03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Aktualno

12.01.2023

Doživite zimo v Laškem

Laško za naju

PONUDBA ZA PARE
Uživajta, zaplavajta pod edinstveno stekleno kupolo. Razvajajta se v savnah, kopelih in wellness doživetjih za dva. Podajta se na romantičen sprehod ali raziščita nepozabne razglede okoliških hribov. Privoščita si zdrave lokalne okuse in odlično kulinariko. Domov poleg lepih spominov odnesita izbrane izdelke z oznako Okusiti Laško. 


PREVERI PONUDBO ZA PARE

 

Laško za nas 

DRUŽINSKA PONUDBA
Skupaj z otroci čofotajte v bazenih s tobogani in vodnimi atrakcijami ali si privoščite izbrane, sproščujoče wellness programe. Aktivno odkrivajte bogato tradicijo območja na številnih pohodnih poteh in izberite raznolika doživetja za vso družino ter skupaj raziskujte lokalne okuse Laškega. 


PREVERI PONUDBO ZA DRUŽINE

Pozimi-v-Lasko.jpg

Arhiv aktualnosti

16.11.2023 Na Dnevih slovenskega turizma, največji prireditvi pri nas, namenjeni strokovni javnosti in zaposlenim v turizmu, so slavili zaposleni Thermane.
 

14.11.2023 Nadaljujemo z obnovo prostorov fizioterapije v Zdravilišču Laško. Prenova bo potekala predvidoma do meseca aprila 2024. Hvala za razumevanje in sodelovanje.

28.09.2023 V Thermani vas čakajo najlepša pomladna doživetja, ki vključujejo sproščujoče razvajanje, aktivni oddih in kulinarične poslastice. Obenem pa so na kožo pisane tudi najmlajšim, za katere poskrbi raznolika animacija.

26.08.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 

11.07.2023 Kot doslej edino zdravilišče smo prejeli znak Prava izbira. Gre za program, ki ga NIJZ vodi skupaj s Turistično gostinsko zbornico Slovenije z namenom višanja kvalitete hrane pri turističnih in gostinskih ponudnikih.