| Prijava na e-novice

Aktualno

01.12.2020

Izdana serija knjižic: Vaje za vratno hrbtenico, spodnje okončine, ledveno hrbtenico

Bolečine v križu in vratu so težave, s katerimi se sooča vedno več ljudi. Povzročajo slabo počutje ter so najpogostejši razlog za odsotnost z dela ter nižjo kvaliteto življenja.

Ker verjamemo v moč preventive, smo na podlagi več kot 60 let medicinske rehabilitacije in številnih izkušenj z gosti v postopkih rehabilitacije izdali serijo knjižic, namenjenih domači uporabi. Zaznali smo namreč potrebo po vodniku, ki bi posameznikom tudi v domačem okolju pomagal in jih usmerjal pri krepitvi posameznih delov telesa.

Eva Jereb in Samir Subaie, diplomirana fizioterapevta Thermane Laško, sta pripravila tematske vodnike z vajami za ledveno in vratno hrbtenico. Ker med naše reference umeščamo tudi veliko rehabilitacij poškodb spodnje okončine, je tudi na to temo nastal temeljit vodnik, namenjen vzdrževanju in pridobivanju mišične moči.

Vaje za vratno hrbtenico (8 evrov), vaje za spodnje okončine (12 evrov) in vaje za ledveno hrbtenico (12 evrov) so na voljo na
  • recepciji Centra medicine, hotelski recepciji hotela Zdravilišče Laško ter kopališki recepciji Centra zdravja in dobrega počutja,
  • možno je tudi naročilo preko (plačilo po predračunu ali povzetju).
Nakup 2 vodnikov (po lastni izbiri) prinaša 20% popust, pri nakupu katerih koli 3 vodnikov vam priznamo 30% popust.

Vabljeni k nakupu.
 
vaje-za-zdravo-hrbtenico 940_copy_1.jpg

Arhiv aktualnosti

15.06.2022 Vodna doživetja, osvežujoča zabava, kreativne delavnice in obilica prešernega smeha. Počitniško varstvo omogočamo pod okriljem naših izkušenih animatorjev.

10.06.2022 Zdaj je čas, za nova doživetja in lepe spomine. Zanje lahko le še do konca meseca izkoristite turistične bone in bone21.

02.06.2022 Skupaj z organizatorji akcije, ki jo pripravlja RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro, vas vabimo h glasovanju za Naj kopališče 2022!

12.05.2022 Gre za najvišji certifikat pri razvoju trajnostnega turizma. Destinacija je bila ocenjena po visokih globalnih kriterijih standarda Green Destinations.

11.05.2022 Vašemu otroku pričaramo čarobno praznovanje rojstnega dne. V Thermani poskrbimo za nepozabno rojstnodnevno doživetje, zabavo in smeh.