| Prijava na e-novice

Aktualno

01.12.2020

Izdana serija knjižic: Vaje za vratno hrbtenico, spodnje okončine, ledveno hrbtenico

Bolečine v križu in vratu so težave, s katerimi se sooča vedno več ljudi. Povzročajo slabo počutje ter so najpogostejši razlog za odsotnost z dela ter nižjo kvaliteto življenja.

Ker verjamemo v moč preventive, smo na podlagi več kot 60 let medicinske rehabilitacije in številnih izkušenj z gosti v postopkih rehabilitacije izdali serijo knjižic, namenjenih domači uporabi. Zaznali smo namreč potrebo po vodniku, ki bi posameznikom tudi v domačem okolju pomagal in jih usmerjal pri krepitvi posameznih delov telesa.

Eva Jereb in Samir Subaie, diplomirana fizioterapevta Thermane Laško, sta pripravila tematske vodnike z vajami za ledveno in vratno hrbtenico. Ker med naše reference umeščamo tudi veliko rehabilitacij poškodb spodnje okončine, je tudi na to temo nastal temeljit vodnik, namenjen vzdrževanju in pridobivanju mišične moči.

Vaje za vratno hrbtenico (8 evrov), vaje za spodnje okončine (12 evrov) in vaje za ledveno hrbtenico (12 evrov) so na voljo na
  • recepciji Centra medicine, hotelski recepciji hotela Zdravilišče Laško ter kopališki recepciji Centra zdravja in dobrega počutja,
  • možno je tudi naročilo preko (plačilo po predračunu ali povzetju).
Nakup 2 vodnikov (po lastni izbiri) prinaša 20% popust, pri nakupu katerih koli 3 vodnikov vam priznamo 30% popust.

Vabljeni k nakupu.
 
vaje-za-zdravo-hrbtenico 940_copy_1.jpg