| Prijava na e-novice

Aktualno

12.01.2023

Doživite zimo v Laškem

Laško za naju

PONUDBA ZA PARE
Uživajta, zaplavajta pod edinstveno stekleno kupolo. Razvajajta se v savnah, kopelih in wellness doživetjih za dva. Podajta se na romantičen sprehod ali raziščita nepozabne razglede okoliških hribov. Privoščita si zdrave lokalne okuse in odlično kulinariko. Domov poleg lepih spominov odnesita izbrane izdelke z oznako Okusiti Laško. 


PREVERI PONUDBO ZA PARE

 

Laško za nas 

DRUŽINSKA PONUDBA
Skupaj z otroci čofotajte v bazenih s tobogani in vodnimi atrakcijami ali si privoščite izbrane, sproščujoče wellness programe. Aktivno odkrivajte bogato tradicijo območja na številnih pohodnih poteh in izberite raznolika doživetja za vso družino ter skupaj raziskujte lokalne okuse Laškega. 


PREVERI PONUDBO ZA DRUŽINE

Pozimi-v-Lasko.jpg

Arhiv aktualnosti

02.06.2023 V Thermani Laško se neprestano trudimo, da sledimo strokovnim smernicam, izboljšamo izid rehabilitacije ter posameznikom ponudimo le najboljše. 

22.05.2023 Letos  obeležujemo 140 let, odkar je v Laškem zasvetila prva žarnica na elektriko proizvedeno s pomočjo naprave na vodni pogon na slovenskem ozemlju. 

18.05.2023 Uprava družbe sklicuje SKUPŠČINO delniške družbe THERMANA d.d, ki bo dne 31.5.2023 ob 14.uri v veliki sejni sobi hotela Thermana Park Laško, Zdraviliška cesta 6 v Laškem.

28.03.2023 Destinacija Laško ponuja mnoga doživetja. Med drugim tukaj najdete tudi 10 idej za pomladanski oddih. Pridite v Laško!

28.02.2023 Pričeli smo s postopno obnovo prostorov fizioterapije v Zdravilišču Laško. Prenova bo potekala predvidoma do konca julija. Hvala za razumevanje in sodelovanje.