| Prijava na e-novice

Aktualno

28.02.2023

Obvestilo o prenovi

Spoštovani gostje,

pričeli smo s postopno OBNOVO PROSTOROV FIZIOTERAPIJE v Zdravilišču Laško. 
Poleg prostorov se bodo postopoma prenovila tudi dvigala. Dostop do prostorov bo uporabnikom na voljo preko drugih poti. 

Prenova bo potekala predvidoma do konca julija. 

Zaradi obnove smo prilagodili določene lokacije naših služb, pri tem pa poudarjamo, da boste navkljub prenovi do storitev dostopali nemoteno.

Za dostop do želenih lokacij sledite usmerjevalnim tablam.
Za vse informacije in podrobnosti glede novega režima se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško, kjer vam bodo z veseljem v pomoč.


Hvala za razumevanje in sodelovanje.

Ekipa Thermane d. d.
1.jpg
2.jpg
4.jpg
3.jpg
5.jpg
7.jpg

Arhiv aktualnosti

28.02.2023 Pričeli smo s postopno obnovo prostorov fizioterapije v Zdravilišču Laško. Prenova bo potekala predvidoma do konca julija. Hvala za razumevanje in sodelovanje.

27.02.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 


02.02.2023 Naj bo tokratni oddih le za vaju! Privoščita si romantični vikend v dvoje, prepleten z vrhunskimi kulinaričnimi doživetji in wellness razvajanji.

12.01.2023 Laško je turistična destinacija za vse letne čase. Podajte se na enodnevni izlet, kratek oddih ali daljše počitnice. Aktivno, prijetno, sproščeno.