| Prijava na e-novice

Aktualno

12.09.2022

Naše medene zgodbe

V počastitev 120. obletnice delovanja Čebelarskega društva Laško, s katerimi nas odlikuje odlično sodelovanje, v septembru izpostavljamo naše medene wellness in kulinarične zgodbe.
 
MEDENI WELLNESS
V Thermani Laško smo v skladu s čebelam prijazno filozofijo kot prvi v Sloveniji razvili edinstvena medena razvajanja. Med ne deluje zdravilno le v telesu, temveč tudi na njem. Je prava zakladnica zdravja, v naših wellness centrih pa lahko uživate v wellness tretmajih razstrupljanja z medom, medeni masaži s pilingom in medeni kopeli.
 
medena masaža

Rezervacije in dodatne informacije o medenih wellness tretmajih:
+386 3 734 5771

 
Hladnejši dnevi vabijo v naše tematske savne, ki razbremenijo in sprostijo. V septembru je na voljo dodaten program z medeno oblogo v turški savni, po programu vrtinčenja zraka v savni Kristal pa gostom postrežemo z osvežujočo medeno limonado, certificirano z znakom kakovosti Okusiti Laško.
Ne spreglejte prenovljene podobe savne Sanarium, ki mu je v čast čebelarski tradiciji dodan prav poseben motiv satovja.
 


MEDENA KULINARIKA
Med – izjemna sestavina tudi v kulinaričnem svetu, je nepogrešljiv del medenega menija, ki je na voljo v A la carte restavraciji hotela Thermana Park.
Preizkusite hišno sladico in destinacijsko slaščico Laškega – Laško medenko, obogateno z medom lokalnega izvora in nosilko certifikata kakovosti Okusiti Laško.  Na voljo je v naših kavarnah.


 
V mesecu septembru pa lahko v kavarnah Thermane uživate še v eni medeni poslastici – dobro znani slaščici Čebelji pik.VODENI SPREHODI PO VRTU MEDOVITIH RASTLIN
Ob 120. obletnici Čebelarskega društva Laško vas bodo marljivi čebelarji popeljali na voden ogled vrta medovitih rastlin, ki se nahaja ob robu Zdraviliškega parka in vam zaupali nekaj podrobnosti iz življenja pridnih čebel. Voden ogled je brezplačen.

 
Datumi vodenega ogleda: 8., 15., 22. in 29. september. Ogled se začne ob 16.30 z zborom v avli hotela Zdravilišče Laško.
 
Vabljeni!
 

Arhiv aktualnosti

28.02.2023 Pričeli smo s postopno obnovo prostorov fizioterapije v Zdravilišču Laško. Prenova bo potekala predvidoma do konca julija. Hvala za razumevanje in sodelovanje.

27.02.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 


02.02.2023 Naj bo tokratni oddih le za vaju! Privoščita si romantični vikend v dvoje, prepleten z vrhunskimi kulinaričnimi doživetji in wellness razvajanji.

12.01.2023 Laško je turistična destinacija za vse letne čase. Podajte se na enodnevni izlet, kratek oddih ali daljše počitnice. Aktivno, prijetno, sproščeno.