03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Aktualno

10.10.2022

Obisk tujih novinarjev v Laškem

Minuli konec tedna smo gostili novinarje iz Združenih držav Amerike, Kanade in Italije, ki so spoznavali novo Slovenia Green Wellness turo. Slovenia Green Wellness Route (SGWR) je kolesarska pot, ki povezuje več pomembnih lastnosti Slovenije: kolesarjenje kot eden najbolj trajnostnih načinov potovanja, izjemno kulturno pestrost, vrhunsko gastronomsko ponudbo in na koncu vsakega dneva še sprostitev v najboljših naravnih in svetovno znanih zdraviliščih. Več: www.slovenia-green.si/sl/members/slovenia-green-wellness-route/.
Del te ture sta tudi Thermana Laško in destinacija Laško, ki se ponaša z največjim, platinastim znakom Slovenia Green v trajnostnem napredku. Ni naključje, da so novinarji prenočili ravno v tej destinaciji in v Thermani Laško, ki se ponaša s številnimi okoljskimi znaki in trajnostno usmerjenim delovanjem. Več: www.thermana.si/sl/trajnostni-turizem-v-thermani-lasko.
Gostujoče novinarje, ki so za sabo imeli precej prevoženih kilometrov s kolesom, smo uspešno regenerirali z našo termalno vodo Laško in razvajanjem s posebno pivovsko masažo, ki je nastala v čast izjemni pivovarski dediščini kraja. Spočiti in regenerirani so nato nadaljevali večer v novi Laški hiši, na kulinaričnem popotovanju po okusih Laškega.

Naslednje jutro smo se za dober začetek dneva, ki je obljubljal številna druga #slovenia green doživetja odpravili v gozd in skupaj z indijskim mojstrom joge Pratheepom izvedli vaje za dobro počutje.

Foto: Slovenia Green
Slovenia-Green-Route-Lasko.jpg

Arhiv aktualnosti

16.11.2023 Na Dnevih slovenskega turizma, največji prireditvi pri nas, namenjeni strokovni javnosti in zaposlenim v turizmu, so slavili zaposleni Thermane.
 

14.11.2023 Nadaljujemo z obnovo prostorov fizioterapije v Zdravilišču Laško. Prenova bo potekala predvidoma do meseca aprila 2024. Hvala za razumevanje in sodelovanje.

28.09.2023 V Thermani vas čakajo najlepša pomladna doživetja, ki vključujejo sproščujoče razvajanje, aktivni oddih in kulinarične poslastice. Obenem pa so na kožo pisane tudi najmlajšim, za katere poskrbi raznolika animacija.

26.08.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 

11.07.2023 Kot doslej edino zdravilišče smo prejeli znak Prava izbira. Gre za program, ki ga NIJZ vodi skupaj s Turistično gostinsko zbornico Slovenije z namenom višanja kvalitete hrane pri turističnih in gostinskih ponudnikih.