| Prijava na e-novice

Aktualno

25.12.2021

Pomembne informacije pred prihodom

Spoštovani gostje, dobrodošli v družbi dobrega počutja.
 

PCT V KOMPLEKSU THERMANA PARK

Ob koriščenju vseh storitev v družbi Thermana velja pogoj PCT in je pred koriščenjem storitev potrebno predložiti enega izmed ustreznih dokazil*.

*Ob koriščenju storitev Thermane je v skladu z navodili pristojnih služb ob obisku potrebno predložiti enega izmed naslednjih dokazil:
1. z dokazilom o negativnem rezultatu testa PCR, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa, ali testa HAG, ki ni starejši od 24 ur od odvzema brisa;
2. z digitalnim COVID potrdilom EU v digitalni ali papirnati obliki, opremljenim s kodo QR (v nadaljnjem besedilu: EU DCP);
3. z digitalnim COVID potrdilom tretje države v digitalni ali papirnati obliki, opremljenim s kodo QR, ki vsebuje vsaj enake podatke kot EU DCP in ga je pristojni zdravstveni organ tretje države izdal v angleškem jeziku;
4. z dokazilom o cepljenju zoper COVID-19, s katerim izkazujejo, da so prejele:
‒ drugi odmerek cepiva Comirnaty proizvajalca Biontech/Pfizer, cepiva Spikevax (COVID-19 Vaccine) proizvajalca Moderna, cepiva Sputnik V proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology, cepiva CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech, cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm, cepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca ali cepiva Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca oziroma kombinacijo dveh cepiv iz te alineje. Dokazilo se pridobi takoj po prejetem drugem odmerku;
‒ odmerek cepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag. Dokazilo se pridobi z dnem cepljenja;
5. z dokazilom o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od 180 dni;
6. z dokazilom o prebolevnosti iz prejšnje točke in dokazilom o cepljenju iz 4. točke tega člena, s katerim dokazujejo, da so bile v obdobju, ki ni daljše od 180 dni od pozitivnega rezultata testa PCR oziroma od začetka simptomov, cepljene z enim odmerkom cepiva iz prve alineje 4. točke tega člena. Zaščita se vzpostavi z dnem cepljenja.

POMEMBNO:
Pogoj iz prejšnjega odstavka ne velja za osebe do vključno 12. leta.
Kot dokazilo PCT ne velja SMS sporočilo o negativnem izvidu.

Vpogled v osebni dokument za namen preverjanja točnosti podatkov izvajamo na podlagi 18. oziroma 82. člena zakona o varstvu osebnih podatkov.


(pogoji povzeti iz Uradnega lista št. 89, 3. člen in Uradni list št. 146, III. IZPOLNJEVANJE IN PREVERJANJE IZPOLNJEVANJA POGOJA PCT TER ZAGOTAVLJANJE FINANČNIH SREDSTEV, 5. člen)     


Več aktualnih informacij v povezavi s turizmom in Covid-19 na strani STO >>


NAVODILA IN PRIPOROČILA

Še enkrat hvala, ker se boste oz. ste se odločili za obisk družbe dobrega počutja. V nadaljevanju vas seznanjamo z nekaterimi priporočili in navodili, ki jih je v skladu z veljavno zakonodajo pripravila ekipa programskih vodij družbe Thermane ob strokovni pomoči Aleksandre Krznar, dr. med, specialistke infektologije, in strokovne sodelavke s področja varnosti in zdravja pri delu Vesne Brkljačič. Zagotavljamo vam, da bosta v skladu z zapisanimi priporočili vaš obisk in bivanje pri nas varna, a obenem tudi prijetna in sproščujoča.

*Spodnja dokumenta veljata za prihod na zdraviliško zdravljenje in obnovitveno rehabilitacijo ali v primeru koriščenja fizioterapevtskih in medicinskih storitev:


KOMPLEKS THERMANA PARK

Termalni Center Thermana Park (odprto tudi za dnevne obiskovalce)
Bazeni

Ponedeljek - Četrtek 10.00 - 21.00
Petek 10.00 - 22.00
Sobota in nedelja 9.00 - 21.00
 

Več o koriščenju bonov


Savna Center Thermana Park

Ponedeljek - Četrtek 11.00 - 21.00
Petek 11.00 - 22.00
Sobota in nedelja 9.00 - 21.00
 

Wellness Center Thermana Park 

Ponedeljek - Sobota 10.00 - 20.00
Nedelja 10.00 - 17.00

Za dodatne informacije in rezervacije terminov smo vam na voljo: 03 423 2045,
 

Fitnes Center hotela Thermana Park

Ponedeljek - Sobota 10.00 - 20.00
Nedelja 10.00 - 17.00

                                      

HOTEL ZDRAVILIŠČE LAŠKO

Center zdravja in dobrega počutja

Ponedeljek - Sobota 8.00 - 20.00
Nedelja 10.00 - 17.00


Termalno kopališče s savna centrom

Ponedeljek - Petek 11.00 - 20.00
Sobota in nedelja 10.00 - 20.00


V povsem prenovljenem Centru zdravja in dobrega počutja v hotelu Zdravilišče Laško so vam na voljo:

  • Širok nabor masaž in wellness ritualov, 

  • kopeli, 

  • nege obraza in telesa, 

  • solna terapija,

  • manikura, pedikura, tretmaji za oblikovanje telesa ...

 Za dodatne informacije in rezervacije terminov smo vam na voljo: 03 734 5771, .

Gostinska ponudba

Odprti sta kavarni hotela Thermana Park in v Zdravilišču Laško. V primeru lepega vremena dobrodošli tudi na Sončni terasi v hotelu Zdravilišče Laško. Strežba je mogoča tudi v naših notranjih gostinskih prostorih (ob upoštevanju trenutnih vladnih omejitev).
 
Na voljo so vam topli in hladni napitki, slaščice in hitri prigrizki. Po sistemu "to go" lahko izbirate med pestrim naborom jedi in prigrizkov - http://bit.ly/zl-togo .
Iz slaščičarne Zdravilišča Laško so vam po predhodnem naročilu na voljo tudi torte in ostale slaščice.
 

Bivanje

Odprta sta Hotel Thermana Park****superior z bazeni pod stekleno kupolo v Termalnem Centru Thermana Park in Hotel Zdravilišče Laško**** s povsem prenovljenim termalnim kopališčem in savnami.
Za informacije o paketih bivanja smo vam na voljo: , 03/423 2100.
Zdraviliško zdravljenje in obnovitvena rehabilitacija potekata normalno, skladno z vsemi potrebnimi protokoli.
 

Več o koriščenju bonov


Nakup darilnih bonov

Na voljo vam je spletna trgovina raznolikih darilnih bonov na www.thermana.si. Fizično lahko nakup darilnih bonov opravite na recepcijah hotelov Zdravilišče Laško**** in Thermana Park****superior
 

Samoplačniške posvetovalnice

Na voljo so samoplačniške posvetovalnice:
  • ORTOPEDSKA POSVETOVALNICA (ortopedi iz OB Valdoltra in dr. Marko Kotnik iz SB Celje)
  • NEVROLOŠKA POSVETOVALNICA (dr. Marko Zupan iz SB Celje)
  • NEVROKIRURŠKA POSVETOVALNICA (dr. Igor Tekavčič iz UKC Ljubljana in dr. Miodrag Aleksič iz SB Celje)

Za vse informacije o specialistih, naročanju ter potrebnem ravnanju ob prihodu na pregled pokličite 080 81 19, 03 734 5704 ali 03 734 5128.

 
Podaljšanje veljavnosti letnih/mesečnih vstopnic
Letnim in mesečnim vstopnicam (bazen in bazen+savna), ki jih zaradi zaprtja ni bilo možno koristiti, se veljavnost podaljša za čas zaprtja.

O vseh spremembah in aktualnih informacijah vas bomo hitro in pravočasno obveščali, zato vabljeni, da nas spremljate preko spletne strani www.thermana.si ali socialnih omrežij Facebook in Instagram.

Zavezani smo k odgovornemu, varnemu in zelenemu turizmu. Zato uporabljamo znak Green&Safe, ki simbolizira naše visoke higienske standarde in trajnostno naravnanost do okolja, v katerem živimo. Nakazuje varnost destinacije Laško, ki je zaupanja vredna, saj omogoča varen in obenem še vedno prijeten obisk. 

Dobrodošli.

Ekipa Thermane
thermana-green-safe-choice 940.png