| Prijava na e-novice

Aktualno

27.09.2022

NOVO: Hiška dobrega počutja v ljubljanskem Minicity-ju

Svetovni dan turizma letos smo letos obeležili malce drugače. Z odprtjem "nove enote" družbe dobrega počutja Thermane Laško, ki bo odslej na voljo v ljubljanskem Minicityju.

V uporabo najmlajšim smo predali hiško dobrega počutja Thermane Laško, v kateri bodo otroci na poučen, didaktičen in zanimiv način spoznavali poklice v turizmu ter širili razumevanje o tem, zakaj je dobro počutje zelo pomembno in kako ga lahko na različne načine tudi dosežemo.

Z veseljem smo vstopili v družino Minicity in se veselimo otroškega vrveža v Thermanini hiški dobrega počutja. Pri zasnovi in opremi slednje smo sodelovali s podjetjema Studio List in Arhisana, ki jih je pri oblikovanju hiške vodil prikaz ključnih elementov in najbolj prepoznavnih dejavnosti Thermane. V hiški dobrega počutja tako otroke vodimo skozi različne prostore Thermane, kot so recepcija, garderoba, bazenski kompleks z veliko stekleno kupolo in prostore za wellness razvajanje. Da se otroci lažje vživijo v poklice receptorja, reševalca, maserja in terapevta sta jim v pomoč otroški maskoti Vodomec in Vodomka.  Osrednja komponenta hiške dobrega počutja pa je kakopak kupola, eden izmed najbolj prepoznavnih vizualnih oziroma arhitekturnih elementov družbe Thermana. Kupola v hiški dobrega počutja je narejena iz lesa, v razpoznavni obliki prave steklene kupole in umeščena na vhod, kjer nemudoma pritegne pozornost obiskovalcev Minicity-ja.

Hiška dobrega počutja Thermane Laško  je korak bliže k dodatnemu utrjevanju blagovne znamke Thermana d. d. in večji prepoznavnosti družbe dobrega počutja tudi z vidika otrok, ki pestrost naših storitev tako spoznavajo na njim najbolj prijazen in doumljiv način - skozi igro.

 

Dobrodošli v Thermani Laško - družbi dobrega počutja. In odslej dobrodošli tudi v hiški dobrega počutja, ki je za otroke in starše na voljo v Minicityju v ljubljanskem BTC-ju.

BTC City, Dvorana A
Ameriška ulica 13
1000 Ljubljana
+386 41 377 366

Za pomoč pri idejni zasnovi in oblikovanju hiške dobrega počutja se zahvaljujemo Studiu List in Arhisani.
otvoritev_hiske_dobrega_pocutja_thermane_v_minicityu (2).jpg
otvoritev_hiske_dobrega_pocutja_thermane_v_minicityu (3).jpg
otvoritev_hiske_dobrega_pocutja_thermane_v_minicityu (1).jpg
hiska dobrega pocutja thermane v minicity 2.jpg

Arhiv aktualnosti

22.05.2023 Letos  obeležujemo 140 let, odkar je v Laškem zasvetila prva žarnica na elektriko proizvedeno s pomočjo naprave na vodni pogon na slovenskem ozemlju. 

18.05.2023 Uprava družbe sklicuje SKUPŠČINO delniške družbe THERMANA d.d, ki bo dne 31.5.2023 ob 14.uri v veliki sejni sobi hotela Thermana Park Laško, Zdraviliška cesta 6 v Laškem.

28.03.2023 Destinacija Laško ponuja mnoga doživetja. Med drugim tukaj najdete tudi 10 idej za pomladanski oddih. Pridite v Laško!

28.02.2023 Pričeli smo s postopno obnovo prostorov fizioterapije v Zdravilišču Laško. Prenova bo potekala predvidoma do konca julija. Hvala za razumevanje in sodelovanje.

27.02.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti.