| Prijava na e-novice

Aktualno

01.12.2020

Izdana serija knjižic: Vaje za vratno hrbtenico, spodnje okončine, ledveno hrbtenico

Bolečine v križu in vratu so težave, s katerimi se sooča vedno več ljudi. Povzročajo slabo počutje ter so najpogostejši razlog za odsotnost z dela ter nižjo kvaliteto življenja.

Ker verjamemo v moč preventive, smo na podlagi več kot 60 let medicinske rehabilitacije in številnih izkušenj z gosti v postopkih rehabilitacije izdali serijo knjižic, namenjenih domači uporabi. Zaznali smo namreč potrebo po vodniku, ki bi posameznikom tudi v domačem okolju pomagal in jih usmerjal pri krepitvi posameznih delov telesa.

Eva Jereb in Samir Subaie, diplomirana fizioterapevta Thermane Laško, sta pripravila tematske vodnike z vajami za ledveno in vratno hrbtenico. Ker med naše reference umeščamo tudi veliko rehabilitacij poškodb spodnje okončine, je tudi na to temo nastal temeljit vodnik, namenjen vzdrževanju in pridobivanju mišične moči.

Vaje za vratno hrbtenico (8 evrov), vaje za spodnje okončine (12 evrov) in vaje za ledveno hrbtenico (12 evrov) so na voljo na
  • recepciji Centra medicine, hotelski recepciji hotela Zdravilišče Laško ter kopališki recepciji Centra zdravja in dobrega počutja,
  • možno je tudi naročilo preko (plačilo po predračunu ali povzetju).
Nakup 2 vodnikov (po lastni izbiri) prinaša 20% popust, pri nakupu katerih koli 3 vodnikov vam priznamo 30% popust.

Vabljeni k nakupu.
 
vaje-za-zdravo-hrbtenico 940_copy_1.jpg

Arhiv aktualnosti

21.11.2022 Darilni boni za kopanje in pester nabor wellness storitev so vam sedaj na voljo najmanj 25% ugodneje! Odlična ideja za praznično obdarovanje najbližjih, pa tudi sebe.

15.11.2022 S ponosom z vami delimo vest, da se je pri nas odvijalo tekmovanje 69. Gostinsko-turističnega zbora Slovenije. Udeležile so se ga tudi naše sobarice in hotelski receptorji, na katere smo izjemno ponosni, saj so dosegli odlične rezultate.

10.10.2022 Minuli konec tedna smo gostili novinarje iz Združenih držav Amerike, Kanade in Italije, ki so spoznavali novo Slovenia Green Wellness turo.

27.09.2022 Svetovni dan turizma smo letos slavili malce drugače. Z odprtjem "nove enote" družbe dobrega počutja Thermane Laško, ki bo odslej na voljo v ljubljanskem Minicityju. Otroci tam lahko skozi igro spoznajo in se vživijo v poklice receptorja, reševalca, maserja in terapevta.

19.09.2022 Savna razstruplja, regenerira in sprošča. V Savna Centru Thermana Park ne spreglejte dnevnih savna programov in vrtinčenja zraka. V Savna Centru Zdravilišča Laško pa so torki namenjeni izključno ženskam.