| Prijava na e-novice

Aktualno

10.10.2022

Obisk tujih novinarjev v Laškem

Minuli konec tedna smo gostili novinarje iz Združenih držav Amerike, Kanade in Italije, ki so spoznavali novo Slovenia Green Wellness turo. Slovenia Green Wellness Route (SGWR) je kolesarska pot, ki povezuje več pomembnih lastnosti Slovenije: kolesarjenje kot eden najbolj trajnostnih načinov potovanja, izjemno kulturno pestrost, vrhunsko gastronomsko ponudbo in na koncu vsakega dneva še sprostitev v najboljših naravnih in svetovno znanih zdraviliščih. Več: www.slovenia-green.si/sl/members/slovenia-green-wellness-route/.
Del te ture sta tudi Thermana Laško in destinacija Laško, ki se ponaša z največjim, platinastim znakom Slovenia Green v trajnostnem napredku. Ni naključje, da so novinarji prenočili ravno v tej destinaciji in v Thermani Laško, ki se ponaša s številnimi okoljskimi znaki in trajnostno usmerjenim delovanjem. Več: www.thermana.si/sl/trajnostni-turizem-v-thermani-lasko.
Gostujoče novinarje, ki so za sabo imeli precej prevoženih kilometrov s kolesom, smo uspešno regenerirali z našo termalno vodo Laško in razvajanjem s posebno pivovsko masažo, ki je nastala v čast izjemni pivovarski dediščini kraja. Spočiti in regenerirani so nato nadaljevali večer v novi Laški hiši, na kulinaričnem popotovanju po okusih Laškega.

Naslednje jutro smo se za dober začetek dneva, ki je obljubljal številna druga #slovenia green doživetja odpravili v gozd in skupaj z indijskim mojstrom joge Pratheepom izvedli vaje za dobro počutje.

Foto: Slovenia Green
Slovenia-Green-Route-Lasko.jpg

Arhiv aktualnosti

28.03.2023 Pomladna kampanja Lasko.info, kjer med drugim najdete tudi 10 idej za cveče doživetje pomladi. Pridite v Laško!

28.02.2023 Pričeli smo s postopno obnovo prostorov fizioterapije v Zdravilišču Laško. Prenova bo potekala predvidoma do konca julija. Hvala za razumevanje in sodelovanje.

27.02.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 


02.02.2023 Naj bo tokratni oddih le za vaju! Privoščita si romantični vikend v dvoje, prepleten z vrhunskimi kulinaričnimi doživetji in wellness razvajanji.