| Prijava na e-novice

Aktualno

12.01.2023

Doživite zimo v Laškem

Laško za naju

PONUDBA ZA PARE
Uživajta, zaplavajta pod edinstveno stekleno kupolo. Razvajajta se v savnah, kopelih in wellness doživetjih za dva. Podajta se na romantičen sprehod ali raziščita nepozabne razglede okoliških hribov. Privoščita si zdrave lokalne okuse in odlično kulinariko. Domov poleg lepih spominov odnesita izbrane izdelke z oznako Okusiti Laško. 


PREVERI PONUDBO ZA PARE

 

Laško za nas 

DRUŽINSKA PONUDBA
Skupaj z otroci čofotajte v bazenih s tobogani in vodnimi atrakcijami ali si privoščite izbrane, sproščujoče wellness programe. Aktivno odkrivajte bogato tradicijo območja na številnih pohodnih poteh in izberite raznolika doživetja za vso družino ter skupaj raziskujte lokalne okuse Laškega. 


PREVERI PONUDBO ZA DRUŽINE

Pozimi-v-Lasko.jpg

Arhiv aktualnosti

02.02.2023 Naj bo oddih le za vaju! Ob bližajočem se prazniku ljubezni si privoščita romantični vikend, prepleten z vrhunskimi kulinaričnimi doživetji in wellness razvajanji.

12.01.2023 Laško je turistična destinacija za vse letne čase. Podajte se na enodnevni izlet, kratek oddih ali daljše počitnice. Aktivno, prijetno, sproščeno.

03.01.2023 Savna razstruplja, regenerira in sprošča. V Savna Centru Thermana Park ne spreglejte dnevnih savna programov in vrtinčenja zraka. V Savna Centru Zdravilišča Laško pa so torki namenjeni izključno ženskam.

14.12.2022 Ste za praznično sladico? Sladka "kupola Thermane" je pripravljena iz lokalnih sestavin vrhunske kakovosti in označenih s certifikatom Okusiti Laško. Na voljo v kavarnah Thermane.

15.11.2022 S ponosom z vami delimo vest, da se je pri nas odvijalo tekmovanje 69. Gostinsko-turističnega zbora Slovenije. Udeležile so se ga tudi naše sobarice in hotelski receptorji, na katere smo izjemno ponosni, saj so dosegli odlične rezultate.