03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Aktualno

28.02.2023

Obvestilo o prenovi

Spoštovani gostje,

pričeli smo s postopno OBNOVO PROSTOROV FIZIOTERAPIJE v Zdravilišču Laško. 
Poleg prostorov se bodo postopoma prenovila tudi dvigala. Dostop do prostorov bo uporabnikom na voljo preko drugih poti. 

Prenova bo potekala predvidoma do septembra.

Zaradi obnove smo prilagodili določene lokacije naših služb, pri tem pa poudarjamo, da boste navkljub prenovi do storitev dostopali nemoteno.

Za dostop do želenih lokacij sledite usmerjevalnim tablam.
Za vse informacije in podrobnosti glede novega režima se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško, kjer vam bodo z veseljem v pomoč.


Hvala za razumevanje in sodelovanje.

Ekipa Thermane d. d.
1.jpg
2.jpg
4.jpg
3.jpg
5.jpg
7.jpg

Arhiv aktualnosti

28.09.2023 V Thermani vas čakajo najlepša jesenska doživetja, ki vključujejo sproščujoče razvajanje, aktivni oddih in kulinarične poslastice. Obenem pa so na kožo pisane tudi najmlajšim, za katere poskrbi raznolika in kot jesen barvita animacija.

25.09.2023 Težko pričakovano odprtje bazenov pod edinstveno stekleno kupolo Thermane Laško je tu. Odslej so bazeni in vodna doživetja v blagodejni termalni vodi Laško, ki sprosti, razbremeni, pomaga pri razstrupljanju in zagotavlja odlično počutje, znova na voljo.

12.09.2023 Zdrav in sijoč obraz odraža vitalnost, energijo in dobro počutje. Zato smo v našo ponudbo wellness storitev dodali obrazno refleksno terapijo, primerno za vse generacije.

26.08.2023 Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. 

13.07.2023 Košarkar Goran Dragić je skupaj s Thermano Laško ter preostalimi sponzorji in partnerji projekta v skladu s trajnostno filozofijo njegove dobrodelne fundacije leta 2023 začel pripravljati pravcati Gogijev drevesni gaj.