03 423 2100 | | Prijava na e-novice

Aktualno

10.10.2022

Obisk tujih novinarjev v Laškem

Minuli konec tedna smo gostili novinarje iz Združenih držav Amerike, Kanade in Italije, ki so spoznavali novo Slovenia Green Wellness turo. Slovenia Green Wellness Route (SGWR) je kolesarska pot, ki povezuje več pomembnih lastnosti Slovenije: kolesarjenje kot eden najbolj trajnostnih načinov potovanja, izjemno kulturno pestrost, vrhunsko gastronomsko ponudbo in na koncu vsakega dneva še sprostitev v najboljših naravnih in svetovno znanih zdraviliščih. Več: www.slovenia-green.si/sl/members/slovenia-green-wellness-route/.
Del te ture sta tudi Thermana Laško in destinacija Laško, ki se ponaša z največjim, platinastim znakom Slovenia Green v trajnostnem napredku. Ni naključje, da so novinarji prenočili ravno v tej destinaciji in v Thermani Laško, ki se ponaša s številnimi okoljskimi znaki in trajnostno usmerjenim delovanjem. Več: www.thermana.si/sl/trajnostni-turizem-v-thermani-lasko.
Gostujoče novinarje, ki so za sabo imeli precej prevoženih kilometrov s kolesom, smo uspešno regenerirali z našo termalno vodo Laško in razvajanjem s posebno pivovsko masažo, ki je nastala v čast izjemni pivovarski dediščini kraja. Spočiti in regenerirani so nato nadaljevali večer v novi Laški hiši, na kulinaričnem popotovanju po okusih Laškega.

Naslednje jutro smo se za dober začetek dneva, ki je obljubljal številna druga #slovenia green doživetja odpravili v gozd in skupaj z indijskim mojstrom joge Pratheepom izvedli vaje za dobro počutje.

Foto: Slovenia Green
Slovenia-Green-Route-Lasko.jpg

Arhiv aktualnosti

12.09.2023 Zdrav in sijoč obraz odraža vitalnost, energijo in dobro počutje. Zato smo v našo ponudbo wellness storitev dodali obrazno refleksno terapijo, primerno za vse generacije.

26.08.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 

06.08.2023 Spoštovani, vse storitve družbe Thermana delujejo nemoteno, z izjemo bazenov v Termalnem Centru Thermana Park, ki bodo predvidoma na konec septembra.

04.08.2023 Svetovni dan turizma, vsako leto, kot praznik obeležuje vse ljudi, ki so s svojim delom, prijazno besedo in nasmehom povezani v turizmu.
 

13.07.2023 Košarkar Goran Dragić je skupaj s Thermano Laško ter preostalimi sponzorji in partnerji projekta v skladu s trajnostno filozofijo njegove dobrodelne fundacije leta 2023 začel pripravljati pravcati Gogijev drevesni gaj.