03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Aktualno

28.09.2023

Najlepše jesenske družinske počitnice v bazenih pod stekleno kupolo

Že načrtujete, kje boste preživeli jesenske družinske počitnice?

Pri nas na vas čakajo najlepša jesenska doživetja, ki vključujejo sproščujoče razvajanje, aktivni oddih in kulinarične poslastice. Obenem pa so na kožo pisane tudi najmlajšim, za katere poskrbi raznolika in kot jesen barvita animacija.
 
Prva postojanka: Bazeni pod kupolo
Prva obveznost na oddihu v Thermani Laško je skok v blagodejno termalno vodo Laško. Na več kot 2200m2 vodnih površin najdete zabavo in sprostitev za vso družino. Bazeni, whirpooli, hitra reka, valovni bazen, čofotališče za najmlajše in še mnogo več se nahaja pod slikovito in edinstveno odpirajočo se stekleno kupolo, ki predstavlja izjemno kuliso za sproščanje v termalni vodi Laško, za katero obstajajo celo znanstveni dokazi, da dobrodejno vplivajo na naše počutje.
 
Žur za najmlajše
Če dopustujete z otroki, vemo, kakšna so »pravila igre«. Zadovoljen otrok = zadovoljen starš. Strah, da bi bilo otrokom v Thermani Laško dolgčas, je povsem odveč. Po mnogih vodnih vragolijah v bazenih je čas za obisk številnih plesnih in ustvarjalnih delavnic, ogled gledaliških predstav in mini cluba, kjer najmlajše nestrpno pričakujeta otroški maskoti Vodomček in Vodomčica …  Za piko na i svoje najmlajše popeljite še na otroško čokoladno masažo ali katero drugo otroško wellness storitev, v katerih lahko otroci uživajo  v družbi staršev. Več informacij o ponudbi za otroke >>
 
Sprostitev za »ta velike«
Ko poskrbimo za zabavo otrok, je čas za lastno sprostitev. Na voljo so številni wellness tretmaji , med katerimi s ponosom izpostavijo hišne rituale, kot sta Vrelec mladosti in Dotik petih elementov. 120-minutna tretmaja poskrbita za popolno regeneracijo telesa in sta plod dela Thermaninih wellness terapevtov. Tu so še edinstveni pivovski wellness tretmaji, ki izžarevajo tradicijo in dediščino pivovarskega Laškega. Zgodbe Laškega lahko »prebirate« v savna centru, kjer lahko okrepite imunsko odpornost v pestrem naboru savn in vodenih savna programov.

Prebudite raziskovalni duh!
In ko se naužijemo vodnih vragolij, whirpoolov, divjih rek in wellness užitkov, je čas, da se odpravimo ven. Na svež zrak, v jesenske barve odete gozdove, ki se nahajajo v okolici hotelov. Sama destinacija ponuja paleto ležernih sprehajalnih in aktivnih pohodniških poti, pa tudi pestre družinske izlete, pri katerih na primer spoznavamo življenje čebel, iščemo rudniškega škrata med rudniškimi rovi …
 
Želite izvedeti več o doživetjih v bližnji okolici? Kliknite tukaj >> 
 
Spremenite tok zgodovine
 V hotelu Thermana Park Laško se nahaja soba VR doživetij, kjer se lahko skupaj z otroci preizkusimo v različnih igrah virtualne resničnosti.
 
Najpopularnejša igra je definitivno avtorsko delo ekipe Zgodbarji, ki nas popelje v barvit srednji vek, čas mogočnih Celjskih grofov ter v zgodbo tragične ljubezni med Friderikom in Veroniko.
 
Za vse, ki imajo radi kanček adrenalina priporočamo divjo vožnjo z vlakcem smrti, za športne navdušence pa je na voljo pester izbor športnih iger.
 
Otroka tobogan_copy_1.jpg
Thermana_Ana-Ziga_Koren-220518-0196.jpg
mini club in rajanje_copy_1.jpg

Arhiv aktualnosti

28.11.2023 Ob vstopu v veseli december bo Laško zasijalo v praznični podobi. Na trgu pod grajskim gričem se bodo prižgale lučke, ki bodo pričarale čarobno vzdušje.

16.11.2023 Na Dnevih slovenskega turizma, največji prireditvi pri nas, namenjeni strokovni javnosti in zaposlenim v turizmu, so slavili zaposleni Thermane.
 

15.11.2023 Darilni boni za kopanje in pester nabor wellness storitev so vam sedaj na voljo najmanj 25% ugodneje! Odlična ideja za praznično obdarovanje najbližjih, pa tudi sebe. Nakup je možen do 10.1.2024.

14.11.2023 Nadaljujemo z obnovo prostorov fizioterapije v Zdravilišču Laško. Prenova bo potekala predvidoma do meseca aprila 2024. Hvala za razumevanje in sodelovanje.

06.10.2023 Obiščite Laško ter izkusite jesenska doživetja za družine, pare ter za vse, ki si želijo aktivno obarvanega oddiha.