-beer  m.png

Arhiv aktualnosti

25.11.2022 Black Friday je tu. Le da pri nas traja kar cel vikend. Preverite ugodnosti, ki vam jih v okviru Black Friday in Cyber Monday omogočamo.

21.11.2022 Darilni boni za kopanje in pester nabor wellness storitev so vam sedaj na voljo najmanj 25% ugodneje! Odlična ideja za praznično obdarovanje najbližjih, pa tudi sebe.

15.11.2022 S ponosom z vami delimo vest, da se je pri nas odvijalo tekmovanje 69. Gostinsko-turističnega zbora Slovenije. Udeležile so se ga tudi naše sobarice in hotelski receptorji, na katere smo izjemno ponosni, saj so dosegli odlične rezultate.

10.10.2022 Minuli konec tedna smo gostili novinarje iz Združenih držav Amerike, Kanade in Italije, ki so spoznavali novo Slovenia Green Wellness turo.

27.09.2022 Svetovni dan turizma smo letos slavili malce drugače. Z odprtjem "nove enote" družbe dobrega počutja Thermane Laško, ki bo odslej na voljo v ljubljanskem Minicityju. Otroci tam lahko skozi igro spoznajo in se vživijo v poklice receptorja, reševalca, maserja in terapevta.