| Prijava na e-novice

Aktualno

27.09.2022

NOVO: Hiška dobrega počutja v ljubljanskem Minicity-ju

Svetovni dan turizma letos smo letos obeležili malce drugače. Z odprtjem "nove enote" družbe dobrega počutja Thermane Laško, ki bo odslej na voljo v ljubljanskem Minicityju.

V uporabo najmlajšim smo predali hiško dobrega počutja Thermane Laško, v kateri bodo otroci na poučen, didaktičen in zanimiv način spoznavali poklice v turizmu ter širili razumevanje o tem, zakaj je dobro počutje zelo pomembno in kako ga lahko na različne načine tudi dosežemo.

Z veseljem smo vstopili v družino Minicity in se veselimo otroškega vrveža v Thermanini hiški dobrega počutja. Pri zasnovi in opremi slednje smo sodelovali s podjetjema Studio List in Arhisana, ki jih je pri oblikovanju hiške vodil prikaz ključnih elementov in najbolj prepoznavnih dejavnosti Thermane. V hiški dobrega počutja tako otroke vodimo skozi različne prostore Thermane, kot so recepcija, garderoba, bazenski kompleks z veliko stekleno kupolo in prostore za wellness razvajanje. Da se otroci lažje vživijo v poklice receptorja, reševalca, maserja in terapevta sta jim v pomoč otroški maskoti Vodomec in Vodomka.  Osrednja komponenta hiške dobrega počutja pa je kakopak kupola, eden izmed najbolj prepoznavnih vizualnih oziroma arhitekturnih elementov družbe Thermana. Kupola v hiški dobrega počutja je narejena iz lesa, v razpoznavni obliki prave steklene kupole in umeščena na vhod, kjer nemudoma pritegne pozornost obiskovalcev Minicity-ja.

Hiška dobrega počutja Thermane Laško  je korak bliže k dodatnemu utrjevanju blagovne znamke Thermana d. d. in večji prepoznavnosti družbe dobrega počutja tudi z vidika otrok, ki pestrost naših storitev tako spoznavajo na njim najbolj prijazen in doumljiv način - skozi igro.

 

Dobrodošli v Thermani Laško - družbi dobrega počutja. In odslej dobrodošli tudi v hiški dobrega počutja, ki je za otroke in starše na voljo v Minicityju v ljubljanskem BTC-ju.

BTC City, Dvorana A
Ameriška ulica 13
1000 Ljubljana
+386 41 377 366

Za pomoč pri idejni zasnovi in oblikovanju hiške dobrega počutja se zahvaljujemo Studiu List in Arhisani.
otvoritev_hiske_dobrega_pocutja_thermane_v_minicityu (2).jpg
otvoritev_hiske_dobrega_pocutja_thermane_v_minicityu (3).jpg
otvoritev_hiske_dobrega_pocutja_thermane_v_minicityu (1).jpg
hiska dobrega pocutja thermane v minicity 2.jpg

Arhiv aktualnosti

21.11.2022 Darilni boni za kopanje in pester nabor wellness storitev so vam sedaj na voljo najmanj 25% ugodneje! Odlična ideja za praznično obdarovanje najbližjih, pa tudi sebe.

15.11.2022 S ponosom z vami delimo vest, da se je pri nas odvijalo tekmovanje 69. Gostinsko-turističnega zbora Slovenije. Udeležile so se ga tudi naše sobarice in hotelski receptorji, na katere smo izjemno ponosni, saj so dosegli odlične rezultate.

10.10.2022 Minuli konec tedna smo gostili novinarje iz Združenih držav Amerike, Kanade in Italije, ki so spoznavali novo Slovenia Green Wellness turo.

27.09.2022 Svetovni dan turizma smo letos slavili malce drugače. Z odprtjem "nove enote" družbe dobrega počutja Thermane Laško, ki bo odslej na voljo v ljubljanskem Minicityju. Otroci tam lahko skozi igro spoznajo in se vživijo v poklice receptorja, reševalca, maserja in terapevta.

19.09.2022 Savna razstruplja, regenerira in sprošča. V Savna Centru Thermana Park ne spreglejte dnevnih savna programov in vrtinčenja zraka. V Savna Centru Zdravilišča Laško pa so torki namenjeni izključno ženskam.