03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Aktualno

27.09.2022

NOVO: Hiška dobrega počutja v ljubljanskem Minicity-ju

Svetovni dan turizma letos smo letos obeležili malce drugače. Z odprtjem "nove enote" družbe dobrega počutja Thermane Laško, ki bo odslej na voljo v ljubljanskem Minicityju.

V uporabo najmlajšim smo predali hiško dobrega počutja Thermane Laško, v kateri bodo otroci na poučen, didaktičen in zanimiv način spoznavali poklice v turizmu ter širili razumevanje o tem, zakaj je dobro počutje zelo pomembno in kako ga lahko na različne načine tudi dosežemo.

Z veseljem smo vstopili v družino Minicity in se veselimo otroškega vrveža v Thermanini hiški dobrega počutja. Pri zasnovi in opremi slednje smo sodelovali s podjetjema Studio List in Arhisana, ki jih je pri oblikovanju hiške vodil prikaz ključnih elementov in najbolj prepoznavnih dejavnosti Thermane. V hiški dobrega počutja tako otroke vodimo skozi različne prostore Thermane, kot so recepcija, garderoba, bazenski kompleks z veliko stekleno kupolo in prostore za wellness razvajanje. Da se otroci lažje vživijo v poklice receptorja, reševalca, maserja in terapevta sta jim v pomoč otroški maskoti Vodomec in Vodomka.  Osrednja komponenta hiške dobrega počutja pa je kakopak kupola, eden izmed najbolj prepoznavnih vizualnih oziroma arhitekturnih elementov družbe Thermana. Kupola v hiški dobrega počutja je narejena iz lesa, v razpoznavni obliki prave steklene kupole in umeščena na vhod, kjer nemudoma pritegne pozornost obiskovalcev Minicity-ja.

Hiška dobrega počutja Thermane Laško  je korak bliže k dodatnemu utrjevanju blagovne znamke Thermana d. d. in večji prepoznavnosti družbe dobrega počutja tudi z vidika otrok, ki pestrost naših storitev tako spoznavajo na njim najbolj prijazen in doumljiv način - skozi igro.

 

Dobrodošli v Thermani Laško - družbi dobrega počutja. In odslej dobrodošli tudi v hiški dobrega počutja, ki je za otroke in starše na voljo v Minicityju v ljubljanskem BTC-ju.

BTC City, Dvorana A
Ameriška ulica 13
1000 Ljubljana
+386 41 377 366

Za pomoč pri idejni zasnovi in oblikovanju hiške dobrega počutja se zahvaljujemo Studiu List in Arhisani.
otvoritev_hiske_dobrega_pocutja_thermane_v_minicityu (2).jpg
otvoritev_hiske_dobrega_pocutja_thermane_v_minicityu (3).jpg
otvoritev_hiske_dobrega_pocutja_thermane_v_minicityu (1).jpg
hiska dobrega pocutja thermane v minicity 2.jpg

Arhiv aktualnosti

16.11.2023 Na Dnevih slovenskega turizma, največji prireditvi pri nas, namenjeni strokovni javnosti in zaposlenim v turizmu, so slavili zaposleni Thermane.
 

14.11.2023 Nadaljujemo z obnovo prostorov fizioterapije v Zdravilišču Laško. Prenova bo potekala predvidoma do meseca aprila 2024. Hvala za razumevanje in sodelovanje.

28.09.2023 V Thermani vas čakajo najlepša pomladna doživetja, ki vključujejo sproščujoče razvajanje, aktivni oddih in kulinarične poslastice. Obenem pa so na kožo pisane tudi najmlajšim, za katere poskrbi raznolika animacija.

26.08.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 

11.07.2023 Kot doslej edino zdravilišče smo prejeli znak Prava izbira. Gre za program, ki ga NIJZ vodi skupaj s Turistično gostinsko zbornico Slovenije z namenom višanja kvalitete hrane pri turističnih in gostinskih ponudnikih.