| Prijava na e-novice

Aktualno

12.09.2022

Naše medene zgodbe

V počastitev 120. obletnice delovanja Čebelarskega društva Laško, s katerimi nas odlikuje odlično sodelovanje, v septembru izpostavljamo naše medene wellness in kulinarične zgodbe.
 
MEDENI WELLNESS
V Thermani Laško smo v skladu s čebelam prijazno filozofijo kot prvi v Sloveniji razvili edinstvena medena razvajanja. Med ne deluje zdravilno le v telesu, temveč tudi na njem. Je prava zakladnica zdravja, v naših wellness centrih pa lahko uživate v wellness tretmajih razstrupljanja z medom, medeni masaži s pilingom in medeni kopeli.
 
medena masaža

Rezervacije in dodatne informacije o medenih wellness tretmajih:
+386 3 734 5771

 
Hladnejši dnevi vabijo v naše tematske savne, ki razbremenijo in sprostijo. V septembru je na voljo dodaten program z medeno oblogo v turški savni, po programu vrtinčenja zraka v savni Kristal pa gostom postrežemo z osvežujočo medeno limonado, certificirano z znakom kakovosti Okusiti Laško.
Ne spreglejte prenovljene podobe savne Sanarium, ki mu je v čast čebelarski tradiciji dodan prav poseben motiv satovja.
 


MEDENA KULINARIKA
Med – izjemna sestavina tudi v kulinaričnem svetu, je nepogrešljiv del medenega menija, ki je na voljo v A la carte restavraciji hotela Thermana Park.
Preizkusite hišno sladico in destinacijsko slaščico Laškega – Laško medenko, obogateno z medom lokalnega izvora in nosilko certifikata kakovosti Okusiti Laško.  Na voljo je v naših kavarnah.


 
V mesecu septembru pa lahko v kavarnah Thermane uživate še v eni medeni poslastici – dobro znani slaščici Čebelji pik.VODENI SPREHODI PO VRTU MEDOVITIH RASTLIN
Ob 120. obletnici Čebelarskega društva Laško vas bodo marljivi čebelarji popeljali na voden ogled vrta medovitih rastlin, ki se nahaja ob robu Zdraviliškega parka in vam zaupali nekaj podrobnosti iz življenja pridnih čebel. Voden ogled je brezplačen.

 
Datumi vodenega ogleda: 8., 15., 22. in 29. september. Ogled se začne ob 16.30 z zborom v avli hotela Zdravilišče Laško.
 
Vabljeni!
 

Arhiv aktualnosti

27.09.2022 Svetovni dan turizma letos slavimo malce drugače. Z odprtjem "nove enote" družbe dobrega počutja Thermane Laško, ki bo odslej na voljo v ljubljanskem Minicityju. Otroci tam lahko skozi igro spoznajo in se vživijo v poklice receptorja, reševalca, maserja in terapevta.

27.09.2022 Podarjamo lepe nagrade v poletni nagradni igri. Prijavite se na naše e-novice in z malo sreče jeseni uživajte v privlačnih doživetjih.

19.09.2022 Savna razstruplja, regenerira in sprošča. V Savna Centru Thermana Park ne spreglejte dnevnih savna programov in vrtinčenja zraka.

12.09.2022 V počastitev 120. obletnice delovanja Čebelarskega društva Laško, s katerimi nas odlikuje odlično sodelovanje, v septembru izpostavljamo naše medene wellness in kulinarične zgodbe.

07.09.2022 V sodelovanju s »craft« pivovarno Clef vam predstavljamo butično Thermanino »craft« pivo, pripravljeno iz skrbno izbranega hmelja in s preizkušenimi postopki varjenja.