03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Aktualno

16.11.2023

Nagrajeni zaposleni Thermane

Na Dnevih slovenskega turizma, največji prireditvi pri nas, namenjeni strokovni javnosti in zaposlenim v turizmu, so slavili zaposleni Thermane.

Strokovnih tekmovanj, ki so potekala v okviru jubilejnega 70. Gostinsko turističnega zbora GTZ 2023 so se udeležili naši zaposleni in dosegli odlične rezultate!

V pripravi jedi iz ponve je kuhar Ognjen Spasojevič osvojil srebrno priznanje 
V pripravi burgerja je kuhar Uroš Deželak osvojil najboljši rezultat med vsemi tekmovalci - osvojil je tako zlato priznanje kot tudi zlato medaljo.

Njun mentor: Iztok Gumzej.

V tekmovanju v pripravi hotelske sobe je hotelska gospodinja Enida Morina osvojila srebrno priznanje in bronasto medaljo.
Hotelska gospodinja Jasmina Zorko pa je osvojila najboljši rezultat med vsemi tekmovalkami  ter osvojila zlato priznanje in zlato medaljo. 

Njuni mentorici Edisa Bašič in Barbara Koprivc. 

Iskrene čestitke!

Turistično gostinska zbornica Slovenije je v sklopu Dnevov slovenskega turizma podelila najvišja priznanja zaposlenim v gostinstvu, hotelirstvu in turizmu.

Za posebne dosežke pri delu in doprinos k dvigu kakovosti storitve so priznanja prejele naše zaposlene, katerih delo je bilo s strani stroke prepoznano kot zelo kvalitetno in predano.

Priznanje so prejele: 
Zdenka Zalokar, vodja strežbe v hotelu Zdravilišče Laško 
Marta Šeško, natakarica v hotelu Zdravilišče Laško 
Helena Deželak, pomočnica vodje kuhinje v hotelu Zdravilišče Laško
Mira Videc, slaščičarna mojstrica, 
Silva Mesarec, hotelska gospodinja
in 
Rozalija Hohkraut, hotelska gospodinja.

Iskreno čestitamo in smo neizmerno ponosni, da skupaj z vami soustvarjamo družbo dobrega počutja. 
gtz nagrajenca 2023_ognjen in uroš_copy_1.jpg
gtz nagrajenci 2023.jpg
jasmina in enida_gtz zmagovalki sobarice 2023.jpg

Arhiv aktualnosti

28.11.2023 Ob vstopu v veseli december bo Laško zasijalo v praznični podobi. Na trgu pod grajskim gričem se bodo prižgale lučke, ki bodo pričarale čarobno vzdušje.

16.11.2023 Na Dnevih slovenskega turizma, največji prireditvi pri nas, namenjeni strokovni javnosti in zaposlenim v turizmu, so slavili zaposleni Thermane.
 

15.11.2023 Darilni boni za kopanje in pester nabor wellness storitev so vam sedaj na voljo najmanj 25% ugodneje! Odlična ideja za praznično obdarovanje najbližjih, pa tudi sebe. Nakup je možen do 10.1.2024.

14.11.2023 Nadaljujemo z obnovo prostorov fizioterapije v Zdravilišču Laško. Prenova bo potekala predvidoma do meseca aprila 2024. Hvala za razumevanje in sodelovanje.

06.10.2023 Obiščite Laško ter izkusite jesenska doživetja za družine, pare ter za vse, ki si želijo aktivno obarvanega oddiha.