03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Aktualno

12.09.2022

Naše medene zgodbe


 
MEDENI WELLNESS
V Thermani Laško smo v skladu s čebelam prijazno filozofijo kot prvi v Sloveniji razvili edinstvena medena razvajanja. Med ne deluje zdravilno le v telesu, temveč tudi na njem. Je prava zakladnica zdravja, v naših wellness centrih pa lahko uživate v wellness tretmajih razstrupljanja z medom, medeni masaži s pilingom in medeni kopeli.
 
medena masaža

Rezervacije in dodatne informacije o medenih wellness tretmajih:
+386 3 734 5771

 
Naše tematske savne razbremenijo in sprostijo. Ne spreglejte prenovljene podobe savne Sanarium, ki mu je v čast čebelarski tradiciji dodan prav poseben motiv satovja.
 


MEDENA KULINARIKA
Med – izjemna sestavina tudi v kulinaričnem svetu, je nepogrešljiv del medenega menija, ki je na voljo v A la carte restavraciji hotela Thermana Park.
Preizkusite hišno sladico in destinacijsko slaščico Laškega – Laško medenko, obogateno z medom lokalnega izvora in nosilko certifikata kakovosti Okusiti Laško.  Na voljo je v naših kavarnah.


 
SPREHODI PO VRTU MEDOVITIH RASTLIN
Ob robu Zdraviliškega parka najdete vrt medovitih rastlin. O življenju pripovedujejo tudi čebelje uganke, na kožo pisane najmlajšim in pripravljene po načelih dostopnosti tudi za slebe in slabovidne. Vabljeni k pohajkovanju po Zdraviliškem parku, zasajenem z drevjem, grmičevjem in zasadi medonosnih trajnic.

 
Datumi vodenega ogleda: 8., 15., 22. in 29. september. Ogled se začne ob 16.30 z zborom v avli hotela Zdravilišče Laško.
 
Vabljeni!
 

Arhiv aktualnosti

16.11.2023 Na Dnevih slovenskega turizma, največji prireditvi pri nas, namenjeni strokovni javnosti in zaposlenim v turizmu, so slavili zaposleni Thermane.
 

14.11.2023 Nadaljujemo z obnovo prostorov fizioterapije v Zdravilišču Laško. Prenova bo potekala predvidoma do meseca aprila 2024. Hvala za razumevanje in sodelovanje.

28.09.2023 V Thermani vas čakajo najlepša pomladna doživetja, ki vključujejo sproščujoče razvajanje, aktivni oddih in kulinarične poslastice. Obenem pa so na kožo pisane tudi najmlajšim, za katere poskrbi raznolika animacija.

26.08.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 

11.07.2023 Kot doslej edino zdravilišče smo prejeli znak Prava izbira. Gre za program, ki ga NIJZ vodi skupaj s Turistično gostinsko zbornico Slovenije z namenom višanja kvalitete hrane pri turističnih in gostinskih ponudnikih.