| Prijava na e-novice

Aktualno

10.10.2022

Obisk tujih novinarjev v Laškem

Minuli konec tedna smo gostili novinarje iz Združenih držav Amerike, Kanade in Italije, ki so spoznavali novo Slovenia Green Wellness turo. Slovenia Green Wellness Route (SGWR) je kolesarska pot, ki povezuje več pomembnih lastnosti Slovenije: kolesarjenje kot eden najbolj trajnostnih načinov potovanja, izjemno kulturno pestrost, vrhunsko gastronomsko ponudbo in na koncu vsakega dneva še sprostitev v najboljših naravnih in svetovno znanih zdraviliščih. Več: www.slovenia-green.si/sl/members/slovenia-green-wellness-route/.
Del te ture sta tudi Thermana Laško in destinacija Laško, ki se ponaša z največjim, platinastim znakom Slovenia Green v trajnostnem napredku. Ni naključje, da so novinarji prenočili ravno v tej destinaciji in v Thermani Laško, ki se ponaša s številnimi okoljskimi znaki in trajnostno usmerjenim delovanjem. Več: www.thermana.si/sl/trajnostni-turizem-v-thermani-lasko.
Gostujoče novinarje, ki so za sabo imeli precej prevoženih kilometrov s kolesom, smo uspešno regenerirali z našo termalno vodo Laško in razvajanjem s posebno pivovsko masažo, ki je nastala v čast izjemni pivovarski dediščini kraja. Spočiti in regenerirani so nato nadaljevali večer v novi Laški hiši, na kulinaričnem popotovanju po okusih Laškega.

Naslednje jutro smo se za dober začetek dneva, ki je obljubljal številna druga #slovenia green doživetja odpravili v gozd in skupaj z indijskim mojstrom joge Pratheepom izvedli vaje za dobro počutje.

Foto: Slovenia Green
Slovenia-Green-Route-Lasko.jpg

Arhiv aktualnosti

21.11.2022 Darilni boni za kopanje in pester nabor wellness storitev so vam sedaj na voljo najmanj 25% ugodneje! Odlična ideja za praznično obdarovanje najbližjih, pa tudi sebe.

15.11.2022 S ponosom z vami delimo vest, da se je pri nas odvijalo tekmovanje 69. Gostinsko-turističnega zbora Slovenije. Udeležile so se ga tudi naše sobarice in hotelski receptorji, na katere smo izjemno ponosni, saj so dosegli odlične rezultate.

10.10.2022 Minuli konec tedna smo gostili novinarje iz Združenih držav Amerike, Kanade in Italije, ki so spoznavali novo Slovenia Green Wellness turo.

27.09.2022 Svetovni dan turizma smo letos slavili malce drugače. Z odprtjem "nove enote" družbe dobrega počutja Thermane Laško, ki bo odslej na voljo v ljubljanskem Minicityju. Otroci tam lahko skozi igro spoznajo in se vživijo v poklice receptorja, reševalca, maserja in terapevta.

19.09.2022 Savna razstruplja, regenerira in sprošča. V Savna Centru Thermana Park ne spreglejte dnevnih savna programov in vrtinčenja zraka. V Savna Centru Zdravilišča Laško pa so torki namenjeni izključno ženskam.